''Парфюмни размисли и страсти'' 39

• 25 153
  • 546
  •   1
Отговори
# 435
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
А някой да знае къде в София може да се тества Couture! на Moschino? Имам чувството, че ще си допаднем. Не че страдам от липса на аромати, които харесвам, ама нали.

GagaMaga, от Жасмин Ноар имам абсолютно същите впечатления и аз. Така и не разбрах тоя парфюм на какво мирише. Някаква свръхзагатната бобова тонка в края и... the rest is silence, дет' се вика.

Аризона, Кутюр го има в парфюмерията в подлеза на Плиска.  Peace

Друг аромат на ванилия и бадем, но не сладък като Хипнотичната отрова е ето това - - Strenesse на  Gabriele Strehle - за мен е мляко, ванилия и леко нагарчащи бадеми. Лек аромат, стои близо до кожата и на мен лично уханието ми прилича на лосион за тяло малко.

# 436
Мерси много, Рейни!  bouquet

# 437
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.

Охх, не бързай толкова да ми благодариш, нещо се обърках май, извини ме. Embarassed Гламър беше този, който го има на Плиска, не зная защо ги обърках, като нямат нищо общо. Извинявай още веднъж.   bouquet

# 438

Охх, не бързай толкова да ми благодариш, нещо се обърках май, извини ме. Embarassed Гламър беше този, който го има на Плиска, не зная защо ги обърках, като нямат нищо общо. Извинявай още веднъж.   bouquet
Нищо, де, не се притеснявай изобщо. Hug

# 439
Сега дойде момента в който блотера на Адикт вече не ми мирише на лекарство. Ухае невероятно красиво...направо съм като дрогирана

# 440
Някъде съм ми гледала тези Гардени, но сега не включвам, ще търся в Рефан Hug

# 441
Жаки, Адикт си е сила Crazy Flutter

Алиен -дано съм помогнала  bouquet

# 442
Жаки, Адикт си е сила Crazy Flutter

Алиен -дано съм помогнала  bouquet
Ох да....чуден е. Ти колко мл. имаш? Аз мисля да си взема 50, че нали бил доста траен. Няма да има нужда да се поливам  Grinning

# 443
50 мл., в момента са останали около 40, а го имам сигурно от повече от две години - рядко го ползвам, той ми е за супер специални поводи,а и не пръскам много от него -толкова е силен и траен, че с 5-6 пръсвания и вече съм прекалила - страхотен облак прави Heart Eyes

# 444
Екстра. Само дано намеря пари и за него....Grinning че желанията не са малко

# 445
Изключителен аромат е, наистина е супер масов, но какво да се прави - много жени са оценили качествата му Simple Smile Пожелавам ти в най -скоро време да го имаш Simple Smile

# 446
Мерси Grinning А на твоето шише златен ли е надписа, защото наскоро гледах едно клипче в youtube и на шишенцето надписът беше черен...

# 447
Златен е надписа Simple Smile, на много снимки в нета надписа на флакона изглежда черен, но това е от светлината предполагам

флакона е страшно красив, бижу Heart Eyes

# 448
Адикт е представен 1-ви. Въвсем черен ми се вижда http://www.youtube.com/watch?v=YTObC9xoLxI

# 449
  • София
Златен е надписа.... не знам тук защо е черен

Общи условия

Активация на акаунт