Перла-филмът,който ще остане в сърцата ни-15

• 42 255
  • 441
  •   1
Отговори
# 300
  • Пловдив
А знаете ли как се казва къщата-музей, в която е снимана "Перла" ?

# 301
Аз не помня някъде Къванч да е бил без мустаци, освен в началото като модел  newsm78
А тези линкове към фенклуба се отварят само ако имаш регистрация  Rolling Eyes

# 302
  • София
Аз не помня някъде Къванч да е бил без мустаци, освен в началото като модел  newsm78
А тези линкове към фенклуба се отварят само ако имаш регистрация  Rolling Eyes

с леко набола брада е само, а под мустак разбирам мустака на Осман примерно  Crazy

# 303
Здравейте,

аз ви чета редовно,но се включвам за първи път.

Много подробна информация получих от вас за филма,за което благодаря.Супер сте.

имам един  въпрос
ББ скоро ли ще се сдобрят Пънар и Онур

# 304
svetla къщата - музей където е сниман филма Перла се казва "Абуд Ефенди" Peace А ето и няколко снимчици от вътре Grinning

А ето една снимчица от отвън на къщата  Laughing
Надявам се да са Ви харесали Peace Hug

# 305
ББ Скоро ще се сдобрят и дори ще се преместят да живеят в нова къща, заедно с Дефне и бебето им, което ще се роди, когато ще се роди и бебето на Бахар и двете са момченца Simple Smile

# 306
Ето како ще се случи и ро-нататък бб В следващите серии Енгин отвлича Инджи при първия опит на Мехмет да я спаси Енгин го ранява в крака накрая Инджи застрелва Енгин и влиза за малко в затвора но е оправдана.През цялата тази случка Инджи е бременна.Мехмет отначало е постоянно с нея но после пак започва да обръща повече внимание на Нихан, което разстройва много Инджи.Нихан успява да проходи и Мехмет я назначава на работа, без да каже на Инджи. Общо взето Мехмет се дъжи много глупаво и наивно.при една случка Бахар казва на нихан да напусне фирмата и тя си събира багажа да замине глупавия Мехмет се напива от безисходица обвинява Инджи и отива при Нихан, при което на другия ден не може да си спомни дали не си е легнал с нея и признава това на Инджи и тя въпреки че много го обича го напуска.Мехмет разбира грешката си, но вече е твърде късно инджи е непреклонна.Накрая заради ината и на двамата те се развеждат.В същия ден когато са официално разведени те правят катастрофа и се събират отново но го пазят в тайна от другите.Заминават на почивка, където се женят отново и са щастливи, но за кратко.Преди това дядото се жени за една бабичка, която е по- гадна от Шереф, та нейния зет в последствие поръчва убийството на Мехмет.Берк също е замесен в това дело.Натам вече го знаете.Инджи подправя резултатите, за да може да стане донор на Мехмет тя затова не е добре, но накрая се оправя и така.Между другото Инджи има съмнения, че има рак на гърдата и си прави изследвания мехмет разбира случайно и се разплаква, защото не може да живее без нея.

# 307
kasiss, мерси за снимките. А тази къща е музей, така ли, сега никой не живее там, а преди на кого е принадлежала, има ли там някоя хубава история?

# 308
Мога ли да попитам бб как Инджи разбира, че има рак на гърдата, как ще постъпи мехмет и как ще се излекува Инджи? Благодаря предварително, ако ми дадете и линк със съответния епизод

# 309
  • Пловдив
Благодаря ти, kasiss  bouquet Като обикалях с корабче Босфора, така дебнех дали ще позная въпросната къща, снимах, щраках, но тази съм я изпуснала.

Иначе сложих в предния си пост снимките от първата сватба, където Мехмет е с мустак (а реално нямаше такъв, беше като момченце, визирам когато избяга от сватбата си).

# 310
Ето малко информация  относно къщата където е сниман филма "Перла"Laughing
Лятната резиденция /вила/ на Абуд Ефенди е купена от него в началото на 19 в. Архитект на вилата  е Garabet, потомък на арменската фамилия Балян ( Balyan).Те са строителите на повечето известни сгради и места в Истанбул. Дъщерята на Абуд Ефенди – Белкиш-  е била известна фигура в социалния живот на Истанбул  и  през 1920г. именно тук е била нейната сватбена церемония. Вилата се намира на азиатския бряг на Босфора , в района на  Kandilli, на юг от Анадоската крепост.Етажна площ от 300m2 – или общо 1000m2 застроена площ; 1550m2 градина 18 стаи, 2 зали, плувен басейн, турска баня и сауна,  закрит и открит паркинг. Оценка на вилата – 75 милиона долара. Вилата е в специалните и обиколни турове за арабските туристи. Фанатизирана арабска туристка е купила дори леглото на Мехмет и Гюмюш/Инджи за 4000 долара. За разлика от вилата на Алиф Паша-( 1001 нощ), която вече е собственност на Сабанджъ Фамилия , мисля че тази вила е Общинска собственност и се използва като музей. Peace Hug
svetla, Шушони Hug

# 311
Ето какво ще се случи другата седмица бб Изложбата на Пънар жъне успех,но тя е потисната.Когато Енгин разбира,че Инджи се е срещала с бившата му съпруга,пребива Еда.Цялото семейство разбира,Инджи е спасила семейната къща,макар да не разбират изцяло как точно го е сторила.(така и не разбрах какво е направила нищо повече не пише за това)Онур и Пънар са отново заедно.Нихан получава шанс да премине курс от физиотерапия,благодарение на който отново да ходи.Въпреки това ,тя се колебае дали да започне лечението.Инджи споделя с Мехмет,че не може да работи в семейната компания повече.Енгин лъже Инджи,че магазина в Париж е затворен,тя подозира,че той играе игри.Журналистическите разследвания на Гьокхан започват да му създават главоболия.Мехмет за пореден път се опитва да отвори очите на Инджи,че Енгин е луд по нея,този път тя се съгласява с него.Мехмет придружава Нихан на сеансите по физиотерапия.Шереф се впуска в авантюра с Джихан,Инджи започва да се досеща какво става.Гьокхан започва да получава заплахи по телефона,тревожи се за Бахар.Инджи не може да свикне с вниманието,което Мехмет оказва на Нихан и му казва,че не й е приятно.Мехмет се чуди къде излиза майка му толкова често.Проследява я и разбира каква е истината.Гьокхан наема бодигард на Бахар,но въпреки това я отвличат.Берк е бесен на Гьокхани настоява той да зареже книгата.Енгин решава да отвлече Инджи и мн старателно започва да подготвя плана си.Инджи подкрепя връзката на Шереф пред Мехмет.Енгин изпраща Лара в Париж,без разрешението на Еда.Мехмет решева да придружи Инджи на ревю в друг град,на което тя заминава с Енгин.ИНДЖИ СИ ПРАВИ ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ И СЕ ОКАЗВА ПОЛОЖИТЕЛЕН! Hug newsm44 newsm44 newsm44

# 312
  • Sofia
kosiss, много интересно инфо за къщата, много е красива  bouquet

cassiopea, благодаря за ББ   bouquet Имам един въпрос ако знаеш  За какво Мехмет се скарва с Инджи така жестоко преди да отиде да преспи при Нихан? Заради това, че Нихан е напуснала фирмата ли?Той така се разкрещява на Инджи, че... #Cussing out

# 313

cassiopea, благодаря за ББ   bouquet Имам един въпрос ако знаеш  За какво Мехмет се скарва с Инджи така жестоко преди да отиде да преспи при Нихан? Заради това, че Нихан е напуснала фирмата ли?Той така се разкрещява на Инджи, че... #Cussing out
Сега ще ти отговоря.  бб Първо, Мехмет назначава нихан във фирмата, след като разбира, че може да проходи. Но не казва на Инджи. Все повече започва да се отдалечава от нея и да обръща внимание на Нихан. Бахар не може да търпи Нихан, защото мисля, че приятеля на Нихан, който се казва Илкер, се забърква и със годеницата на Берк - Дидем, при което много неща се объркват. Това съм го гледала на видеоклип този Илкер. Та Мехмет се напива и се кара на Инджи, заради държанието спрямо него. Нали на Инджи не й става приятно. Отива при Нихан, след което се озовава в леглото й, но нищо не се случва. нихан изценира всичко и после естествено Инджи разбира и става мама-мия ooooh!

# 314

И аз много благодаря. Това с купуването на леглото от туристката ме изпълни.  Crazy Party

Общи условия

Активация на акаунт