Перла-филмът,който ще остане в сърцата ни-15

• 42 246
  • 441
  •   1
Отговори
# 345
Въпрос в бяло: Бахар ще загуби ли бебето си?

# 346
Той е психопат, психично болен. Повдига ми се от него. А после какво ще нправи, по-добре да не бях разбирала. newsm45

# 347
не

# 348
Няма да го загуби. Ще роди едно здраво момченце и то когат роди и Пънар и двете ще влязат по едно и също време в болницата. Това, което ми направи лошо впечатление обаче, беше, че когато Бахар роди и Инджи тъкмо отива да я поздрави, я изпреварва Нихан. Close

# 349
# 350
Той е психопат, психично болен. Повдига ми се от него. А после какво ще нправи, по-добре да не бях разбирала. newsm45
kakvo?

# 351
Няма да го загуби. Ще роди едно здраво момченце. Това, което ми направи лошо впечатление обаче, беше, че когато Бахар роди и Инджи тъкмо отива да я поздрави, я изпреварва Нихан. Close
ббИнджи отива първо при пънар и тогава вижда че нихан е там и тогава първа тя от цялото семейство отива при бахар

# 352
kakvo?
Казвам, че Енгин е много противен.

# 353
  • София
абе тоя Енгин няма ли кой да го настани в онези тапицираните стаи???????????????

идиот безподобен...

абе тоз Мехмед хитър колкото стадо лисици, как свърши серията с тънка усмивка, че ако дизайнерите откажели, трябвало да закрият текстила, само се чуди как да измъкне Инджито от Енгин  Mr. Green

а Шефка - Шерефка ме кефи тотално, вратна ключа и това е няма две мнения по въпроса  hahaha hahaha hahaha

# 354
Хитър, хитър, ама и .... глуповат!
Как така ще участва и той в рехабилитацията на Нихан  #2gunfire
Що не си прави сметка малко! Дано да е от глупост!
Нещо почва да ме дразни

# 355
И дори не остана време да се доизкже Инджи, че ще продължава да работи за Енгин, но вече той ще й е шеф.

# 356
  • София
Хитър, хитър, ама и .... глуповат!
Как така ще участва и той в рехабилитацията на Нихан  #2gunfire
Що не си прави сметка малко! Дано да е от глупост!
Нещо почва да ме дразни

оф то с това ако приключваха нещата се преглъща, ама уви не е само това...

ейй това Инджи отказа се от всичко заради това момче, а той продължава да ги дроби все едни, сега и сянка на Нихан ще става....

# 357
Е , може ли след скандала , който Енгин и спретна по повод срещата между Лара и Еда е след като видя ненормалният   му поглед  и злобата , с която говореше, Инджи да продължи да му се доверява и да работи с него ! #Cussing out То бива наивност , бива , ама чак пък толкоз... Naughty

# 358
Така е, доста е наивна. Затова ще си плаща.
 А видяхте ли колко беше щастлива, че е помогнала на семейството. Започвам да я съжалявам

# 359
  • София
ми нали на това му викали любов, ама аз нещо не мога да приема, верно че и той я обича ама само глупости върши...

Общи условия

Активация на акаунт