Перла-филмът,който ще остане в сърцата ни-15

• 42 233
  • 441
  •   1
Отговори
# 60
Май филмът са го снимали леко през пръсти. Освен недомислиците с възрастта на Мехмет-младши и лягането с маратонки, и друго има.

В началните серии Сафие казва на Инджи, че младоженецът (Мехмет) има "брат" (да не би да е грешка в превода пък).

Като излизат посреднощ спешно и бързо до болницата, всичките дами са накипрени, Инджи даже обеци си беше сложила (после на лягане ги сваляше).

Мехмет няма пари да си купи друга риза, освен традиционната синя.

На първата си сватба Мехмет избяга, обаче има снимки на двамата как режат тортата (всички са облечени по същия начин, затова твърдя че е от първата им "сватба").

И аз съм ги забелязала тези неща. Обаче не обръщам внимание на подобни детайли, предпочитам да се насоча към човешките отношения, защото те са в основата на всичко. Наистина ще ми стане досадно, ако се вглеждам точно в това.  Wink Ама наистина хич ги няма сценаристите понякога.

# 61
За форумска среща  - от личен опит знам, че стават доста трудно тез неща.  И се осъществяват предимно при теми,  в които хората са си станали доста близки и пишат поне от година.
А и сега е септември, всеки бърза да приготвя децата за училище, пазарят се есенни дрехи, обувки, някой правят ремонти, други сега сколасват да си вземат отпуската .... не мисля, че ще са много хората, които ще отделят време за форумска среща.
Затова е форума - всеки влиза, чете и пише, когато има време.

# 62
  • София
ББ: и аз питах за детето вчера, от него било. За бебето на Инджи, то е нямало съмнение, че е от Мехмет, тя каза на Пънар преди да замине още с Енгин, че е бременна, проблемът е, че Мехмет отказва интимност с Инджи, защото мисли, че е изнасилена от Енгин. За фирмата, мисля, че след като убива Енгин се отказва от бизнеса и се връща в Шадолу.

Още един гаф, не че е важен ама ми направи впечатление. Когато бяха на ски и дойдоха Панър и Онур, нали взеха 2 стаи и на рецепция им казаха "заповядайте стаи номер 310 и 311 (май)", после като се изпращаха до стаята се видя, че стаите са с 4-цифрени номера)  Wink

# 63
missence благодаря smile3525

# 64
ББ Въпрос : Инджи защо убива Енгин и това скоро ли ще стане?

# 65
ББПрострелва го защото той щеше да убие мехмед. След около 15 серии грубо

# 66
  • Пловдив
ББПрострелва го защото той щеше да убие мехмед. След около 15 серии грубо

Той отдавна си проси да го гръмнат

# 67
И аз съм ги забелязала тези неща. Обаче не обръщам внимание на подобни детайли, предпочитам да се насоча към човешките отношения, защото те са в основата на всичко. Наистина ще ми стане досадно, ако се вглеждам точно в това.   Ама наистина хич ги няма сценаристите понякога. Peace Naughty Naughty Браво,отдавна исках да го напиша.
Момичета ,вглеждайте се в смислените неща ,учете се ,правете изводи,обогатявайте се в отношенията си.
Дребнавите коментари ви принизяват.

Не искам да ви засегна. newsm78

# 68
Ето малко встрани от темата, интересна статия във в. Капитал относно турските сериали напоследък.

http://www.capital.bg/show.php?storyid=775978

# 69
И аз съм ги забелязала тези неща. Обаче не обръщам внимание на подобни детайли, предпочитам да се насоча към човешките отношения, защото те са в основата на всичко. Наистина ще ми стане досадно, ако се вглеждам точно в това.   Ама наистина хич ги няма сценаристите понякога. Peace Naughty Naughty Браво,отдавна исках да го напиша.
Момичета ,вглеждайте се в смислените неща ,учете се ,правете изводи,обогатявайте се в отношенията си.
Дребнавите коментари ви принизяват.

Не искам да ви засегна. newsm78

Абсолютно те подкрепям Peace Не е необходимо да издребняваме чак толкова,просто се наслаждавайте на филма Hug

# 70
  • София
по повод това, че БТВ ще орежат излъчването на сериала, ако някой се навие да направи буквички на турските серии, да си ги изгледаме пък БТВ-то да го излъчват ако щът до следващото лято Mr. Green
а иначе има много несъответствия в малките детайли, но само американците изпипват всичко май....
то и бюджетите им са доста по-големи, така че аз не им обръщам внимание, гледам филмчето като цяло....

# 71
Ами ако на някой му се занимава може да сложи субтитри. Нали повечето сериали в Турция дават по 1 епизод седмично,а вие се оплаквате,че ще дават само 3.Ако сте на тяхно място не знам какво щяхте да правите ooooh! Ако сериала не е трябвало да се разтакава дълго време щяха да го направят 50 серии,а не над 100  Whistling

# 72
Чакайте да се запиша и аз, за да ви следя, че сега ще изпишете и тази тема.За анкетата-каква среща с тия деца, бе...чакайте да дойде поне 15септември и да ги разхвърлям кой на у-ще, кой на градина.

# 73
Аз смятам да издребня и да споделя, че и нашия любим Мехмед си ляга и става с панталоните и чорапите.
Много е забавно тя-със секси нощничка, а той - уж гол. После той става и се оказва, че спи с панталоните, с които ходи на работа.

# 74
  • На морето!
Цитат от в. Капитал "При това не мислете, че е приоритет /турският сериал/ единствено на третата възраст, безработните и обитателите на bg-mamma."  Rolling Eyes Някой ако иска да коментира, аз съм пас.

Общи условия

Активация на акаунт