Перла-филмът,който ще остане в сърцата ни-15

• 42 226
  • 441
  •   1
Отговори
# 45
Момичета, снощите серии има ли ги някъде, че ги изпуснах?  Sad newsm78
Вече ги качиха във vbox7

# 46
Хайде и аз да се запиша,много ми харесва така като не се карат нашите хора и как влюбено се гледат Heart Eyes,дано да продължи повече идилията,ама надали...Някой да напише какво ще стане в сериите довечера Praynig

# 47
Направи ми впечатление, че във всички турски филми има момент, в който се показва затвор. Дали това не е "политически" ход, след като една от най-сериозните критики към страната е именно неспазването на човешките права и особено в затворите?

# 48
Извинявайте момичета, но бихте ли ми казали кои серии излъчиха снощи за да ги изгледам днес, защото ги испуснах

# 49
Включвам се и аз. Снощи бях на рожден ден и неможах да гледам много добре сериите, т.е. гледах ги, но без да чувам нищо с някой изключения. Много лошо впечатление ми направи пак Мехмет като бяха с Инджи в колата и като говори с Нихан и накрая ако не ме лъже слуха и каза "Целувам те" пред Инджи и през цялото време беше много щастлив и загрижен за нея...незнам Инджито как ги трае тези негови изказвания... #2gunfire
А да питам кога ще дойдат тези серии, в които Енгин отвлича Инджи? Предполагам трябва да са тези дни?

# 50
Ами снощи даваха 52 серия по турския вариант, а действието се развива в 60 и 61 серия пак по турския вариант така, че имаме да гледаме доста до тогава Simple Smile

# 51
Не зная как да го кажа, за да не звуча грубо ( което определено не желая)
Симатични сте ми. Филма ми харевсва. Беше ми приятно да влизам в темите и да клюкаря от време на време, но на последък .... темата е разводнена, само се повтарят едни и същи неща, повечето хора освен bz, които ми правиха впечатление с интелигентни постове не влизат - или просто нямат възможност да четат тема, развиваща се със скоростта на светлината. Под интелигентни имам предвид, че не са правили просто констатации за самия филм, а и са разсъждавали над нещата. В никакъв случай не искам да кажа, че хората пишещи тук са глупави или нещо подобно! Не ме разбирайте погрешно, моля ви Simple Smile
Момичета, наистина, няма нищо лошо да си бъбрим и да си говорим глупости, но мнения пускани през минутка две са си наистина за скайпа.
Мен ми е интересно да чета за ТР, за културата, за самия филм и прочие, а не 20 мнения видите ли как сложили детето облечено да спи....
Без лоши чувства. Много много усмивки на всички.  Hug

# 52
ББ - Малкия Мехмед син ли е на Mехмед или не?

# 53
Момичета какво става,май не искате да си правим срещичка  newsm78 Друг път анкетата на 4-та страница вече е с много повече гласове,а сега са гласували има-няма 10 човека  Cry Дайте да се организираме нещо,ако не искате казвайте докато е време да сменя въпроса  Peace

# 54
хоп-цоп и аз да ви следя

# 55
Добро утро на всичкии  bouquet  bouquet

Честита нова тема, обаче аз не гласувах, защото не съм разбрала къде ще е от София ли сте всички дами ? Има ли някой от Пловдив

# 56
 Да се запиша и аз
искам само да попитам ББ Кога Инджи ще спаси фирмата на Мехмед, а после ще запазили своята

# 57
  • София
Цитат
missence, той може само на кафенце и сладки приказки да "ходи".

ще да е било голямо кафе след като се разведоха заради него и двете  Peace

# 58
 и аз запис

# 59
  • Пловдив
Май филмът са го снимали леко през пръсти. Освен недомислиците с възрастта на Мехмет-младши и лягането с маратонки, и друго има.

В началните серии Сафие казва на Инджи, че младоженецът (Мехмет) има "брат" (да не би да е грешка в превода пък).

Като излизат посреднощ спешно и бързо до болницата, всичките дами са накипрени, Инджи даже обеци си беше сложила (после на лягане ги сваляше).

Мехмет няма пари да си купи друга риза, освен традиционната синя.

На първата си сватба Мехмет избяга, обаче има снимки на двамата как режат тортата (всички са облечени по същия начин, затова твърдя че е от първата им "сватба").

Общи условия

Активация на акаунт