Постоянно нощно кърмене - поява на зъбки, или лош навик?

• 7 300
  • 101
  •   1
Отговори
# 45
Извода е,че наистина майката е най големия дразнител за детето си и ако аз не съм под носа и цяла нощ няма да се сети дори да суче. Naughty

Изводът е, че всички бебета и деца са различни Simple Smile
А и от 1-2 вечери не можеш да правиш никакви изводи  Mr. Green

Виж за 3 години, за моето дете, си направих извода, че ако не съм до него на леглото - или той обикаля посреднощите да ме намира, или мрънкоти и реве, докато не отида аз при него..
Та да се разхождам като сумнамбул да се блъскам по вратите..  Naughty Предпочитам да се въртя в леглото  Crazy

# 46
•~·΄·Листопад·΄· Моите изводи са от две деца и няколко години майчинство, в никакъв случай не бих си позволила да подлагам на съмнение майчинските инстинкти и чувства на всяка от вас    "А и от 1-2 вечери не можеш да правиш никакви изводи" и такива реплики не мисля че са уместни.  
P.S." разхождам като сумнамбул " пише се сОмнамбул.

Последна редакция: чт, 01 окт 2009, 11:26 от natali06

# 47
  • София
Как сте майчета слаки?
Тази нощ беше просто ужасна #Cussing out. И аз не съм броила колко пъти ставах, колко пъти го кърмих, но със сигурност бяха поне 6 Shocked ShockedДнес педи каза, че вероятно кърмата не му стига и се буди от глад и да опитам да му дам каша преди да заспи, после да суче, и да видим newsm78Дано да свърш работа.
Хубав и усмихнат ден  bouquet

# 48
•~·΄·Листопад·΄· Моите изводи са от две деца и няколко години майчинство, в никакъв случай не бих си позволила да подлагам на съмнение майчинските инстинкти и чувства на всяка от вас    "А и от 1-2 вечери не можеш да правиш никакви изводи" и такива реплики не мисля че са уместни.  
P.S." разхождам като сумнамбул " пише се сОмнамбул.

Ще се заяжаме ли  Twisted Evil

Просто начина по който го описа и извода, че майките пречат на децата си..

Днес педи каза, че вероятно кърмата не му стига и се буди от глад и да опитам да му дам каша преди да заспи, после да суче, и да видим newsm78Дано да свърш работа.
А ей тез педиатърски изводи най ги обичам  Crazy

# 49
Аз съм на същото мнение че за една или две вечери не можеш да си направиш изводите. Моето бебе също е второ дете и вярвай ми начинът му на спане се променя постоянно. Бебето спи отделно от мен и е на на осем месеца. Събуждането вечер започна когато се появиха зъбите. Така си и продължава и досега с малки изключения за една или две вечери. Снощи например ме остави да си поспа , но знам че тази нощ или следващата пак няма да ме остави да спа. Трябва да отчитаме факта че и бебоците се изморяват и наистина има една или две вечери средно на месец да поспиват повече. Но се надявам при вас нещата да са различни. Simple Smile

# 50
  • София
Как сте майчета слаки?
Тази нощ беше просто ужасна #Cussing out. И аз не съм броила колко пъти ставах, колко пъти го кърмих, но със сигурност бяха поне 6 Shocked ShockedДнес педи каза, че вероятно кърмата не му стига и се буди от глад и да опитам да му дам каша преди да заспи, после да суче, и да видим newsm78Дано да свърш работа.
Хубав и усмихнат ден  bouquet

не бих послушала педито ти  Peace

Извода е,че наистина майката е най големия дразнител за детето си и ако аз не съм под носа и цяла нощ няма да се сети дори да суче. Naughty

при нас със сигурност не е така  Naughty

наистина, не е много леко да кърмиш по цяла нощ, но малкият кога да си вземе млякото? през деня сучи само колкото да не му стрърже, но това мляко едва ли му е достатъчно  Peace оставам на него - той си знае работата  Heart Eyes

Любо е заспивал само два пъти както си играе - всичко друго е на гърда  Flutter

# 51
Днес педи каза, че вероятно кърмата не му стига и се буди от глад и да опитам да му дам каша преди да заспи, после да суче, и да видим newsm78Дано да свърш работа.
хахахахаха, на педитата обикновено кърмата им пречи  Laughing След като опита с кашата не проработи аз бих опитала със хомеопатия за зъбки  Peace Дъщеря ми пие от пролетта и се събужда по веднъж-два пъти на нощ. Като я спирам за почивка става всеки час  ooooh!

# 52
  • София
Здравейте отново, даааааа, опита с кашата беше пълен провал. Яде каша, накърмих го и заспа, след 2 часа пак го кърмих, после след още 2........... #Crazy #Crazy
хахахахаха, на педитата обикновено кърмата им пречи  Laughing След като опита с кашата не проработи аз бих опитала със хомеопатия за зъбки  Peace Дъщеря ми пие от пролетта и се събужда по веднъж-два пъти на нощ. Като я спирам за почивка става всеки час  ooooh!
Може ли малко повече инфо за тази хомеопатия за зъбките, как се казва, как се ползва и т.н 
Благодаря  bouquet
Спокойна вечер Hug

# 53
Monick, аз ползвам Дентокинд - хомеопатично средство за безболезнено никнене на зъбите. Действа с натрупване. От няколко дни давам и хомеопатичното Дормикинд за спокоен сън, но пак си се кърмим след 3 часа през нощта и дори, за да не ставам през 30 мин. я взимам при нас на спалнята, така поне и аз мога да дремвам докато и тя спи. Peace Не съм забелязала да има огромен ефект, но поне приспива по малко... тя си мрънка и приплаква на сън много - предполагам е от зъбите сега, че отгоре са и наболи 4 на куп. ooooh!

# 54
  • София
Благодаря ти, Тони Hug
Ще опитам-ще взема Дормикинд за спокоен сън и мисля аз да почна да го пия Joy Joy Joy
Хубава вечер  bouquet

# 55
http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?t=4835
за хомеопатията... дано модераторите не изтрият линка  Rolling Eyes

# 56
Момичета ние спи по-добре, мина една седмица беше ужасно, мислех, че е зъб; зъб така и не изби, но спим по-спокойно. Малката суче в 12 като си лягам аз и после направо на сутринта - тогава иска да захапе като биберон цицата и аз решава че е по-добре да ставаме и така. Ставаме по-раничко, но поне не ме болят зърната  ooooh!

# 57
И ние сме така по цяла нощ някой път понякога ме изнервя но тъпя акво да го правя детето на др нощ спи като пън но сега и растят зъби а и може да е и малко навик  тя от малка свикна така понеже спи при мен и е свикнала при най малкото разбуждане да бозае Joy

# 58
Monick,аз също пробвах първо с Дормикинда,но ефект почти нямаше,понеже сега проблема са излизащите зъби.От няколко дни давам Дентокинд и вчера и онзи ден заспива към 22 ч и се буди чак в 3 ч за сучене,после в 5 ч и в 7 ч.,което за мен е супер,понеже преди това се будеше на всеки кръгъл час и лазеше в леглото плачейки,сега се буди,но е сравнително по-спокойна.Ти прецени,кое да вземеш,аз споделям само опита си.Успех Peace Hug

# 59
Да споделя - дъщеря ми е на 10 1/2 месеца и имаше период, в който сучеше почти непрекъснато след 3 през нощта. И аз, както са писали преди мен, я взимах при нас на спалнята, но се оказа, че е голяма грешка, явно през нощта асоциира близостта ни с хранене. От 1 седмица я оставихме да спи в нейната стая и чудо - спи от 8-9 вечерта до 6 сутринта. Направо се родих, пробвайте, може и при вас да подейства Peace

Общи условия

Активация на акаунт