С трепет мама чака, МАРТенчето да подскача (14)

• 10 168
  • 294
  •   1
Отговори
# 195
  elena665 успех и хубави емоции.Аз съм утре-БХС и ФМ.

# 196
Добро утро и от мен! Стискам палци на Марти. newsm10

# 197
hiki_miki да не би трябвало да се втелясваш и определено е добре да си спокоен...ама с една книжка..не мисля,че нещата са ок...и на три месеца гледане...всичко се случва...и в крайна сметка като става въпрос за здравето и живота на собственото ти дете....

Съгласна съм ninchu_m , не само за здравето и живота на детето, ами и твоя! И според мен това е крайно недостатъчно и аз съм на мнение, че при наличието на толкова много информация и техника всяка жена има право да следи как се развива детето и колкото се може по - често,, но по  този начин много се втелясваме / извинявам се ако много често я изполвам тази думичка/, лично аз ако не видя бебто си и две седмици и вече започват всякакви мисли да  да ми се въртят в главата и веднага звъня да си запиша час, само за УЗИ Simple Smile

# 198
elena665 , стиснати палчета и от мен милата ми  Praynig Praynig Praynig
Милички , тези дни съм много притеснена , не сме се виждали с бебчо от 15-ти и вече ми тракат зъбките. На преглед сме чак на 9-ти и до тогава хептен ще изперкам май  Embarassed
Извинете ме за мрънкането.
Пожелавам ви хубав и приятен ден  Hug

# 199
И аз съм на мнение че трябва да се гледа бебчо всеки месец. Даже вече ми се иска да си имам видеозон вкъщи и да си го гледам         нон-стоп  Joy

# 200
 marinex  не се притеснявай всичко е наред Hug

# 201
На мен две седмици са ми предела на търпението  Embarassed След това започвам да се вкарвам в разни филми  Rolling Eyes

# 202
И аз съм на мнение че трябва да се гледа бебчо всеки месец. Даже вече ми се иска да си имам видеозон вкъщи и да си го гледам         нон-стоп  Joy

И аз за това си мечтая  Joy

# 203
  • София
elena665  fingerscrossed

marinex, и аз съм така, макар че последните 20 дни да се налагаше да го гледаме всяка седмица. Много се бях притеснила от тези болки и се бях вкарала в едни филми, но като го видех и се успокоявах, дори спираше да ме боли. може и да се втелясваме прекалено, но пък с гледането на УЗИ се успокояваме. И аз искам да имам вкъщи. А освен това на мен започва да ми липсва като не го виждам.

# 204
Хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха .. момичета представяте ли си какво щеше да е ако имаше портативни видеозони..за лаици в тази област като апаратите за мерене на кръвно например...това щеше да е най-продаваната стока по магазините за бременни  Joy

# 205
didi peichevа аз също съм се записала на ЖК при Ганчев и аз мисля ФМ той да ми я прави, но по-нататака. Отказх се от ранна ФМ, а и той не ми е предлагал. Аз дори вчера ходих при него зада си взема изследванията, които миналата седмица ми пуснаха. Ако си си изпразнила пощенската кутия, кажи ми за да мога да ти пиша на лични

# 206
Мерси момичета  Hug
marinex на теб спецялна прегръдка Hug
Да ви кажа и аз съм така.. две седмици максимум и почвам да се вкарвам във филми Simple Smile
Добре че доки по ЖК ми е близка та ме търпи Simple Smile

# 207
А нямаше ли да е още по хубаво ако ни бяха прозрачни коремите и можехме нонстоп да ги гледаме как се развиват newsm62 newsm62 newsm62

# 208
lyubka_li     аааа хаххахахахахаха ...и без товами е малко криво като се погледа с подутия корем...ти представяш ли си ако е прозрачен...и го видиш едно такова грозно..то направо във филма на ужасите можем да участваме  Joy

# 209
А нямаше ли да е още по хубаво ако ни бяха прозрачни коремите и можехме нонстоп да ги гледаме как се развиват newsm62 newsm62 newsm62

Хеххехехе вече много се размечтахме  Joy Joy Joy

Но май при всички ни двете седмици за много критична точка.
И аз съм така, но сега вече като съм четвърти месец / от два дни де, но четвърти/ не знам защо но ми е по - спокойно и само хубави неща си мисля Simple Smile като знам, че най - рисковия период е преминал и бебко е добре съм спокойна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт