''Парфюмни размисли и страсти'' 39

• 25 153
  • 546
  •   1
Отговори
# 45

Предвид, че умирам за Хипноуз.....Кари Брадшоу ще прощава и мен Grinning

Жакииииии, ще те убивам, не разваляй Ейнджъл с Уиш Praynig
Нали?И аз така мисля  Mr. Green

smile3521

Една много мила съфорумка ми е пратила изненада под формата на виал Прада Ирис и сега хубаво съм се намазала с нея - първоначалните ноти не ме грабват, после обаче страшно започва да ми харесва - има много силна мъжка нота, но накрая ми става малко сапунена, все пак е интригуващ парфюм......ароматът според вас не подхожда ли и на мъже? Peace

# 46
  • Враца
"Имаш си УлтраРЕД, а не Ултравиолет"

rotfImbo ми аз ви предупредих , че съм се умопомрачила Simple Smile)

Бижу, ти си моята ароматна богиня, която ме напътства и води в света на парфюмите от първата ми стъпка тук!
 Hug

"За Кралицата бих си сложила нещо студено"

Аз също,примерно някой Chanel 5,  но в никой случай L`instan, за мен той е мек, пухкав, секси... ще и се завие свят  Joy

# 47
Спокойно....Ангела е остатъчна миризма Joy
Много ми е интересна миризмата на ванилията и къпината...

# 48

Аз също,примерно някой Chanel 5,  но в никой случай L`instan, за мен той е мек, пухкав, секси... ще и се завие свят  Joy

E, аз се надявах и някой от принцовете да е там Joy Blush

# 49

"За Кралицата бих си сложила нещо студено"

ще забрави протокол и родина и ще ти се нахвърли Sunglasses Laughing

# 50
  • Враца
Ми да! И това ще бъде отразено в медиите - респективно, ще ми развалят репутацията!!!!
 Joy  hahaha

# 51
Ооо, ще станеш звезда - Мадона какво ли не би дала преди 10 - 15 г. за подобен скандал Crazy Laughing

# 52
Хм, Английския кралски двор бих почела с Клое - студено, изискано и не мирише на ванилия Mr. Green
А по темата - от Шанелите - харесвам и нося с удоволствие Коко Мадмоазел, ЕДП и Шанс - също. Скромната ми парфюмната мечта е Алюр Сеншуъл и може би - Коко във вариант ЕДП  Embarassed  Недорасла съм парфюмно за класиката Шанел 5, не харесвам Коко, ЕДТ, класическия Алюр и Кристал...

Последна редакция: пн, 31 авг 2009, 20:18 от ***Ди***

# 53
Честита нова тема!Ами....C H A N E L СА ВЕЛИКИ!
Много обичам почти всички аромати,без Chanel 5Мадмоазел бяхме неразривно свързани в един момент от живота ми и изразяваше радоста от живота който водех тогава.Бях и вярна доста дълго време.Сега съм запленена от Coco и ще работя по въпросът да го имам.А мъжкият Алюр е класа,достойна за уважение! Peace
Tess,какво направи с Принцесата на Вера Уанг?Аз вчера си я припомних и сега копнея да я имам.

# 54

Шанел определено е символ на лукс, но пък не е като да имам огромен златен ролекс на китката (това май повече за мъжете Laughing), нямам нищо против няколко капки лукс зад ушите и в деколтето си Crazy - много обичам повечето им парфюми, които познавам Heart Eyes

По този повод се сещам се за едно изказване на Кари Брадшоу от ''Сексът и Градът'', бяха на някакво парти, тя се гласеше и размишляваше (нещо подобно), та изречението, което ме впечатли, беше - ''.........това е все едно да миришеш на ванилия в стая пълна с Шанел...''  малко се учудих, явно парфюмите с открояваща се ванилия не се смятат за особено изтънчени ли, що ли? Вие как мислите Simple Smile

Огромен златен ролекс е простащина, не лукс. Mr. Green Всъщност идеята ми бе друга, но не ми се навлиза в социални дебри и полемики.

С право не понасям "Сексът и градът" с всите му героини.

# 55
  • София
Определено класическия Алюр във версия ЕДП води класацията ми,плътно следван е от Коко и като че ли Шанс о фреш постепенно започва да ми допада,но все още не го искам Laughing
За останалите Шанели не мога да кажа нито хубаво,нито лошо,но май още не съм доозряла за да ги оценя Thinking

Тес,прекрасна тема,много красиво оформена  bouquet

# 56
По този повод се сещам се за едно изказване на Кари Брадшоу от ''Сексът и Градът'', бяха на някакво парти, тя се гласеше и размишляваше (нещо подобно), та изречението, което ме впечатли, беше - ''.........това е все едно да миришеш на ванилия в стая пълна с Шанел...''  малко се учудих, явно парфюмите с открояваща се ванилия не се смятат за особено изтънчени ли, що ли? Вие как мислите Simple Smile

Пачули. Фразата беше за пачули.  Peace

"It's like I was wearing patchouli in a room, full of Chanel"

Не знам защо каза така, може би защото чистия аромат на пачулито не е много приятен, землист, дървесен, горчив е.

В "Приятели" Фийби обаче казваше на Рейчъл "You are so vanilla", в смисъл на скучна.

От Шанелите имам само Шанс, не бих отказала Шанс О Фреш и Госпожицата. Другите не. Може да не съм дорасла за Шанел.  Blush

# 57
Аризона, просто съотнесох златния ролекс към поговорката, явно не съвсем сполучливо, защото наистина е простащина, не лукс  bouquet

Рони, преведоха го ванилия - много добре помня, може в оригинал да е било пачули, но го преведоха ванилия - но както и да е, явно се обезсмисля ванилената тема Grinning

Миши, благодаря Hug нищо не съм направила още, за сега малко ми е попреминал меракът за нея Simple Smile, Боби  newsm51

Последна редакция: пн, 31 авг 2009, 20:25 от Tess d`Urberville

# 58
Рони, преведоха го ванилия - много добре помня, може в оригинал да е било пачули, но го преведоха ванилия - но както и да, явно се обезсмисля ванилената тема Grinning
Щото въобще не са наясно колко широка аудитория е съвсем наясно що е то "пачули"! Дискриминирана се чувствам Crossing Arms явно преводачите смятат, че сме тъпи и не знаем какво е пачули, та са предпочели нещо по-лесно смилаемо - ванилия. От там - били сме неизтънчени! Хайде бе! Crossing Arms
 Laughing

# 59
Значи халеееехоп - пак в кръга на ИлИгантните Laughing обаче вече се чувствам настроена срещу парфюмите ми с пачули Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт