''Парфюмни размисли и страсти'' 39

• 25 153
  • 546
  •   1
Отговори
# 90
Ама вие пак ли среща заформяте? Grinning Вземете ме и менееее  Praynig Praynig Praynig

# 91
  • София

Ако отивате на аудиенция при английската кралица, какъв аромат бихте си сложили Peace

Juicy, то нали си е английско и без това.

# 92
Само да се запиша, че нямам настроение да коментирам в момента Шанел  Mr. Green

# 93
  • Враца
Noir, Андела и Демона,
ще докладвам като го получа.

Установих , че обожавам хипнозата, но моята е Hypnose Eau Legere Sheer Fragance,
и някак ми се струва , че не ми е достатъчно силна.
Искам още и още.

В този ред на мисли, вие по колко пъти се пръскате ?
Аз по 6-7 пръскания, независимо какъв е ароматът, само че по-слабите ги подновявам по-често.
Но "нормата" си ми е 6-7 пръскания от раз! Wink

# 94
В този ред на мисли, вие по колко пъти се пръскате ?
Аз по 6-7 пръскания, независимо какъв е ароматът, само че по-слабите ги подновявам по-често.
Но "нормата" си ми е 6-7 пръскания от раз! Wink
Какво по-слаби!? ooooh! Писах вече... нощес като бях на работа се полях с Целувката, защото не ми е достатъчно пръсканото преди 5 часа... Боже, повреждам се безвъзвратно. След врем чист амоняк ще е единственият "парфюм", който ще мога да усетя сигурно! Mr. Green А хората възхваляват Зеления чай на Е.Арден... Tired

# 95
  • София
Летните като Инканто Шайн и Розавия Румър - си ги фъскам по много.
Ама по тежките - по-полекичка.
Ох, подредих гардероба http://www.fragrantica.com/index.php?view=profile&clan=9780
и отивам да лягам!

# 96
Привет! Много съм възмутена напоследък от парфюмите! Преди само 2 пръскания зад ушите ми бяха достатъчни , за да ухая цял ден, и на другия след душ дори и да ме питат постоянно какъв ми е парфюма. А сега кожата ми ли се повреди или парфюмите не са наред, но ми трябва много повече и пак не се усещам. Снощи бях с Alien na гости-е слава богу усещаше се, но в никакъв случай не ухаеше цялата стая! Днес след душ още се усещаше .  Днес излязох с Liberte на Кашарел и доста ми хареса в по- хладното време. Дори си отиваше с Ейлиън-а.

# 97
Aз вчера си напръсках ръкава на тениската с ALIEN....е няма измирисване. Направо ми досади вече...все едно се запечата вътре Grinning
Между другото единственият ми парфюм, който ме обгръща с аромата си и седи по 2-3 дена е Коко М. Имам доста трайни аромати, но никой друг не се слива така с цялото ми тяло. Все едно съм облечена в него.

# 98
  • Враца
Бижу, как какво по-слабите ? По-слабите аромати и по-тежките, си ги пръскам по 6-7 пъти, но по-слабите (леки) аромати си ги подновявам по-често.
Между другото, днес си припомних "Зеленият чай" на Елизабет Арден според мен има доста допирни точки с "Нилските градини" на Ерме, с тази разлика, че при мен "Зеленият чай" изветрява след 10 минути, а "Нилските градини" витаят около мен цял ден, а на възглавницата ми се усещат 2 дни!

Alien е ароматът, който ми е достатъчно силен и го усещам, но и него подновявамдори без причина.
Обичам да ми ухае божествено. Изцяло аз се парфюмирам за себе си , а не за околните.

Миналата седмица ми свърши Алиен, а сега ми свърши Ейнджъл.....
още ми е жал да си го махна от гардеробчето...  smile3518 newsm45 cry

Понеже си седя тука сам самичка и си пиша, та да ви кажа и друго:
Засякох Noir на едно друго място, в една друга тема да си точи зъбите за нов парфюм! 100-ца!  doh doh

L`Instant de Guerlain Fleur de Mandarine има ли го в 50 милилитров флакон ? Не е ли само 80 ?

Последна редакция: вт, 01 сеп 2009, 03:15 от vmarinska

# 99
Aз вчера си напръсках ръкава на тениската с ALIEN....е няма измирисване. Направо ми досади вече...все едно се запечата вътре Grinning
Между другото единственият ми парфюм, който ме обгръща с аромата си и седи по 2-3 дена е Коко М. Имам доста трайни аромати, но никой друг не се слива така с цялото ми тяло. Все едно съм облечена в него.
При мен е така с Кристал Ноар-аз го усещам след 1 седмица..... и затова го пръскам веднъж на 3 месеца. Crazy Алиена -от него имам 15мл,едно мъничко Извънземно взето за проба от фрагранса и то ще ми стигне до края на живота! Не,че не ми харесва-просто ме трепа! smile3537 devil

# 100
  • при морето
И аз съм тук Peace
Досега ви четох,малиии...отели ми се вола,докато изчета всичко,ама вие сте като дрога,няма спиране! Crazy
По темата-харесвам Шанел и по-специално Алюр,класическия,Мадмоазелката,Кристал също,Шанел 5,Коко.Шанса не ме грабна,отлюспих го,за съжаление,но виж Свежия е друга бира. Peace
Любопитна съм да опитам въздействието на Руската кожа,но и това ще стане някой хубав слънчев  ден,искам и Коромандел да пробвам... Crossing ArmsЕеех,мечти,мечти...
 Иначе и аз днес с Извънземното,трепач абсолютен е!Макар че малко е встрани от моя тип парююми като че ли newsm78

# 101
Добро утро, феички   bouquet  bouquet  bouquet
Използвам студеното време да се напръскам обилно с Келеша  Mr. Green Ах,какъв кеффффф  Praynig Praynig Praynig

ПП. Този Кели Калеш има по-голяма трайност  от Ангел и Демон,а са купчени от едно място Simple SmileМного е силен да му се невидиSimple Smile

# 102
  • София
Добро утроооо!

Ре, мила, мерси за кафенцето, имам нужда... Mr. Green

Днес пак съм с Класик... Heart Eyes

Понеже си седя тука сам самичка и си пиша, та да ви кажа и друго:
Засякох Noir на едно друго място, в една друга тема да си точи зъбите за нов парфюм! 100-ца!  doh doh

Joy  Joy  Joy Този е много специален, обожавам го, нямам търпение да го придобия... Blush

# 103
Жаки,Мадмоазелата,Мадмоазелата ,наистина се слива  Peace Peace Peace
Сънувах това John Varvatos някой да го познава и малко да сподели за аромата.....

# 104

Сънувах това John Varvatos някой да го познава и малко да сподели за аромата.....

аз имам виалчеSimple SmileНо не мога да го опиша- за мен ми е от типа на  Коко Мадмоазел(напомня ми,не е същия),но на Тес и е съвсем различен. Хубав,женствен,средно силен,бих го притежавала.

Noir, коя е тази стотичка бе,пиле  Mr. Green Гутието2  ли?

Общи условия

Активация на акаунт