маймунската тема

• 133 842
  • 974
  •   1
Отговори
# 195
Аз проучих същото - при нормално в МД детето е с теб, но при секцио ти го носят за 15 мин. на 3 часа, а в Шейново - по 1 час на всеки 3. И понеже ме бяха наплашили за секцио, предпочеох второто. Абе... всякак е гадно. Сег абих избрала нещо трето, ама кое е то?

# 196
Ааа, Емем, аз раждах в МД секцио и бебка не ми я носеха, ами си я взимах сама на три часа, за по 50 минути, но то си откарвахме час заедно. Тя обикновено си висеше на цицата по около 40 минути и после се гушкахме докато дойде време да я занеса обратно. Grinning После като ни изписаха разбрах какъв рай е било Mr. Green  Wink

# 197
Аз проучих същото - при нормално в МД детето е с теб, но при секцио ти го носят за 15 мин. на 3 часа, а в Шейново - по 1 час на всеки 3. И понеже ме бяха наплашили за секцио, предпочеох второто. Абе... всякак е гадно. Сег абих избрала нещо трето, ама кое е то?
Емем,в Тина Киркова ми направиха секциото в 12.49.На другия ден в 9 часа ме качиха при родилките и ме попитаха,дали искам да ми донесат бебето.Казах,че искам.После ме питаха,дали искам да остане при мен или да ми я носят на 3 часа.Чувствах се добре,ставах ,така ми беше казано и реших да остане при мен.Вземаха я само от 24 до 6 часа.Не знам,дали са я хранили през нощта,но предполагам да.Много е хубаво да си е при теб бебенцето през цялото време.

# 198
в Тина Киркова ми направиха секциото ... После ме питаха,дали искам да остане при мен или да ми я носят на 3 часа

във ВИП стая ли беше? аз също бях със секцио, по стечение на обстоятелствата лежах в стая за недоносени бебета /ако не са в кувьоз лежат при мама/, а не за секцио-родени, но пак не разрешиха да остане с мен...

# 199
Съвсем се отчаях!
Според всички вас,мога ли да направя нещо,за да не ми натъпчат бебето с нещо различно от кърма? Дали да не си взема огнестрелно оръжие?
Сериозно,мацки,обхваща ме дива агресия като се замисля какво ме чака
 Banghead Rage Rage

# 200
  • София, Младост 2
Малко офф - ама като гледам,форумът е тръгнал към прекръстване на Естествено раждане и естествено хранене на бебето hahaha

# 201
в Тина Киркова ми направиха секциото ... После ме питаха,дали искам да остане при мен или да ми я носят на 3 часа

във ВИП стая ли беше? аз също бях със секцио, по стечение на обстоятелствата лежах в стая за недоносени бебета /ако не са в кувьоз лежат при мама/, а не за секцио-родени, но пак не разрешиха да остане с мен...
Да ,в двоен ВИП бях.

# 202
Малко офф - ама като гледам,форумът е тръгнал към прекръстване на Естествено раждане и естествено хранене на бебето hahaha

Бе направо "Назад към природата" е тръгнал  Laughing

# 203
Хей здравейте.Много интересна тема ,но звучи наистина ,като,4е е от друга планета.Извиняваи Деси ама аз също съм родила първото си дете в ЮАР,но моите спомени са доста по различни от твоите.Много бих искала да науча повече подробности за това къде по точно си родила и защо има толкова много неща,които аз явно сам пропуснала,от престооя си в Южна Африка. Laughing
Ще чакам с нетърпение отговора ти!!! Mr. Green newsm78

# 204
  • Пловдив
Днес попаднах на тази тема и признавам отиде ми предиобеда, за да я изчета цялата. Не съжалявам. Само се питам дали Деси вече не е родила третото и защо не е продължила прекрасната МАЙМУНСКА ТЕМА?  newsm78  bouquet
Ще чакам включване.

# 205
  • София, Младост 2
Деси роди третото си момченце в началото на януари и 2 седмици след това се върна на работа Grinning Но най-добре тя сама да разкаже Grinning

# 206
Ами айде да разкаже. Аз тъкмо чух Бу като каза по евроком, че деси се върнала на работа 2 седмици след раждането и ми стана интересно Wink

# 207
Страхотна тема наистина, дано БГ по-скоро да стане бяла държава, и раждането да се случва по естествен и нормален начин, и да го извършват нормални и подготвени хора, които да отговарят на призванието си...

П.С Заглавието рулз..... smile3532

# 208
  • София-там нейде в западната част
оххх страхотна тема и искам да изкажа искреното си възхищние към деси и благодаря за разказите й ще очаквам с нетърпение и за това раждане
....боже направо не намирам думи за начините за раждане тук в България и затова какви условия и избор са предоставени

# 209
много съм впечатлена. Пиша чак сега, защото исках да я прочета няколко пъти. Честито на Деси за бебчето/ с "малко" закъснение/. Да са живи и здрави всички.
Аз предпочитам да не разказвам за раждането си, но дано следващото да е като нейното в ЮАР

Общи условия

Активация на акаунт