Перла-филмът,който ще остане в сърцата ни-15

• 42 241
  • 441
  •   1
Отговори
# 330
Сериите по БТВ са 128!

# 331
А тук е серията, в която отвличат Бахар
и я раняват, това е за да си отмъстят на Гьокхан.

http://www.youtube.com/watch?v=rhVsf-GDxgM

# 332
  • София
значи по груби сметки до към 15 ноември ако не ни мине котка път #Cussing out

# 333
Броите 3 дни в седмицата по един епизод.

# 334
някой може ли да ми каже бб Инджи как ще разбере, че е болна от рак на гърдата? Много съм любопитна да разбера Confused

# 335
Ето малко информация  относно къщата където е сниман филма "Перла"Laughing
.....

Хубаво е да се пусне uзточника откъдето е koПирано дословно, все пак (или поне да се пусне като цитат) Peace : http://tr-seriali.com/forum/index.php?topic=84.0 (aBTop : "шеф")

# 336
  • София
ББ: с две думи незнам Инджи как ще изтърпи пак глупостите на Мехмет  ooooh! Обещания, обещания и накрая пак тича при Нихан. Аз ако съм си намирам същия "само приятел" като Нихан и започвам да излизам всяка вечер да види приятно ли е  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Тя пак много време изтърпява тази дивотия, имайки предвид кога се развеждат чак ooooh!

# 337
  • София
айде дами остана малко до поредните серийки, да им се радваме докато са все още по две Grinning
след това тук за комент  Mr. Green

# 338
бб Големи глупости върши Мехмет! Как може да обръща гръб на жената, която винаги гое поткрепяла, помагала му е и е била опора.
Та той сам си призна, че 2 пъти е направил грешка като не е послушал Инджи - първия път Берил беше откраднала идеите на Инджи и Мехмет не я подкрепи, втория път историята с Дерин, която стана причина Инджи да изгуби детето си. [\color] #2gunfire

# 339
  • София
ББ: няма да си остане само с тези две грешки за съжаление  #Cussing out

# 340
някой може ли да ми каже бб Инджи как ще разбере, че е болна от рак на гърдата? Много съм любопитна да разбера Confused
ББЩе съобщят на семейството че Ахмед е катастрофирал. Те започват да търсят самолет за да отидат в австралия при него и тогава ще звънне телефона на инджи. вдига го мехмед . Обаждат се от болницата да кажат на инджи да отиде да си вземе изследванията от биопсията и така той разбира. Започва да и се кара как може да не му каже. Отиват заедно и резултата е добър.За австралия заминават само дядото и пънар

# 341
ББЩе съобщят на семейството че Ахмед е катастрофирал. Те започват да търсят самолет за да отидат в австралия при него и тогава ще звънне телефона на инджи. вдига го мехмед . Обаждат се от болницата да кажат на инджи да отиде да си вземе изследванията от биопсията и така той разбира. Започва да и се кара как може да не му каже. Отиват заедно и резултата е добър.За австралия заминават само дядото и пънар
Много ти благодаря!!! Hug

# 342
Момичета тази  серия беше много интересна.Малко тъпо,че Мехмед-Фикри така реши направо да продадът къщата.Мехмед много ме ядосва,лепна се за Нихан като гащи за дупе  #2gunfire Огън му гори на главата и пак намира време за нея.И пред всички как и говори и се хили мазно като някоя ...... #2gunfire
Ей тая Шерефката е луда  Joy Joy Joy Браво как им врътна ключа  hahaha

# 343
Много си права,Перличке! Най-смешното беше, когато Берк използваше куките на баба Сафие! Joy Joy Joy

# 344
Господи, тоя Енгин е изверг!

Общи условия

Активация на акаунт