''Парфюмни размисли и страсти'' 39

• 25 157
  • 546
  •   1
Отговори
# 240
Хай,сладурки! HugАз днес съм с Хипноуз А сега де! #Cussing out
Здравейте нови дами,не се натрапвате,не се извинявайте,а се радвайте на нашата компания и пишетеее,споделяйте,тук всички сме направо заразени с парфюми Joy
Иначе по въпроса за спортният мъж ,пробвайте това ново БИЖУ DIESEL Only the brave ,за нашето семейство това е откритието на август месец,не спирам да душкам мъжа ми и съм на път да  Crazy стана ей така  Peace Peace Peace
РЕ,ако не си тествала гореспоменатият го провай ,има го в БЗ  Peace

# 241
Здрасти Миши Simple Smile, и ти си хипнотизаторка днес Crazy

Жаки така се радвам, че и ти си харесала новото Фере Grinning, само че аз обожавам флаконът му, ако е петдесеттичка няма да е така неудобен, като стотицата, а флакона го обожавам, направо ми е архитектурно чудо Crazy Heart Eyes:,  Адикта се развива чудно Flutter

# 242
Много е добро Фере-то....няма спор. До сега не съм харесвала нищо на тази марка. 30мл или 50 сигурно ще изглеждат добре. Стотицата просто е адски неудобна, но аромата е 10 от 10! Даже не знам на какво ми ухае, просто е адски приятено. Сега ще ровичкам из Фрагрантика да видя какво има в него Grinning

# 243
  • Враца
За кокос не ме подсещайте , щото така и не си намерих Vincenzo Barony - Caribbean Coconut

аз не искам кокосът да се "прокрадва", а искам да е силноосезаем кокос, ама не остър , като ароматизаторите борче по бензиностанциите, а мек такъв, шлейфов, да ме обгръща и да ми е едно сладко и топло...
Има такива кремове, маски, лосиони, а такъв парфюм не мога да си намеря....  Cry

За Хипнозата не ви казах защо я предпочетох.
Някога, когато бях малка ( 3 клас), моят вуйчо работеше в Ирак и когато си дойдеше освен всички лакомства и подаръци които ни носеше, имаше и едни дъвки, цикламено розови на цвят и опаковката им цикламено розова. Та въпросните дъвки, като ги сдъвчеш, разнасяха този безобразно сладък бонбонен аромат, който беше супер траен и така ми се е набил в съзнанието, че когато се напарфюмирах с Хипнизата, първото което ми изплува в съзнанието бяха точно тези дъвки. Толкова добре съм го запомнила този аромат ...и никога друг път не съм го срещала! Ех, спомени спомени ...  Blush

# 244
Хммм...а защо чета, че Фере е копие на Пюр Пойзън? Нямат нищо общо според мене
аааа и се сетих да ви питам. Тък като имаше 100 Еуфории....та на мене ми хареса една в метално шише? Това ли е оригинала?

# 245
  • Враца
За кое Фере говорите ??
Това е оригиналната Еуфория:

# 246
Явно това е било. Седи металическо
Фере-то

# 247
Ееееее, vmarinska - много мила история, радвам се че ти носи такива емоции този парфюм Simple Smile Crazy

Жаки, и на мен никак не ми прилича на Чистата отрова, в новото Фере усещам рози, момини сълзи.....много хубав и свеж цветен коктейл Simple Smile

# 248
  • Враца
А защо е неудобно шишето ???  newsm78
Това нее  ли капачка , която се маха и после ... си пръскаш нормално ? Wink

# 249
Мене сега малко ме е яд, че бях в БЗ. Харесаха ми толкова много неща- какво ще правя????  ooooh!
Маха се капачката, но самата му форма е странна и не седи удобно в ръката...поне не в моята. Ръцете са ми много мънички  Blush

# 250
Неудобно е, защото тестерът е стотица и наистина е огромен Crazy - малко трудно го обхващаш с длан, хем моите ръчички не са от най -малките Laughing

# 251
Равносметката е, че искам:
1. Poison
2. Euphoria
3. Angel Peony
4. Addict
5. In the Mood for Love
6. Hypnose Sences

УЖАС! 

# 252
Ох и на мен днес страшно много ми хареса това Фере  Crazy
А как само ухае в торбичката , в която пуснах блотера Flutter Heart Eyes

# 253
ххаххахахаххахахха Joy Joy ами така е Жаки, какво да се прави - парфюмерията не прощава Laughing Laughing

# 254
Днес вече кой знае какви сънища ще имам....с цели 6 желания. До преди няклко часа бяха само 2 Sad
И да си призная....казах на приятеля ми, че повече не искам да ми подарява парфюми. Каква съм оФФФФца #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт