С трепет мама чака, МАРТенчето да подскача (14)

• 10 168
  • 294
  •   1
Отговори
# 180
 Е на мен това това ми го каза една приятелка ,която бременее в щатите.  Blush
Трябваше да съобразя че 100% ще има разлика с нашата реалност  Joy
Но да - едва ли изглежда прекрасно,аз като съм гледала клипчета ,те и 20 седмица не изглеждат чудесно на 4д:))))))

# 181
  • Враца
Здравейте момичета добро утро и от мен.Първо да отговоря на STELLEE съжалявам мила,но съм от Враца и не мога да се запиша за срещата.А относно това какво ще е бебето и това че има разминаване с мнението на док и вашето усещане лично моето мнение е да се доверите на онова тихичко гласче което само вие чувате и ви казва какво бебе ще имате.В крайна сметка да са живи и здрави пък каквото господ даде.АЗ имам син на 10г. ,дъщеря на 8г. и сега мие все едно какво ще бъде само да е здраво.

# 182
Добро утро и от мен.

Съжалявам за Марти. Няма ли най-накрая бебо да укрепне и да се спре с ходенето по болници?

Аз да ви кажа каква я свърших тази сутрин.
Сутринта нагласих и изпратих детето с баща му на градина иииии примък пак в леглото. Телефона ми в другата стая и моя мъж звънял, звънял,звънял. Моята приятелка и тя звъняла 3-4 пъти, че накрая звъннала на моя мъж да го пита дали съм ок. Той милия се шашка, пали колата и си иде. А аз сладко хъркам Embarassed Embarassed Embarassed Милия, беше много притеснен, ама нищо не ми каза.
Телефона ми от вибрациите паднал на земята, че после издирване му правихме къде е. Като видях колко пропуснати имам... Embarassed
И така. Изкарах им акълите на моите хора. Хем ми стана кофти, че съм го разкарала до дома напразно, хем ми стана едно...мило Heart Eyes

Хеххеххеехе разсмя ме, милия ти мъж сигурно се е побъркал, а ти си спинкаш хеххехехехехехе

За Видеозоните..... те бебетата когато се родят какви са грознички, а камо ли докато са още шушулчици Simple Smile
Затова пък после се разхубавяват Simple Smile

# 183
Абе пак сме си добре, моя приятелка живееща в Англия и сега е бременна в 3ти месец....и няма такива страхотии, които разказва...половината изследвания не ги правят...не ги гледат на видеозон...за цялата бременност само 3 пъти..., а на ЖК им слушат тоновете...като едно време...много се оплаква.., а и след нормално раждане след 5тия час ги пращат вкъщи..и им идва доктор на покещение  #Cussing out

Това става въпрос за държавните болници, не за частните.., но на частно сумите са повече от стряскащи..напр. раждане нормално в частна клиника с престоя е 10 000 паунда  Shocked

# 184
Добро утро и от мен!
Марти стискам палци и се моля  Praynig всико да е на ред!Ако това те спокоява с първата бременност имах кървене около 10 пъти-2 от които езерца под мен,заедно с абсолютно всички усложнения-бъбреци,анемии............Сега е на почти 10 години и напълно здрава!Искренно вярвам,че и при теб ще е така  newsm51

# 185
  • Варна
dani_djenkova аз ходя при Ганчев сега на 14.09 предполагам че и ФМ ще направи и кръв за БХС ще ми вземе той е в медицинския център в двора на АГ-то....доволна съм засега:) тогава ще съм влязла в 12г.с.
Мариса по скоро да излиза от тия противни болници само положителни емоции и всичко с нея и бебо да е наред стискаме палци и огромниии прегръдки дано всичко е ОК Simple Smile

ninchu_m те тия там както ги описа са пълни изроди........явно докторите им са от категорията на безчувствените касапи......
Аз вече едвам издържам и искам да си видя бебо, камо ли само 3 пъти да го видя за 9 месеца, че аз ще се побъркам от притеснения Simple Smile))

# 186
Абе пак сме си добре, моя приятелка живееща в Англия и сега е бременна в 3ти месец....и няма такива страхотии, които разказва...половината изследвания не ги правят...не ги гледат на видеозон...за цялата бременност само 3 пъти..., а на ЖК им слушат тоновете...като едно време...много се оплаква.., а и след нормално раждане след 5тия час ги пращат вкъщи..и им идва доктор на покещение  #Cussing out

Това става въпрос за държавните болници, не за частните.., но на частно сумите са повече от стряскащи..напр. раждане нормално в частна клиника с престоя е 10 000 паунда  Shocked

Да ,така погледнато сме си екстра:) И  мен това за видеозона ме втрещи! Как може само 3 пъти.При това последния бил  22-24 седмица!!!!? Ами после?!

# 187
  • Варна
Steli-Debeli после се молиш и играеш на тука има тука нема:))))))))))) предполагам че и термините които определят са едно към гьотере и толкова сигурно няма Simple Smile те тия са много назад от нас явно

# 188
Здравейте и от мен Simple Smile
Дано всичко с Марти е добре и това да е последният и екшън до края Praynig
Аз да ви кажа днеска от 14 и 15 съм на ФМ и доста съм се спекла от притеснение.. имам нужда от стиснатите ви палчета момичта Hug

# 189
Ави момичета, на мен също ми беше супер странно...защото все пак това е добре развита страна  Sad ...но миличката ми приятелка ми ги разказва доста подробно нещата...и съм сигурна,че стоят точно така...тя много се притеснява...и до последно ще пътува до БГ.  
При тях всички тези изследвания и ЖК са безплатни за всички...и може би за това се циганят по този начин..., но то и на частно не си е много работа  #Crazy

# 190
elena665 , имаш ги!:)) Ей сега отбора по стискане на палци се мобилизира! newsm10

# 191
  • ГО
elena665, имаш и от мен стиснати палчета!

# 192
Ами то и в БГ имаш право на видеозон три пъти през цялата бременност безплатно. Аз до сега съм била 5 пъти ....
Може би ние се втелясваме прекалено много, от както го има човечеството има бременни жени и всчико е нормало, въпросът е, че когато става въпрос за нас самите и само треперим. Моя приятелка, отново там в UK, отива на преглед за установяване на бременност, док и казва да има, регистрира я, дава и някакви книжки да чете и и казва ела след 3 месеца, мога да кажа, че тя си беше съвсем спокойна, не се е втелясвала за нищо, в деветия месец се прибра в БГ да роди. Не знам кой вариант е по - правилния, да го мислиш много или да е ти пука, защото всичко това е Божа работа!

elena665 много стиснати палчета!

# 193
elena665    айде и аз се включвам с палците и на краката....бъди спокойна, и се наслади на бебчето  Hug

# 194
 hiki_miki да не би трябвало да се втелясваш и определено е добре да си спокоен...ама с една книжка..не мисля,че нещата са ок...и на три месеца гледане...всичко се случва...и в крайна сметка като става въпрос за здравето и живота на собственото ти дете....

Общи условия

Активация на акаунт