С трепет мама чака, МАРТенчето да подскача (14)

• 10 168
  • 294
  •   1
Отговори
# 165
  • Burgas
ФМ се прави на 2д и добър специалист,аз затова май няма да ходя,то Бургас няма ни един специалит,а да пътувам в момента немога,а да си дам парите и да ми дадат информация за която няма да бъда изобщо сигурна дали е вяна няма смисъл.

# 166
...Някоя от вас случайно да е мислила къде ще ражда? Аз лично май съм се насочила към Вита. Докторката ми е там, много съм доволна от нея, а и за болницата основно положителни отзиви чувам.....

Аз сигурно ще съм в Майчин дом защото и моите доктори работят там. Обстановката може да не е от най луксозните но за мен е важно всичко да мине без проблеми и да съм в добри ръце. Преди 13 години раждах в Русе и тамошното АГ е с доста подтискаща обстановка. АЗ тогава не бях много на ясно с много работи и даже като влизах питам акушерката колко време ще ме държат а тя вика 5 дни а аз как 5 дни? Grinning Grinning Аз си мислех едва ли не че ще родя и на следващия ден ще ме пратят н къщи. Сега ми е доста смешно като се сетя ама млади глави луди тогава Joy Joy Joy

А в темата за срещата е сложена и анкета кой кога в кой ден от седмицата иска да се проведе срещата. След като изберем ден от седмицата ще направим и анкета за дата и място

Последна редакция: ср, 02 сеп 2009, 22:41 от STELLEE

# 167
 Confusedздравейте момичета аз пак съм с лоши новини Sadне знам дали знаете вече,но получих вести че марти за пореден път е в болница от вчера с ново кървене,бебчето уж било добре  друго не знам остава пак само да се молим  Praynigи веднъж да свърши всичко  Rolling Eyes

# 168
здравеите,аз напоследак все по това време пиша,но иначе няма кога

много съжалявам за марти,направо незнам какво и се случва Hug(прегръщам я силно и я подкрепам),дано бебо устиска до март и се роди живо и здраво.

да ви се похваля днес си поръчах роклята за свадбата(дано само не ви досаждам много с тази моя свадба,но остават две седмици и много съм притеснена)много се харесвам,после ще видите снимки,а ако знаете как сладко ми личи коремчето,чак сама си му се радвам preggo и забелязах че само в корема качвам,иначе бях свалила 4 кг от това пусто гадене,но сега когато вече започвам да съм по добре,сигурно ще си наваксам eat лека и мека от мен  love001

# 169
добро утро и от мен Hug
Марти, стискам палчета Praynig Praynig Praynig
eniq, съвсем нормално е да те гони предсватбена треска, пожелавам ти много хубав празник, а ние ще чакаме снимки с нетърпение Hug

# 170
Някоя от вас случайно да е мислила къде ще ражда? Аз лично май съм се насочила към Вита. Докторката ми е там, много съм доволна от нея, а и за болницата основно положителни отзиви чувам.....

Добро утро.Лек и успешен  ден на всички.
Аз съм се насочила към Токуда.Там ходя на женска консултация,а и чувам само добри отзиви от родили там.

# 171
  • София
Добро утро, мамчета.

аз съм болнични до края на септември и вече започна да ми става скучно. сега се чудя какво да правя цял ден. Още не се чувствам достатъчно добре, за да излизам сама някъде далече, а на близо няма нищо интересно вече. Може да обмислим и някоя по-ранна среща за неработещи скучаещи майки  Grinning. Поне вече се чувствам много по-добре.
Марти, стискам палци да се оправите двамата с бебчо. Измъчи се милата.  Hug
За раждането моят док иска да е в Тина Киркова, но аз още не съм се отказала от Шейново - семейна традиция ни е  Laughing мисля все пак, че има още много време до тогава.

# 172
Добро утро  Hug

Стискам палци на Марти и й пращам само положителни емоции  Heart Eyes

eniq, задължително искаме снимкиииии...., направо ти завиждам каква хубава емоция те чака...благородно разбира се  Hug

darsy_   аз ще съм живот и здраве в СВ. Лазар.  Party

# 173
Уфф миличката Марисса, много и се насъбра... Май цялата бременност ще я изкара на легло. Но да се молим да се залепва вече това отлепване и да спира кървенето, та да се успокои и да има време и да се наслади на бременността си.... Praynig Най-важното сега обаче е да почива, а бебчо да расте и хубавее... Стискам всички палци да се разминават тези неприятности!  Hug Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Днес тук е едноа мрачно и дъждовно и направо си дойде есента....  Wear Umbrella

# 174
Привет и от мен.Може ли мамите от Варна да се включат  с инфо при кой лекар ходят на ФМ?Чувала съм за Балев и Давидков(при него посмъртно няма да отида),но при Балев само в петък се записвали часове и шансовете били минимални да се вредиш.............също така в коя седмица се прави ФМ?
Стискам палци Марти да се оправи Praynig

# 175
Първата ФМ за мерене на нухална гънка се прави между 11 и 13 седмица, но най често в 12-та.. Ппо другите въпроси не мога да се включа, но мамите от Варна със сигурност ще дадат съвет...

# 176
Здравейте момичета Hug
Относно пола:аз с първото също исках момиче,но мъжо беше сигурен от самото начало че ще е момче и покрай него горе-долу бях свикнала,но доктора като каза момче и направо очите ми се напълниха със сълзи,защото тайно се надявах да е момиче.Сега мъжо казва,че не е сигурен,че ще е момче и е склонен да мисли,че ще имаме мома и моите надежди са големи(а и аз от самото начало имам усещане,че ще е момиче),но ще видим CrazyНяма да се крие цял живот я  Joy

Марти,надявам се това да е последното ви пребиваване с бебо в болницата преди да е дошло времето да се срещнете очи в очи,стискам палци всичко да е наред с вас  и една голяма мечешка прегръдка! newsm17 hug

Лек  и успешен ден!

# 177
Добро утро и от мен!
Аз ходя при Яков в Майчин дом ,той така и не ми направи тази ранна фетална морфология .Мерихме гънки ,обиколки това онова ,доста далго го разглежда бебо ,но мисля че само за целта на БХС-то.Иначе разбрах нещо интересно днес - в 15 седмица може да се отиде на 4д и да му се види всичко наи-подробно на бебока и да не се чака 19-22 за ФМ newsm10

# 178
Steli-Debeli   аз вчера като бях на ФТ и доки като включи 3Д измерението и .................... просто думи нямам..дано някой не ме линчува ама много грозно бе...според мен приличаше на голо куче, а според мъжа ми на извънземно....и доки каза,че така изглеждат, а според него съм в 14 г.с + 2дни...така,че Steli-Debeli съмнявам се ,че след една седмица ще е ОК.
Каза ми да отида след 4 седмици и вече щяло да бъде по-хубаво  Simple Smile
Много се смяхме вчера на нашта грозотийка  Joy

# 179
  • ГО
Добро утро и от мен.

Съжалявам за Марти. Няма ли най-накрая бебо да укрепне и да се спре с ходенето по болници?

Аз да ви кажа каква я свърших тази сутрин.
Сутринта нагласих и изпратих детето с баща му на градина иииии примък пак в леглото. Телефона ми в другата стая и моя мъж звънял, звънял,звънял. Моята приятелка и тя звъняла 3-4 пъти, че накрая звъннала на моя мъж да го пита дали съм ок. Той милия се шашка, пали колата и си иде. А аз сладко хъркам Embarassed Embarassed Embarassed Милия, беше много притеснен, ама нищо не ми каза.
Телефона ми от вибрациите паднал на земята, че после издирване му правихме къде е. Като видях колко пропуснати имам... Embarassed
И така. Изкарах им акълите на моите хора. Хем ми стана кофти, че съм го разкарала до дома напразно, хем ми стана едно...мило Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт