Перла-филмът,който ще остане в сърцата ни-15

• 42 284
  • 441
  •   1
Отговори
# 75
Цитат
missence, той може само на кафенце и сладки приказки да "ходи".

ще да е било голямо кафе след като се разведоха заради него и двете  Peace

То не се знае след кафето дали не е имало райберче..  hahaha Само че това са преувеличения че са се развели заради него. Това твърди пресата.

ББ: и аз питах за детето вчера, от него било. За бебето на Инджи, то е нямало съмнение, че е от Мехмет, тя каза на Пънар преди да замине още с Енгин, че е бременна, проблемът е, че Мехмет отказва интимност с Инджи, защото мисли, че е изнасилена от Енгин. За фирмата, мисля, че след като убива Енгин се отказва от бизнеса и се връща в Шадолу.

Точно така!

ББ Сериите с отвличането са малко по-напред. Всъщност с идването на Сървайвър може и доста по-нататък да се паднат. #Cussing out

# 76
Цоп и аз тук.Пък после ще коментирам Simple Smile

# 77
  • София
това за третата възраст и бг мамма, ще го оставя без коментар.... Crossing Arms Shocked
малко брутално ми звучи, как определят личното ми желание да гледам каквото си искам в дни на демокрация и  свобода на словото и печата Peace

# 78
Груб превод на статията от "Милиет". Според информация на вестника
Цитат
Къванч Татлъту и Берен Саат са вечеряли заедно.

Къванч и Берен се срещнаха тайно !!!Какво ще каже Мелтем ?

Актьорите от сериала " Aşk-ı Memnu” - чиято любовна сцена в края на филмовият сезон горещо се коментира Къванч и Берен Саат предният ден се срещнаха на едно усамотено местенце (далеч от хорските погледи). Надвечер около 17.30 ч. Татлъту и Саат вечеряха в Kilyos в рестрант Dalia Beach и след вечерята си тръгнаха заедно.

Татлъту помолил управителят на заведението - освен сервитьорите които ще ги обслужват никой друг да не е наоколо и да не ги безпокои. Татлъту и Саат вечеряха на саме около 1 ч. 15 мин , след което Саат се върна възможно най- бързо в Джихангир където са репетициите за филма "Gecenin Kanatlari " (Крилата на ноща)

Само Мелтем да не разбере !!!

Това че Къванч предпочете да вечеря на усамотено местенце с партьорката си от сериала с която изживява забранена любов във филма (в сериала тя е съпруга на чичото на Къванч) дали не означава , че клюките около тях с Мелтем са верни - че са скарани( и отношенията им са обтегнати )

За информация на тези които се чудят, Берен Саат е звездата от "Забранена любов" . Но мисля, че информацията малко им е остаряла, защото той вече се раздели с Мелтем. Уж заради това "кафенце"  hahaha Като се замисля, то човек да не смее да излее с колега на вечеря..

# 79
Цитат

ще да е било голямо кафе след като се разведоха заради него и двете  Peace

То не се знае след кафето дали не е имало райберче..  hahaha Само че това са преувеличения че са се развели заради него. Това твърди пресата.

Анджък!!!

Леле, попрочетете форума под статията! Е, няма по-необразовани, мързеливи и незаинтересовани за децата си мами и (не- мами)от нас.Цитирам:

"Като прочетох коментара на Сапунела не се въздържах и се порових из форума на бг-мама. Шок и Ужас!!!! Нужно е само човек да погледне броя на темите обсъждащи даден сериал (а там всеки или почти всеки сериал си има собствена тема с подтеми!!!), за да се ужаси. Хора нямате ли си собствен живот? Не разбирам как може да се отделя толкова време за гледане на ТВ, а след това и двойно повече за коментиране на конкретната сапунка???
Вече взех да преосмислям мнението си за платеното майчинство....май майките имат прекалено много време за сериали (и много малко време за децата си).
Нещата не вървят на добре....(който не ми вярва, да на прави справка в бг-мама)"

# 80
ЗАПИС и от мен
Мерси за темата   bouquet
Мерси за ББ,просто няма какво да изкоментирам,само чета и се наслаждавам,от видяното по ТВ,мн харесвам филма и не ми се гледат серии напред и то не преведени,обичам го филма вечер,Мехмед да ни приспи. Heart Eyes

Ония двамката са големи сладурковци Панър и Онур

Още един гаф, не че е важен ама ми направи впечатление. Когато бяха на ски и дойдоха Панър и Онур, нали взеха 2 стаи и на рецепция им казаха "заповядайте стаи номер 310 и 311 (май)", после като се изпращаха до стаята се видя, че стаите са с 4-цифрени номера)  Wink

Да,така беше,Цифрата си беше 4-ри цифрена
направи ми впечатление че хотела е много висок.Стаите започваха с номер 12(етажа)03 като стая 1203 например

# 81
Цитат

ще да е било голямо кафе след като се разведоха заради него и двете  Peace

То не се знае след кафето дали не е имало райберче..  hahaha Само че това са преувеличения че са се развели заради него. Това твърди пресата.

ББ: и аз питах за детето вчера, от него било. За бебето на Инджи, то е нямало съмнение, че е от Мехмет, тя каза на Пънар преди да замине още с Енгин, че е бременна, проблемът е, че Мехмет отказва интимност с Инджи, защото мисли, че е изнасилена от Енгин. За фирмата, мисля, че след като убива Енгин се отказва от бизнеса и се връща в Шадолу.

Точно така!

ББ Сериите с отвличането са малко по-напред. Всъщност с идването на Сървайвър може и доста по-нататък да се паднат. #Cussing out

За да бъдем точни отвличането ще е точно след 10 серии. В момента нашите се равняват на тяхна 87. Отвличането  при тях е на 97 така че малко остава до този момент

# 82
Отностно фирмата на Инджи ББтя я продава и така помага на мехмед да спаси Шадоолу

# 83
Като почне Сървайвър ще дават само 1 серия от Перла ли?
И въобще кога почва гадния Сървайвър?

# 84
Ми не знам точно, но като почне, ще дават Перла вторник, сряда и четвъртък от 21 до 22.

Леле, попрочетете форума под статията! Е, няма по-необразовани, мързеливи и незаинтересовани за децата си мами и (не- мами)от нас.Цитирам:

"Като прочетох коментара на Сапунела не се въздържах и се порових из форума на бг-мама. Шок и Ужас!!!! Нужно е само човек да погледне броя на темите обсъждащи даден сериал (а там всеки или почти всеки сериал си има собствена тема с подтеми!!!), за да се ужаси. Хора нямате ли си собствен живот? Не разбирам как може да се отделя толкова време за гледане на ТВ, а след това и двойно повече за коментиране на конкретната сапунка???
Вече взех да преосмислям мнението си за платеното майчинство....май майките имат прекалено много време за сериали (и много малко време за децата си).
Нещата не вървят на добре....(който не ми вярва, да на прави справка в бг-мама)"

Ами не са прави, аз работя много, превеждам, редактирам, между това си върша работата в къщи и де факто сега гледам ТВ само от 20 до 22. Като го намалят ще гледам само по 1 час 3 пъти в седмицата!  #Cussing out Това ми е единственото откъсване от безкрайните задължения, така че за мен специално не важи написаното!

# 85
  • "Перла"
Sayerin 

абсолютно съгласна.
Интересна статия.Що за глупост/да де поредната медия/да слагат всички зрители под общ знаменател.Аз също работя много.Досега не бях гледала сериал.БТВ го пуснаха в най-гледаното време.Не стига ,че цялата ни телевизия е под всякаква критика,ами какво друго човек да гледа.Нагледах се на научни,културни ,военни канали и прочие.Аз например се разтоварвам за два часа.Това е моето време.

# 86
  • Пловдив
Мен ме подразни тънката ирония: трета възраст, безработни и обитатели на бгмама. Прозвуча сякаш от бгмама имаме свободно време като пенсионерите и само гледаме сапунки.

# 87
Абе....... Все едно аз като не ходя на дискотека и всички, които се забавляват така да седна да ги "оплювам". Държат ни сметка какво гледаме и какво коментираме  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Що не ни държат сметка по колко часа работим, колко време около деца, тенджери, мъже и т.н. прекарваме #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Право по мазола ми танцуват... Ай да му....................

# 88
Е, че ние от Бг мамма, отдавна сме станали нарицателно за свободно клатещи си краката женуря, живеещи на гърба на измъчените и изстрадали мъже  Mr. Green
Между другото и аз съм от работещите. Перлата обикновенно само я слушам,  чистейки, готвейки, гладейки... а снощи и боядисвайки.
Ама пък и хич не ми дреме кой кво писал и в ква графа ме сложил.  Whistling

# 89
Ох, момичета, направо не мога да ви смогна...  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт