Автоимунен тиреоидит на ХАШИМОТО (9)

• 82 641
  • 751
  •   1
Отговори
# 285
  • Чикаго / София
пасхаля, Писана е много права. Пусни си изследвания и намери лекар, който правилно да ти определи дозата на хормона. На мен когато дозата ми е висока определено ствам нервна, неспокойна, получавам сърцебиене и пристъпи на тревожност.  Сега мисля, че съм на правилната доза за мен, защото за момента се чувствам добре. Ще видим какво ще покажат изследванията след месец.

icyangel, аз кърмих и двете си деца успешно. Имах много кърма. Едното кърмих 10 месеца, другото 1 година, като второото е било 6 месеца само на кърма. няма причина да не можеш да кърмиш! Успех!

# 286
Цитат
Важно: "Имунотерапия и имунопрофилактика" 2009-09-26 Тв предаване ТЕРМОМЕТЪР
« Петък, 25 Септември 2009, 11:37 »   
--------------------------------------------------------------------------------
Важно: "Имунотерапия и имунопрофилактика" 2009-09-26 Тв предаване ТЕРМОМЕТЪР по телевизия ЕК(Евроком) от 15.00-16.00 часа събота.
За всички имуннообременени болни(алергии, ревматизъм/автоимунитет, онкохематология)[/b] или техните роднини би представлявал интерес телевизионно предаване ТЕРМОМЕТЪР по телевизия ЕК(евроком) тази събота 26.09.'09 от 15.00 до 16.00 часа, като гост в предването ще е началник лаборатория имунология в НЦЗПБ. Задавайте въпросите си преди и по време на предаването.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=430908.0

Po konkretno moze da se interesuvate za IVIG imunovenin ili dr. imunni preparati, za imunoprofilaktika s cel bremennost (sorry za latinicata trebva da restartiram za da se otblokira buga)

# 287
Здравейте дами,
бях се мярнала из старите теми. Беше ми приятно да ви чета, особено оптимистично ми се вижда:

За това, че жените с нашата диагноза не се обичат, мисля че не е вярно, по скоро сме много взискателни към себе си и искаме на всички да угодим, освен това сме и амбициозни всичко да направим както трябва и още и още до безкрай.

Заради всички увесили нос исках да споделя, че от 31 седмици съм в отбора на  бременни Хашимотки. Имам вече 2 деца , не бях планирала трето, но констатацията, че не мога да имам отново ми звучеше като - абе, половин жена си вече. Но се случи, без усилия, изненадващо. Преди да забременея TSH беше 8-12 а анти TPO 400 -600. Сега с ендокриноложката внимаваме (както Слънчева е писала) TSH да е под 2.  Малката съм кърмила 1,2 год, научавайки , че съм Хашимотка по средата. Спрях кърменето по съвет на док. Пасхаля е споменала д-р Сарджева. Вярно няма направления, но съм доволна от нея, зарадва ме и че можело след раждането жлезата да вземе да се освести- връщайки се в норми.

Dion е писала, че взема селен, но на мен ми ставаше много зле от някакъв такъв хапчолък

На всички по-малко стрес и много обич!

# 288
  • София
renew , страхотна новина!!! Честито и безпроблемна! Трето, а? Смела жена си! Laughing Ще разказваш как е с три след няколко месеца!

# 289
Привет момичета Hug
на новодошлите добре дошли, дано си помагаме занапред, колкото до "автоагресията"- обичаме се много проблема е в другите  Mr. Green  Wink
Аз вчера бях при д-р Тодорова както писах, ами какво да ви кажа моето състояние е перфектно - този бебчо ме облагороди във всеки смисъл на думата. Предписа ми доза за кърмене 50мкг Еутирокс както и соатналите хапове по схема да ги спра. Еми то не остана друго освен да си чакам и да се радвам на живота. Честито на renew , моя съпруг също иска да има 3 деца, ако е късмет ще стане!
muh теб не те разбарх изобщо  Blush
Анели , irka  Hug Hug

# 290
Браво, Айси Peace От днес си вече на последната права, а Laughing
Готова ли си с всичко? Дрешки, креватче, стая евентуално? Не оставяй това за накрая или за другите. То си е твое право и удоволствие!
Пускай снимки, да се порадваме на бебешки джунджурийки и шаренийки. Някой път специално ходя по темите на чакащите заради снимките, които пускат.

Честито на Renew  bouquet Лека бременност!

muh и аз не я разбрах. рекламира ни нещо.

# 291
Птица , за теб винаги  Hug имам всичко, количка, дрешки, но съм уморена а като готови снимки имам само кошарката от леля и чичо  Heart Eyes от тук наляво  Wink
http://www.album.bg/icyangel/images/17931998/
обещавам, ще снимам утре всичко останало и ще кача снимките

# 292
Легълцето ти е страхотно! Много сладко и мекичко изглежда!
Всичко най-хубаво от мен!

# 293
renew, пасхали, и аз съм от Варна и ходя при д-р Сарджева. Като цяло мога да кажа, че съм доволна. Д-р Христозов ме обърка преди 5 години и поради това объркване са влачих по невролози, гастроентеролози, психиатри и какво ли още не едни нищо  и никакви 4 години. Миналата година, заради анти тпо-то, което беше невероятно високо, опитах да задържа нещата с хомеопатия, но беше временно и от април тази години си пия еутирокса като само регулирам дозата. Сега, понеже съм бременна и то в началаото, следя по-внимателно и често показателите.

За това, че жените с нашата диагноза не се обичат, мисля че не е вярно, по скоро сме много взискателни към себе си и искаме на всички да угодим, освен това сме и амбициозни всичко да направим както трябва и още и още до безкрай.
  bouquet Hug Hug Hug

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 294
  • София
icyangel,хайде неостана,отпусни си душичката и изживей пълноценно оставащото време до появата на бебенцето.Hug
Много хубаво легълце сте му подсигурили.  bouquet

# 295
  • ВАРНА
Такаааа, от дълго време се чудя "да пиша или да не пиша"  Rolling Eyes. Хайде на кратко ще споделя. Ние с моя любим мъж ще ставаме мама и татко. Очакваме бебо април месец. Засега всичко е окей. Стискаме палци и чукаме на дърво така да е до края!
Засега съм на еутирокс 75. Тази седмица трябва пак да се срещна с ендото.

отказвам да пиша в някакви отчетни теми. Ще се наложи да ме изтърпите тук  Mr. Green

# 296
  • София
ЧЕ-СТИ-ТООООООООООО!
Хайде, лека, спокойна и накрая едно добро бебе! Hug

# 297
  • София
Ееее Прасунчо,дочакахме най-накрая да оповестиш тази страхотна  новина,браво и едно голямо Честито.  bouquet
Всичко да бъде наред и безпроблемно до края и на пролет  бебенцето живо и здраво.да ви направи най-щастливите мама и татко. Hug

# 298
Еее,Прасунчо,честито мила   bouquet Желая ти лека и безпроблемна бременност  Hug
/подозирах аз,че това е новината,която искаш да ни кажеш  Simple Smile/

# 299
Страхотна новина, честито прасунчо, лека и безпроблемна бременност ти желая  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт