маймунската тема

• 133 807
  • 974
  •   1
Отговори
# 690
Е, поне мноето впечатление е, че Оля и Котката говориха най-ясно и точно от всички изказали се и предвид обстоятелствата и обстановката, това е голямо постижение!!

Сега да потвърдя, че ще си говорим на живо за домашното раждане в понеделник от 16 ч. по ТВ7. Увериха ме, че в студиото ще бъдем само аз и водещата Калина, без "компетентни лица" Simple Smile А, пропуснах, най-компетентния все пак ще бъде там - детето, което избра къде, кога и как да се роди само!!!

# 691
Аз много се притеснявам и ми беше трудно да си овладея гласът да не трепери  Rolling Eyes

# 692
Аз мисля, че и лошата реклама е реклама. Вярвам, че не само ние усещаме нетолерантността и твърде материалистичните и бездуховни доводи, които често дават медицинските лица.

# 693
Сега да потвърдя, че ще си говорим на живо за домашното раждане в понеделник от 16 ч. по ТВ7. Увериха ме, че в студиото ще бъдем само аз и водещата Калина, без "компетентни лица" Simple Smile А, пропуснах, най-компетентния все пак ще бъде там - детето, което избра къде, кога и как да се роди само!!!
Ей, как ме е яд, че ще пътувам точно по това време. Дали няма да го повтарят?! newsm78

# 694
Г-жа Претенция, за съжаление тази тв не държи он-лайн архив на предаванията си. Но ако се получи добре, ще поискам да ми дадат записа на диск и ще го кача в Мултиплай.
Казвам, "ако се получи добре", защото анонсът не предаването не ме вдъхнови особено: http://www.tv7.bg/?load=News&id=13382

# 695
# 696
Мег, страхотна беше!  bouquet

# 697
Изи, благодаря   bouquet

Аз съм доволна от предаването, включихме се успешно между кактусите и домакинската посуда  Laughing Разбира се, далеч не успях да предам всички послания, които исках, но критерият ми за успеш беше събеседничката ми да каже "Искам следващото дете да си раждам вкъщи!". Е, тя не каза точно това, беше нещо като "Определено ме спечели! Макар че съм много притеснителна, но това нистина е страхотно". Факт обаче, че водещата беше добре подготвена, не търсеше сензация, а различния поглед Simple Smile

# 698
Мег, поздравления и от мен! Специално си повтарях,че днес е предаването, да не взема да забравя......

Беше спокойна(или поне така изглеждаше пред ТВ-то), добре разказа всичко, не беше прекъсвана фрапиращо от водещата, въобще участието ти го смятам за повече от успешно. Нещо такова трябваше да се получи и при Гала......Поздравления!

# 699
в нетера още не е качено последното предаване Peace
чакам и нямам търпение да го гледам, че бях на разходка следобед Flutter

# 700
Meg ,поздравления и от мен! Много добре беше, спокойна!
На мен  ми направи впечатление ,че водещата е раждала "болнично" и идея си няма какво се е случвало с нея(запушалки, води, плаценти...)!До какво са довели лекарите този прекрасен момент.Тя е притеснителна ,защото е неинформирана!
Пожелавам  си нещата и тук ( в БГ)да се променят, жените да знаят ,че има и друг начин, по -хубав, по -безболезнен ,да са информирани и сами да решат.
Пожелавам си и на себе си такова раждане!

# 701
Поздравления и от мен!
Мег, ти излезе интелигентна... сигурно хората си мислят, че само някои циганки могат да раждат вкъщи (по съвсем други причини) и явно е за учудване, че интелигентен човек ще предпочете дома пред болницата!!!

# 702
Ей, как ме е яд, че съм го изпуснала...
 ooooh!
Дайте, моля линк с предаването да го гледат и забраваните като мен. Hug

# 703
Мег, преди малко те гледах, браво!!!  Hug
Линк към предаването (от 28.09) има няколко поста по-назад, но установих, че вече не е безплатно гледането  Tired

# 704
Ако някой намери начин да запази/свали/намери предаването, моля да го сподели с нас.

Общи условия

Активация на акаунт