С трепет мама чака, МАРТенчето да подскача (14)

• 10 167
  • 294
  •   1
Отговори
# 150
slan4ice_85   много, много благодаря  newsm51 ... за хубавите думи.

Да принципно сте прави относно пола, но доктора, който ме гледа е голям специалист точно в това..., а и апаратурата му беше наистина впечатляваща...., а и самата ми майка...каза,че той е много добър и да не се надявам на грешка...но нищо де .. Laughing

# 151
Мина ми ФМ момичета. Малко съм разочарована от докторката. Иначе съм радостна, че всичко с детето е добре в имаме си всичко. Но тая повече не искам да я видя. Бебето явно беше заспало и тя като започна да ме ръчка по корема, а мен ме хвана гъдел и помръднах, а тя наперена ми прави забелешка. Изобщо ужас. Попитах я евентуално, ако може да се кажа пола, а тя едва ли не ме изкара луда, било твърде рано, какво съм искала. Не знам май лудата беше тя. А аз толкова се надявах, че ще ми кажат дълго чаканата дума МОМИЧЕ Sad

# 152
Еееееее значи тва един доктор може цялото настроение да ти развали...нищо lapiovra   важното е ,че бебко е наред

# 153
Според мен не е рано за пола - е зависи от апаратурата с която ви гледат. Моят док с първата ми бременност преди 5 год. ми каза в 3 месец момче и се роди момче. Сега пак в 12 г. с. ми каза момче, колкото и да не ми се иска, но съм сигурна че няма грешка!

# 154
  • София
Мина ми ФМ момичета. Малко съм разочарована от докторката. Иначе съм радостна, че всичко с детето е добре в имаме си всичко. Но тая повече не искам да я видя. Бебето явно беше заспало и тя като започна да ме ръчка по корема, а мен ме хвана гъдел и помръднах, а тя наперена ми прави забелешка. Изобщо ужас. Попитах я евентуално, ако може да се кажа пола, а тя едва ли не ме изкара луда, било твърде рано, какво съм искала. Не знам май лудата беше тя. А аз толкова се надявах, че ще ми кажат дълго чаканата дума МОМИЧЕ Sad

не си ти луда, а тя е некомпетентна, щом не знае че полът може да се види и сега. На другите как са видяли. не си разваляй настроението  Hug важното е, че бебчо е добре.

# 155
lapiovraне и се връзвай! Важното е че бебчето е добре, а пола така или иначе до няколко седмици ще се види... не унивай заради тъпото отношение на лекарката!  Hug

# 156
lapiovra, къде ходи на ФМ?

момичета, кажете с какво се прави ФМ? с някакъв по-хай вид коремен ехограф?

# 157
  • София

да

# 158
Ох като чуя за такива лекари направо не знам колко ми се вдига кръвното. Не знам кво лошо има една жена да иска да разбере по-рано пола на детето си, нормално е да го иска, пак било то и по-рано. Аман от лекари, аман. ooooh!

# 159
Здравейте и от мен за днес  Grinning
Виждам, че днес темата е пола.На мен честно казано изобщо,никак и въобще не ми дреме какво ще бъде детето.
Каквото ми го е дал Бог, такова да бъде.Искам само да го родя живо и здраво.Нищо друго.

# 160
  • София
Здравейте момичета, отдавна не съм писала, но ви чета редовно. Искам да се обърна към тези от вас ,който вече са се записали на ЖК в района на жк. Младост в София.  Кажете къде ходите, защото аз още не съм се записала за ЖК, днес взех направление от личната лекарка и сега се чудя на къде да се насоча. Помагайте.  Hug

# 161
момичета, излезе ми резултата от БХС. само синдрома на даун е с повишен риск, но искам да попитам - на бланката има два резултата - един за бременната и един за наблюдаващия лекар. има и разлика в стойностите. някой знае ли защо е така?

# 162

Това с феталната морфология сме го обсъждали доста пъти тези месеци. Техниката е видеозон но е добре да е от последните поколения с добри екрани и разни опции към него. Важно е този който преглежда с видеозона да е добър специалист в тази област и да знае какво вижда на екрана и как да го разчита и тълкува и да има голям практически опит в тази област - феталната морфология. Това е като добрия ренгенелог примерно макар че ако има медицивски лица сред нас биха дали по точно описание от това.

А относно пола на бебчета за мен е все една какво ще бъде на ли е си е моето и е съсдадено с такава любов и е много желано Simple Smile Simple Smile Simple Smile  preggo  ylinfant newsm30

# 163
здравейте и от мен поздравления за всички хубави новини, относно пола- вижда се особено ако е момче и аз си исках пак момиче че съм си свикнала , ама ще се науча - а иначе пишката и аз я видях  Joy не беше друго сигурна съм , а като се сетя че с дъщерята токова исках момче, че 3 месеца и говорех в мъжки род  hahaha

# 164
Аз пък все имам чувството, че ще е момиче....даже и име ми се върти в главата. Не, че имам специални предпочитания, но просто в един момент ми се натрапи в главата и това е.....Сега се опитвам да престана да си мисля за това, за да не се навия прекалено, че е момиче. Даже се опитвам да мисля и име за момченце, ама пусто от вътре като ме човърка Simple Smile

В крайна сметка - както всички казахте - важното е всичко да мине о.к. и бебоците да са здрави.

Някоя от вас случайно да е мислила къде ще ражда? Аз лично май съм се насочила към Вита. Докторката ми е там, много съм доволна от нея, а и за болницата основно положителни отзиви чувам.....

Общи условия

Активация на акаунт