Перла-филмът,който ще остане в сърцата ни-15

• 42 206
  • 441
  •   1
Отговори
# 375
  • София
на призовката пишеше 250 000 TL. А на Инджи кой ще  й го признае, Мехмет????? Едва ли  Sad

ББ: Да, ще й се отблагодари като заведе Нихан на вечеря, да й сподели радостта си от това, че къщата си е тяхна! Браво !    ooooh!
Аз и преди бях писала, нещо ме впечатли страшно много. След като Инджи напуска Мехмет с бебето и той и прави серенада- води всички от къщата под балкона й и я пита след серенадата "ще ми простиш ли", тя само казва "НЕ" и влиза вътре. Шереф я пита защо не е простила и Инджи казва нещо много вярно: "Аз не съм родена, за да прощавам на МЕхмет и аз съм човек и имам чувства"  Peace е, това е! Животът й не е само низ от компромиси към Мехмет !

# 376
Да, даже много му изтърпя глупостите! #Cussing out

Перличка, аз този уикенд съм ОК, мисля че който иска, е добре да ти пише на ЛС

# 377
  • Пловдив
Ей почитателки на Мехмет и състрадателни към Инджи - ми, много бързо пишете, не успявам да ви следя!

# 378
  • Sofia
Не, Мехмет просто наистина прекалява #Cussing out Не знам как ще го изтърпя още толкова серии да ги върши неговите простотии с Нихан. 100 пъти предпочитам когато са скарани да ходи да й се моли да се съберат, отколкото уж да са заедно, пък само да я наранява и да тича при оная коза Stop Ама добре той май е най-наивен от всички да не осъзнава какви ги върши, ако обича жена си поне малко ще се съобразява с нея, абе нямам думи..... :xarms ББ Точно преди да го напусне Инджи гледах как Мехмет сънува, че се събужда до Нихан, вместо до Инджи и хич не беше доволен от това, беше кошмар за него, явно чак тогава ще се осъзнае, и въпреки това пак отива да спи у Нихан  Sick #2gunfire Абе много ще оплете конците

# 379
  • София
прие детето и прави всичко възможно да го интегрира в сем-то, търпи среднощни разговири, разговори на закуска "Нихан, как си, скъпа", ще тръгва за Америка от притеснениe, ще крещи, че се е изнервил, вместо да се прибере в къщи да отиде с жена си на изложбата, щял да мине през Нихан, не я бил виждал 2 дена   ooooh!  ooooh! Имам чувството, че Нихан е жена му. Егати нахалството  #2gunfire

rib4e,точно така, той само като се моли се сеща, че неможе без Инджи, после си кара както знае! Реално погледнато повече време прекарва с Нихан. Колко пъти се е обадил на Инджи "Инджи, как си, скъпа", няколко само  #2gunfire Нямам думи.

ББ: като го напуска, изпадна в истерия, чупи тръшка, ами акъл казал народът !!! Събори покривката от масата на закуска от яд, как можала да си тръгне! Еми ей така, ти спи в леглото на Нинах, тя ще те търпи! Това със съня е точно след като се събуди в леглото на Нихан и се чуди как да каже на Инджи, та от угризения сънува Нихан в леглото си

# 380
прие детето и прави всичко възможно да го интегрира в сем-то, търпи среднощни разговири, разговори на закуска "Нихан, как си, скъпа", ще тръгва за Америка от притеснениe, ще крещи, че се е изнервил, вместо да се прибере в къщи да отиде с жена си на изложбата, щял да мине през Нихан, не я бил виждал 2 дена   ooooh!  ooooh! Имам чувството, че Нихан е жена му. Егати нахалството  #2gunfire

rib4e,точно така, той само като се моли се сеща, че неможе без Инджи, после си кара както знае! Реално погледнато повече време прекарва с Нихан. Колко пъти се е обадил на Инджи "Инджи, как си, скъпа", няколко само  #2gunfire Нямам думи.

ББ: като го напуска, изпадна в истерия, чупи тръшка, ами акъл казал народът !!! Събори покривката от масата на закуска от яд, как можала да си тръгне! Еми ей така, ти спи в леглото на Нинах, тя ще те търпи! Това със съня е точно след като се събуди в леглото на Нихан и се чуди как да каже на Инджи, та от угризения сънува Нихан в леглото си
Ми те на него всички други му виновни!  #Cussing out
ББ Инджи му прави вечеря със свещи, а той с Ниханчето да си я подкрепя!  #2gunfire

# 381
Момичета,аз си мисля че Мехмед трябва официално да заяви,че отваря вратите на харема си.То бива бива загриженост,сьчувствие и обгрижване,ама това неговото вече излиза от всякакви нормални граници.Нихан та Нихан.А и според мен Инжи не се дьржи логично.Коя нормална и уважаваща себе си жена би тьрпяла инфантилното поведение на мьж като Мехмед?Или тук отнова се загатва за тава,че истинската любов тьрпи много и жертва много.Ами ако е така,то значи аз нищо не разбирам от такава вьзвишена форма на любов.

# 382

...

Ч е т е т е  ...написано е пречеди няколко страници  ooooh!  Thinking Whistling... .... .... CaMoцuTupaM ce 3a ПopeDeH ПъT:

"Май и др. път с.м го писала - в TR да се казва Öptum=йоптум(не е с абсолютно същата транскрипция , но това е най-близко до BG изговаряне)="целувам те", или canım=джанъм= "скъпа/скъпи" е нещо най-нормално между приятели и близки хора. Жени си го казват помежду си, мъже също. Можеш да наречеш и шефа си джанъм(по-скоро със значение на "драги" --> yok, canım= He драги), или да кажеш "целувки" на подчинения ти колега(когато ти самият си мъж  ). Просто е по-различно.   " (http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=423923.msg12316092#msg12316092 , #421 )

======

Призовката беше в в милиони ....TR лири : ЛeВ --> 0.9 лева за 1 лира

# 383
Добро утро, дано леко изкарате последния работен ден преди уикенда и после почивкааааа!!! Laughing

missence, това ББсъс съня- когато се събужда до Нихан, не е ли преди да се скарат с Инджи и хукването към Нихан? Аз доколкото си спомням, с Инджи пак се бяха сдърпали заради честите му ходения у Нихан - заради детето уж, и като се събуди действително и видя, че жена му си е до него, преди да излезе й каза, че е решил да води детето у тях, да не ходи толкова често у Нихан, за да не се притеснява Инджи, а да са пред нея? Аз не искам да го защитавам, даже напротив, но той беше много пиян и веднага след като се целунаха  с Нихан скочи да си тръгва, но не можа и тогава видя, че малкият Мехмет още не спи и си легна с него да го приспива, и после к'во станаааа....Нихан к'ъв сценарий завъртя само #2gunfire #2gunfire Да беше отишъл Мемет при Онур да се жалва, к'во ще се оплаква посред нощ на бившата си точно?Ама времето и човека избрал...
Някой писа, че Инджи си заслужава това, което й се случва и ще си плаща, то и за Мемет в пълна сила важи, само че някак си не е равностойно...

# 384
  • Пловдив
Така е, доста е наивна. Затова ще си плаща.
 А видяхте ли колко беше щастлива, че е помогнала на семейството. Започвам да я съжалявам

Малко или повече, но се чувства задължена, понеже Фикри й е помагал години наред да свързва двата края и да учи.

# 385
shoppp  ,  Hug благодаря ти за пожеланието , мила !   bouquet Спорен ден на всички пожелавам и аз !

Колкото до това , дали Инджи си заслужава всичко , което и се случва - има нещо вярно !Аз съм дълбоко убедена , че хората се отнасят с теб така , както ти самият им позволиш ! Peace
В предишните епизоди , психопатът Енгин , каза не що много вярно  - Мехмед се държи така , защото знае , че тя винаги ще му прости , ще прояви разбиране и изобщо , защото спекулира с голямата и любов ! Добре , че в крайна сметка се усеща , " че не е дошла на тази земя , за да прощава на Мехмед " Peace!

# 386
Този Енгин как ме ядоса снощи #2gunfire #2gunfire #2gunfire Кога ще си намери майстора,че не мога да го гледам вече #Cussing out

# 387
  • София
добро утро и от мен   bouquet

Инджи заслужава наистина, щото е много наивна, ама пък и Мехед прекалява, или да се връща при кукумявката Нихан или да си сяда на задника, то е ядно че Инджи го обича повече от Нихан по-натам ще се разбере, Инджито гледа само как да пожертва себе си да го спаси и да му помогне, пък онази само как да го натопи, хем той сам отиде да я моли да му помогне да се сдобри с Инджи и тогава тя разбра че голяма любов се вихри, ама подлеца си е подлец това е.....   ooooh! Crossing Arms #2gunfire
;;;

Последна редакция: пт, 04 сеп 2009, 09:19 от Морганчето

# 388
Момичета,а някой ще каже ли какво става с бебето на Бахар,моля?

# 389
  • София
Момичета,а някой ще каже ли какво става с бебето на Бахар,моля?
ББ споко ще си има момченце, няма да се случи нищо лошо на бебето

Общи условия

Активация на акаунт