''Парфюмни размисли и страсти'' 39

• 25 153
  • 546
  •   1
Отговори
# 420
Момичета, препоръчайте ми парфюм, в който да има ванилия и бадеми  newsm78

# 421
Кой питаше за Бруно Банани? Има го в Драка, тествах го наскоро, май бе Меджик Уоман. Поредният сладникав и абсолютно безсмислен аромат. Даже няма да си направя труда да го хуля.

А някой да знае къде в София може да се тества Couture! на Moschino? Имам чувството, че ще си допаднем. Не че страдам от липса на аромати, които харесвам, ама нали.

По въпроса с размените - аз също не разменям. Нямам много парфюми, а тези, които имам, си ми харесват безусловно, не ми омръзват. Имам само две размени през живота си. Не пазарувам и насляпо, така че няма как да станат грешки. Изобщо рядко купувам по принцип, тъй като паричния ми поток е пренасочен към други неща. Обичам усещането, което ми носят ароматите, но нямам ищах непременно да ги притежавам.
Но пък чета размените редовно, тъй като може да има нещо, което да си струва. Всъщност аз се регистрирах тука, точно защото исках да купя един парфюм. Ама ме посрещнаха кофтЕ - била съм новорегистрирана /по подразбиране парфюмът не се продаваше на такЪви/. Жива да не бях! Rolling Eyes

GagaMaga, от Жасмин Ноар имам абсолютно същите впечатления и аз. Така и не разбрах тоя парфюм на какво мирише. Някаква свръхзагатната бобова тонка в края и... the rest is silence, дет' се вика.

# 422
Вчера докато ходех из центъра пред мене вървеше една жена и беше здраво напарфюмирана с Jasmin Noir....няма как да гo сбъркам този парфюм. Oще от самото начало го усещам доста силен.

# 423
  • София

Благодаря   bouquet

# 424
ооо ЛЮБИМЕЦ  Heart Eyes

Благодаря   bouquet

# 425
Хипнотичната отрова и на мене ми е любим. Като разтопен Бейлис по кожата е

# 426
Аз всеки път като ги питам нещо ме гледат все едно не съм от тази планета Grinning Предполагам ще спорят с мене, че не съм права. Но все пак ние не сме паднали от Марс. Сайта на Готие си е факт и там го пише. А и в немският Дуглас съм ги виждала и двете шишенца с очите си!

Аз може малко тиранично да разсъждавам, но ако съм собственик на парфюмерия от този порядък, ще им пусна интернет в магазина и ако сами не се интересуват, направо ще ги задължа когато нямат клиенти или пък да се редуват или както и да е там, но да следят непрекъснато специализираните сайтове/ревюта/форуми. То все едно на мен да ми дойде някой клиент, който знае повече от мен (работя в консултантска фирма) - ще потъна в земята от неудобство.  

# 427
Вчера докато ходех из центъра пред мене вървеше една жена и беше здраво напарфюмирана с Jasmin Noir....няма как да гo сбъркам този парфюм. Oще от самото начало го усещам доста силен.
Явно е на принципа на високочестотния звук - не всяко живо същество го улавя. Mr. Green

# 428
ххахахахаххахахха, това за високочестотния звук ми хареса Laughing Laughing, Аризона - усеща се Жасмина, но наистина в началото не подуших нищо, иначе като аромат много го харесвам Simple Smile

# 429
Е, ми можеше и аз да го харесам, ако миришеше на нещо. Joy
Няма майтап - продавачката така ми пръсна на ръката, че ме поля буквално. Абе още в първия момент нищо не усетих - ни спирт, нищо - ама, викам си, може пък да му трябва време да се поразвие. Поразви се - от абсолютно нищо в нищо с дъх на бобова тонка.
Може пък тестерът да е бил фалшименто, незнам.

# 430
о да, страхотно сравнение Жаки! Grinning

Хипнотичната отрова и на мене ми е любим. Като разтопен Бейлис по кожата е

# 431
Това прежияване съм го имала с Жадор. Пръскам си и нищо....ама наистина НИЩО! менте беше 100% сигурна съм.
После в друга парфюмерия разбрах за какво стана на въпрос при Жадор

# 432
Момичета знаете ли къде има наливни парфюми Гардени трябват ми за шишенца за отливки, или откъде си взимате вия такива шишенца, за София става въпрос Hug

# 433
За съжаление аз нямам представа  Simple Smile Тези Гардени не съм ги и чувала, Рефан мисля, че имаха магазин в Цум - може би на втория етаж, да не те излъжа Peace

# 434
Нали в Рефан имаше такива шишенца?

Последна редакция: ср, 02 сеп 2009, 18:02 от Jackie

Общи условия

Активация на акаунт