Проблем с едно скърцащо легло

• 13 960
  • 51
  •   1
Отговори
# 30
  • Plovdiv->Toronto
Ох и ние го имахме този проблем, аз не можах да го реша, добре че се преместиха. Българи, момче и момиче, преместиха се до нас, можеше да се сближим. Боже, какво беше това, не само скърцане, таблата на леглото блъскаше в стената, щяха да влязат в нашата спалня  Shocked. За стоновете, за скоростта на тези блъсъци да не говоря, лъвове ви казвам, слонове. Млади хора, спортисти, прибират се късно, може би на едно-две питиета  #Crazy ... Много смущаващо, в асансьора не мога да ги погледна, а те мили, симпатични, канят ни на кафе  Embarassed. Мъжа ми ми се смееше, аз наистина не можах да го преглътна. Спях с тапи в ушите, мъжа ми ме будеше за някои особено екзотични изпълнения, кретен  Mr. Green ...
Добре че се преместиха  Praynig.

# 31
В случая аз лично бих им написала анонимна бележка и ще им я пусна в пощата.Ако не подейства до 2 седмици ще следва сериозен разговор.

# 32
В случая аз лично бих им написала анонимна бележка и ще им я пусна в пощата.Ако не подейства до 2 седмици ще следва сериозен разговор.

Защо в пощата - на вратата - бележка на комп.
Уважаемо семейство ХХХ изказвам моята благодарност за шумния секс който правите. По тази причина мъжът ми се сеща за мен много по често. Бих се радвала ако ни уведомявате предварително за да не пропускаме представлението  Mr. Green
 И те така  Grinning

# 33
ха ха ха...това последното изказване над мен,искрено ме размя Joy и ние сме с подобен проблем,но със съседите под нас...той  е запазен много богат мъж на 50 и си води различни девойки на по 20-25 и всеки път като го засичам в асансиора(сори знам,че не се пише така)с някое гадже носи и диня newsm78 явно е част от любовната игра Naughty не съм и мислила да говорим,защото пък мойте деца са доста шумни

# 34
Хм  newsm78 диня !! Ако беше краставица - да ама диня ??? newsm78 Къде ли си я завират  Mr. Green

# 35
ха ха ха може би като се наяде с диня и му се ходи често до тоалетната и му държи пишоната изправена... Thinking

# 36
  • густо майна Филибето
Прави и дупка и.... Laughing

# 37
Скъпа той има един...не му трябват две дупки...прочети по-нагоре какво сме писали... Mr. Green

# 38
# 39
eli_c добре че не отидохте на кафе  Simple Smile

# 40
  • E-CLM & CH-VD
Като ги видиш, пошегувай се, че снощи (или там когато е било последното изпълнение) явно са били уморени, та секса е продължил толкова кратко - пружините са скърцали едва 10 мин.  Laughing
Можеш и да се пошегуваш, че съседите си правите залагания за продължителността на секса, и вечер всички дебнат и слушат.
Може и да запишеш шума и някой ден като знаеш, че са си у дома, да го пуснеш на уредбата до дупка  Twisted Evil
Ако шегите не помогнат, може да извикаш да замерят шума, нали силният шум е до 22 ч. по закон.  Mr. Green

# 41
Можеш и да се пошегуваш, че съседите си правите залагания за продължителността на секса, и вечер всички дебнат и слушат.

може да ги обвини, че са загубили на залозите  Joy

# 42
  • с/у ОколоМръсТното
Имах подобен проблем...  Close
Ужасно скърцащи врати на съседите.
Пратих мъжа ми с една масльонка.
Но понеже са много шумни (столове, играчки и токчета), обмислям с гаубица ли да го пратя или с миномет.  Thinking

# 43
Много ми е  странно как хората ги тормози шум от някъде.  newsm78  Embarassed Замислих се дали нещо не съм повредена. Освен ако не къртят стени, бормашини и други крайно шумни дейности, не ме е дразнил никога някой съсед. Сега е момента да кажа - живея в много голям блок, с много съседи и много апартаменти на етаж. И това не е единственото място, на което съм живяла.
В апартаментът, в който съм в момента, имахме наематели, които нон стоп се оплакваха от шумните съседи над нас. Аз вече няколко месеца не съм забелязала нищо притеснително.
Наистина ли ви пречи да спите? Не ме нападайте много.. но допускате ли, че по скоро ви дразни, че долавяте шума, а не че той самият е толкова непоносим и невъзможен за прежъзмогване?

# 44
  • Бургас
Лелеее, голям смях в тази тема. Много сте забавни  Joy
Като не мога да заспя, чувам хъркането на съседката от долу... Ама ако съм уморена нищо не ми пречи.

Общи условия

Активация на акаунт