Перла-филмът,който ще остане в сърцата ни-15

• 42 210
  • 441
  •   1
Отговори
# 360
Ми мъжка му работа, хем в къщи да ми е добре, хем на другаде  #Cussing out

# 361
Чак в тези серии обърнах внимание на нагънатите покривки. Интересно, защо така ги слагат?

# 362
  • София
не знам за покривките ама Мехмед пак си легна с чорапки, блузка с дълъг ръкав и панталонки hahaha, а Инджито беше с нощница с гол гръб и цепка по цялото бедро  Crazy Mr. Green

# 363
Тоя Енгин е просто....незнам с каква дума да го определя.Колкото до Инджи на това му се вика благородна постъпка.Аз си мисля,че тя ще продължи да работи за Енгин не от наивност,а заради достойнството си.А и тя не беше чула Еда какво има да и казва.Тя е чула версията само на Енгин.Ако вие бяхте на нейно масто как щяхте да постъпите,щахте ли да му повярвате?Аз сигурно да,защото като знае само неговата гледна точка,вярва на нея.И може би го възприема така,че той е толкова злобен и говори с такава омраза към Еда,защото е наранен и според него е зарязал детето си заради друг мъж  Peace Моля някой,ако има инфо какво ще каже Еда на Инджи да пише ББ.БЛагодаря предварително.
Момичета моля пишете за срещата този уикенд.Ще има ли?Ако да дайте нещо да се разберем. Peace

# 364
  • София
как може Инджи да направи такава жертва за него, а той се кефи, че няма вече съдружие с Енгин  ooooh!
Яд ме е като знам Мехмет как ще й се "отблагодари"
ББ: ще бъде неотлъчно до Нихан, а Инджи ще се справя сама  #2gunfire

# 365
  • София
Момичета моля пишете за срещата този уикенд.Ще има ли?Ако да дайте нещо да се разберем. Peace

аз този уикенд няма да мога, че имам нови наематели и трябва с тях да се разправям, за другия ако се организирате ще съм там...

# 366
не знам за покривките ама Мехмед пак си легна с чорапки, блузка с дълъг ръкав и панталонки hahaha, а Инджито беше с нощница с гол гръб и цепка по цялото бедро  Crazy Mr. Green
Нещо много взе да ни разочарова тоз Къванчо -пак нищо не видяхме

# 367
Тая Нихан много подъл и коварен човек ще излезе ! Много ми е неприятно как увлича Мехмед....Всъщност, Мехмед как се осъзнава, че Нихан не е за него и не трябва да се занимава с нея ? newsm78

# 368
Тая Нихан много подъл и коварен човек ще излезе ! Много ми е неприятно как увлича Мехмед....Всъщност, Мехмед как се осъзнава, че Нихан не е за него и не трябва да се занимава с нея ? newsm78

Не е подла, просто си го обича и е готова на всичко

# 369

Не е подла, просто си го обича и е готова на всичко

Точно подлост си е да се опитваш да съблазниш женен мъж, особено след като си видяла, че е щастлив с жена си. А и това ли е начина? Каква любов само  ooooh!

# 370
абе тоя Енгин няма ли кой да го настани в онези тапицираните стаи???????????????

идиот безподобен...

OOOOO, ББ има едни тапицирани "стаи" , размер половин на два метра приблизително, коват му я вече!!!!!

Относно Инджи и Енгин - споделям мнението на Перличка
А Мехмет просто отсега се усеща колко ядове ще ни създаде това момче, сякаш досега като не й е бил до гъза на оназ джофра Нихан, тя сама е носила мъката на целия свят на плещите си...
А тя наистина подло постъпва, ама ще я наредим, нека му дойде времето!!!
Шереф беше пак ток 220 волта, поредна серия начело на топ 10!!!
А относно Мехмет ББ осъзнава се естествено когато на жена му й писва и си взема детето и куфара, и чао! Тогаз вече му се отщя да ходи при Нихан, сети се, че не някаква вещ, а жив човек, който много го обича, подкрепя и е готов на всичко за него, е имал до себе си...

# 371
  • Варна
Нихан, явно само се правеше на добричка, а после като се оправя и си показва рогцата.
Ще ходи ли Берг в казармата?
Стана ми интересно за тая първа вноска. Не чух добре. Колко пишеше на призовката 25 000 турски лири ли и колко долара е това. Защото само Берг даде 30 000 долара, на ония дето щяха да го оттърват от казармата.
А и Пънар като си продаде картините не можа ли да си даде парите за къщата, че трябваше Инджи да ги спасява.

# 372
Така е, доста е наивна. Затова ще си плаща.
 А видяхте ли колко беше щастлива, че е помогнала на семейството. Започвам да я съжалявам

Сценариститите твърде  много са идеализирали образът На Инджи ! Току- що изгледах снощните епизоди и направо съм му бясна на Мехмед - не стига , че проявява разбиране и го подкрепя , търпи среднощните му разговори с Нихан , ами и трябва да понася крясъците му , щото , виждаш ли , той бил   много изнервен ! #Cussing out

# 373
Ми мъжка му работа, хем в къщи да ми е добре, хем на другаде  #Cussing out

Да , така е - то не може хем тая в оная , хем душата в рая ! ooooh!

# 374
Стана ми интересно за тая първа вноска. Не чух добре. Колко пишеше на призовката 25 000 турски лири ли и колко долара е това. Защото само Берг даде 30 000 долара, на ония дето щяха да го оттърват от казармата.
А и Пънар като си продаде картините не можа ли да си даде парите за къщата, че трябваше Инджи да ги спасява.
Явно това са им лични спестявания/доходи, как ще си ги прежалят. Пък може и да не им идва на акъла newsm78
А Инджи е супергероят в сериала - спаси първо живота на Гюлсун, сега семейната къща, ББ накрая и Мехмет изтръгна от лапите на смъртта И все с невероятни изпълнения!!! #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт