Перла-филмът,който ще остане в сърцата ни-15

• 42 331
  • 441
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Здравейте момичета !!!
Искам да споделя с вас,че мен не ме подразни статията в Капитал , а напротив амбицира ме по -често да надничам във форума на бгмама , и много се радвам ,че в момента имам възможността да ви чета , и от време на време да се включвам сред вас с коментари. Уважавам всяко едно мнение, но не съм длъжна да го приемам , изборът за личен живот ,за забавления ,за това какво ще правя през свододното си време е моят избор , а не на някой друг.
Мойте наблюдения са, че много хора следят поне един турски сериал , но незнам защо се срамуват да си признаят. Аз работя в голяма фирма и смея да кажа ,че  доста гледат " турските сапунки", но не се коментира ,защото съпругата на управителя  през час се възмущава от стремителната инвазия  на турските сериали  по TV у нас. И точно тя , през обедната почивка я виждам ,че в vbox  гледа " турската сапунка Перла", почувства се много неудобно и веднага скочи . Joy Joy Joy   Joy Joy Тази случка днес , ме накара да се замисля ,че точно такъв типаж хора ,правят крайни коментари, те винаги трябва да бъдат в опозиция ,може би за да направят впечатление или да привлекът внимание.
 Но аз се радвам ,че ви има ,че участвате активно с коментари, инфото което пускате за филма,за геройте ,за Турция са ми много забавни и това ме разтоварва от така натовареното и сиво /понякога/ ежедневие.
Благодаря на момичетата ,който пишат с ББ ,   bouquetзащото любопитството ме изгаря и не мога да подмина поста без да го прочета.

# 196
Напред: ББ След няколко епизода Енгин ще отвлече Инджи и я държи в някаква катакомба която е обзавел като спалня. През цялото време е вързана и с превръзка на устата. Оставя телефона й в хотела, където са отседнали, мисля че уж за среща с бизнес партньори. Той урежда хеликоптер, който да ги отведе в чужбина. Междувременно е откраднал паспорта й от офиса. Преди да тръгнат на тази среща с Пънар са в болницата и там май разбира че е бременна, но не е казала за това на Мехмет. Когато Мехмет не успява да се свърже с нея по телефона, се притеснява много, той се среща с бившата жена на Енгин и тя му разказва какво представлява той. Пънар междувременно казва на семейството че Инджи е бременна и Мехмет полудява, тръгват с Онур да я търсят.
Е, стига ви засега
  Wink

Е,че малко ли е? Мерси и от мен

# 197
Ха здрасти, само да доуточня ББ Инджи с Пънар отива в болницата, за да си направи изследвания и преди да излязат резултатите заминава с Енгин. На следващия ден уговорката е Пънар да вземе резултатите и да се обади на Инджи.Така тя разбира, че е бременна, но моли Пънар да съобщят това като се прибере, искаше лично да каже на Мехмет (мисля, че ставаше въпрос за 1 или 2 дни отлагане).Но като научават на какво е способен Енгин, Пънар разбира, че не може да крие бременността и секунда повече...

# 198
Ох, много ми е смешно как са го измислили всичките жени Шадоулу бременни - барабар с домашната помощница Рукие.
Въпрос ББ: Някой беше писал че Нилюфер развежда Бахар и Гьокхан. Кога ще стане това?

# 199
Ха здрасти, само да доуточня ББ Инджи с Пънар отива в болницата, за да си направи изследвания и преди да излязат резултатите заминава с Енгин. На следващия ден уговорката е Пънар да вземе резултатите и да се обади на Инджи.Така тя разбира, че е бременна, но моли Пънар да съобщят това като се прибере, искаше лично да каже на Мехмет (мисля, че ставаше въпрос за 1 или 2 дни отлагане).Но като научават на какво е способен Енгин, Пънар разбира, че не може да крие бременността и секунда повече...
  Peace

А това е анкета относно "Перла" във връзка с изследване на Мона Ибрахим, професор по психология в Конкордия колеж, Мурхед, Минесота и сътрудничката й от Тунис, Бесма Бедуи. Който знае английски можее да участва в анкетата.
http://www.cord.edu/faculty/ibrahim/Noor     

Ох, много ми е смешно как са го измислили всичките жени Шадоулу бременни - барабар с домашната помощница Рукие.
Въпрос ББ: Някой беше писал че Нилюфер развежда Бахар и Гьокхан. Кога ще стане това?
ББ Ами горе долу когато Инджи решава да се разведе с Мехмет, след около 15тина епизода, може би повече        

Нова фен-страница във Фейсбуук --> http://www.facebook.com/inbox/readmessage.php?t=1154232508830#/g … ?gid=138232893480

Последна редакция: ср, 02 сеп 2009, 16:31 от Sayerin

# 200
Здравейте и от мен  bouquet Това е за всички които поддържат тази тема, включително и за белите букви. Аз ви чета редовно, но не бях писала досега. Статията на вестник Капитал ме амбицира да го направя - ако случайно авторката води статистика на членовете, да разбере че са много, много повече от активните в темите. А според мен - самият факт че е толкова запозната с форумът като цяло, явно и тя често пребивава тук и най-вече в темите за турските сериали. Извинете ме за дългото отклонение.

# 201
  • София
Сърдечни благодарности за ББ.

# 202
dilince, Sayerin , мерси много за търпеливия отговор!  bouquet

# 203
НП, за мен е удоволствие

# 204
dilince, Sayerin , мерси много за търпеливия отговор!  bouquet

Няма за какво  Wink Hug

# 205
Включване и от мен.Изчетох написаното през последните 24 часа и се смях от сърце на коментарите.Толкова сте забавни,някои от пишещите имат толкова приятно чувство за хумор и така искрено показват емоциите си.Мен не ме бива да съм толкова живописна ,но се смея почти до сълзи-особено за дългите гащи на Мехмет и за психарката Нилюфер.Много благодаря,за което.Да гледам филма ми харесва почти толкова колкото и да чета форума.Даже второто понякога е по -забавно.А тоя Мехмед не знам дали го харесвам или не.Идеше ми да го разцелувам когато постави Енгин на мястото му по телефона с онази самодоволна усмивчица докато му обясняваше че Инджи е "мн.заета..." и няма да може да се обади.Обаче снощи пак любезен до безобразие с Нихан по GSM-а-чак ми се прииска да го хлопна с нещо по главата.Е няма да си подреди правилно приоритетите това момче и това си е!

# 206
Whistling и аз съм тук

# 207
Момичета, много се радвам на всяка среща с вас! Тръпката е невероятна! Без вас изживяването няма да е пълно! Благодаря ви, че ви има! Много се кефяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя!

А, знае ли някой в кой епизод /по арабските/ е "балконската сцена"? Предварително благодаря!

# 208
Ааа Нилюфер няма да я гледам аз тука сто серии как се изтезава сама.  Crossing Arms То бива психични отклонения, ама тя и Енгин, не за женене, ами не знам за какво са. Мазохист и садист, идеално!  Peace

Много ми е любопитно Гьокхан как ще постъпи и какво ще прави, ако (или по-скоро като) разбере за лъжите на чалнатата си сестричка. Кръвта вода не става са казали хората, и с право. Как би загърбил собствената си сестра, пък и Нилюфер и затова ще измисли оправдание.
А Инджито да забременява вече, дразнят ме сценаристите, все едно и също, колко искали дете. Разбрахме вече.

# 209
  • Варна и...духом на Босфора
 Hug HugМоля ако Трайкова чете и пише тук да ми драсне е дно лично съобщение! Peace  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт