Уют и топлина са сбрани, в наш´те ПЛЕТИВА отбрани - 47

• 87 061
  • 756
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Извинявайте, че пак се намесвам, но като заобсъждахме козирките, вижте на какво попаднах - мисля, че е още един интересен начин (конкретно това е метод за плетене на чорап, но по същия начин е плетена и козирката на ето този каскет http://4.bp.blogspot.com/_s1pjIffQPL8/SpVzNR3jtcI/AAAAAAAAA8I/BA … +++++IMG_9680.JPG
:
http://www.knitty.com/ISSUEspring06/FEATmagiccaston.html

имам запазен и още един начин - така не се пъха нищо в козирката, но пък ми се вижда по-сложен:
http://rosi-g.com/soapyknitter/2008/01/12/si-capitan

И да се оплача - тази вечер завърших предницата на пуловерчето само за да разбера, че преждата се е разтеглила много настрани ие станало достаааааа широко и разплетох всичко и сега почвам отначало.

# 106
Много интересни козирки са тия последните. Няма ли някъде обяснение в текст как са правени?

# 107
# 108
Мерси много за козирките. Ще се възползвам. Днес си взех преждите от Александър. Много съм доволна. Даже едната я оплетох вече  Embarassed Тя е на YarnArt - Melberry. Изплетох си шал, но утре ще снимам, че много ми се спи вече.

# 109
Благодаря! Явно и на мен ми е време да лягам... Tired

# 110
Мерси много за козирките. Ще се възползвам. Днес си взех преждите от Александър. Много съм доволна. Даже едната я оплетох вече  Embarassed Тя е на YarnArt - Melberry. Изплетох си шал, но утре ще снимам, че много ми се спи вече.

можеш ли да го покажеш и да кажеш от едно чиле колко широк и дълъг шал излезе и как го плете, за начинаещите наблюдатели на темата   bouquet  bouquet  bouquet

# 111
  • Севлиево
Мерси много за козирките. Ще се възползвам. Днес си взех преждите от Александър. Много съм доволна. Даже едната я оплетох вече  Embarassed Тя е на YarnArt - Melberry. Изплетох си шал, но утре ще снимам, че много ми се спи вече.

можеш ли да го покажеш и да кажеш от едно чиле колко широк и дълъг шал излезе и как го плете, за начинаещите наблюдатели на темата   bouquet  bouquet  bouquet
Да и аз искам да знам Praynig

# 112
Да се "похваля" че завърших това,което започнах преди два месеца и половина:
http://jmototo.multiply.com/photos/album/21#photo=16

Мъжът ми ме бъзикаше,че дано да имаме внучка някой ден че да смогна да го оплета дотогава.
Сега започвам да си търся идеи за шал.

# 113
Здравейте момичета,
Страхотни неща сте сътворили. Ще се включа и аз с някои от моите модели, когато успея да ги снимам, но сега ми трябва помощ: търся прежда за една кука на Anchor - Crochet 20 цвят 19555, цветът е тъмно зелен, крошетата са малки от 20гр. и ще ми трябват 3-4 бр. Започнах една покривка, комбинация от квадрати на една кука и такива от панама (зелена) с броирани лулиуми, остана ми за довършване само дантелата. Покривката трябваше да бъде готова за миналата Коледа, но както върви и за тази няма да стане. Уж не сме в дълбоката провинция, но в нашия глупав град, а и в околностите нищо не можеш да намериш. Май ще взема да отворя един магазин за прежди и конци...

# 114
jmoto , smile3501!!!
Може да е бавно, но резултата е чудесен!Много е ефектен шамони пуловера,поздравления!

# 115
Жмото, възхитително! Гледам, че дълго си го изплела шапонито, та и доста време ще може да го поноси щерката. А и внучка да дочакаш, и тя да го носи, ще си е радост. Колко прежда отиде в тези плетеници?
Рози, тоя Анкор не го ли внасяха от Коутс България? Звънни да ги питаш, те сигурно имат.

Аз напоследък изобщо не стигам до иглите. Онази нежносиня жилетка, която щяхме да плетем он-лайн с Фиф и Амели я разлюбих. Видях при осинките готови резултати и не ми харесаха чак толкова. Оглеждам се за други модели.

# 116
jmoto  - Браво   Hands Clap    Hands Clap  Hands Clap И на мен много ми харесва.

# 117
Жмото, ровнах ти из албума и си спомних и предишното шамони в прасковен цвят. Продължавай все така! Heart Eyes

# 118
   Колко прежда отиде в тези плетеници?

Около 250 грама бяло,за другото не знам беше малко кълбенце,но точно колко .....  newsm78 (остатъка от предното шамони в прасковен цвят)

За шал бях намислила да плета обикновен ластик,но след толкова плетеници някакси ми е прекалено просто и обикновенно.Ако някой има нещо интересно под ръка ще съм много благодарна.

# 119
jmotosmile3501 Възхитително! Направо нямам думи! Аз и пра-внучка да имам - едва ли яе дочака шамони от мен...
Исках да кажа също, че много ми хареса топ-а ти, zoo!
Аз изплетох една блузка и едно болеро на щерката, но с този апарат, дето чака за ремонт не знам кога ще показвам снимки...
Напоследък съм пооставила куката и съм хванала иглите, да видим докога. Сега започвам една знаменита памучна блузка за себе си. Като имам напредък ще се похваля  Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт