''Парфюмни размисли и страсти'' 39

• 25 157
  • 546
  •   1
Отговори
# 255
Нищо, нали знаеш златната сентенция - казах, ама...лъжа Mr. Green

# 256
Особено тази Еуфория много ми бръкна в душата. Трайна ли е поне?

# 257
Какво да ти кажа, от всички съм чувала, че на тях е много трайна, обаче аз на себе си много -много не я усещах. Може и аз да съм свиквала с аромата и преценката ми да не е била вярна, но факт, чувствах я лека Peace

# 258
Ясно. Защото те на блотер са винаги супер трайни....сугурна съм, че и след дни ще се усеща Grinning
Явно носът ми е бил в добра кондиция след като харесах толкова много аромати. А и идва зимният сезон - любимото ми време за носене на парфюми
Сетих се, че пробвах и Max Mara le parfum, но не ми хареса изобщо

# 259
Имам си newsm44 и се чувствам като мацката на снимката (клик върху нея) Flutter
не се впечатлих от МаДам и от Цветната бомба, шъ ви замоля да ме извините. Blush Затова пък се впечатлих от това!
Имахме малка парфюмна срещичка с Noir и Bettie Page, която всъщност не беше никак малка, защото на масата нямаше място по едно време от шишенца Laughing , но се намериха две мънички парченца за по едно

# 260
  • Враца
Еуфорията е много трайна, доста осезаема за околните, точно тип парфюм какъвто обичам, но самият аромат за мен не е "специален", както обичам да наричам тези, които са ми влезли под кожата. А това са Адикт, Линстант,Линстант Меджик, Алиен и Ейнджъл.
Иначе всички страшно много я харесваха и не оставах незабелязана с нея.

Жаки, ти от къде си го имаш този емотикон ??? Simple Smile)))

# 261
Честито Grinning Това нов парфюм ли е, че много не съм запозната?
vmarinska този дето се тръшка ли? От нета си ги свалям

Между другото Еуфорията и преди и сега ми ухае на нещо, което съм имала....но не мога да се сетя какво е (а и ми прилича на Starlight на Aigner)

Последна редакция: вт, 01 сеп 2009, 21:13 от Jackie

# 262
Честито Grinning Това нов парфюм ли е, че много не съм запозната?
Жаки, мен ли питаш? Simple Smile

# 263
Да.... сори, че не съм пояснила.... Blush но станах разногледа от парфюмни сайтове и блотери Crazy

# 264
Бижу, честито. Кажи нещо повече за това Марсиано.

# 265
  • София
Ето ме и мен!
Да ви разказвам - снощи нещо се сдърпахме с мъжо, а днес сутринта ми остави картата да плащам сметки. Аз сметките ги платих, ама минах и през една парфюмерия. И там имаше и Код и Ангел и Демон -тестери. Пръснаха ми и на двете китки, разходих ги, размислих и реших да се взема "по-лошия".
И сега си имам Анж о Етранж!
Вие сте виновни, да знаете! Mr. Green

# 266
Ами Guess By Marciano не е нов аромат, от 2007-ма е. Топъл аромат, не е сладък, въпреки ванилията в пирамидата. Много отчетливо се усеща Кюрасаото и може би божура. И на карамел някак си ухае. Кюрасаото му придава малко тропически, екзотичен привкус. Сега съм точно като един гигантски коктейл. Laughing
синът ми го помириса и го хареса, също каза, че му е някак официален. Аз не мисля точно така, но е различен от всичко, което съм имала до сега, а то не е никак малко (в рамките на 100-тина аромата, от които съм харесала 1/4 само  ooooh!)

# 267
  • София
Да се похваля, че пробвах Органза от една дружка и мноооого ми хареса  Heart Eyes
И да се оплача, че пуснах преди малко тема, че продавам един билет за концерт утре, който купих и ми отказаха в последния момент и ми затриха темата светкавично  Sad А точно вчера най-обстойно се рекламираше и обсъждаше сайт за парфюми - "изнесено производство" - от онези по 38 лв всеки, пуснат от специално за целта регистрирана потребителка. Вероятно моята тема се счете за реклама, макар че тук доста често някой продава билети, ако са му излишни, последно беше за Мадона. Малко избирателно се действа  Confused

Жаки пак изби рибата с як емотикон Simple Smile
Дилянка, честито! Разбира се, че сме, поемаме си вината целокупно Simple Smile

Последна редакция: вт, 01 сеп 2009, 21:49 от Атти

# 268
Ето ме и мен!
Да ви разказвам - снощи нещо се сдърпахме с мъжо, а днес сутринта ми остави картата да плащам сметки. Аз сметките ги платих, ама минах и през една парфюмерия. И там имаше и Код и Ангел и Демон -тестери. Пръснаха ми и на двете китки, разходих ги, размислих и реших да се взема "по-лошия".
И сега си имам Анж о Етранж!
Вие сте виновни, да знаете! Mr. Green

Честито  bouquet Щом картата е оставена, тя е за това- да се ползва Blush
А и аз на моя приятел винаги му повтарям, че като си купя парфюм той печели, защото му ухая на хубаво Grinning

# 269
  • Враца
"А и аз на моя приятел винаги му повтарям, че като си купя парфюм той печели, защото му ухая на хубаво" - хахаха, това ще го пробвам и аз Simple Smile

Пробвах го, мъжо вика, че аз си му мириша на хубаво и без изкуствени аромати, аз пък му казах че си му мириша , защото са остатъчни миризми от скъпи тежки парфюми, - не вярва Sad

Последна редакция: вт, 01 сеп 2009, 22:17 от vmarinska

Общи условия

Активация на акаунт