Срещата дойде и мина - хубава е ФЕВРУАРСКАТА дружина :)

• 13 188
  • 285
  •   1
Отговори
# 135
  • София
И на мен преди само ми казваха:" е само за 5 минутеи е го салгаш в столчето."А аз "да защото детето е мое и аз нося отговорност за него.

Лелеее, тва ми напомня като се качихме на едно такси и той слага количката отзад и вика: Айде, сядайте отпред! Shocked Вика: "На моя отговорност". Направоооо! Казах му, че аз нося отговорност и ще седнем отзад. Баси хората. Shocked

# 136

Нещо ми се губи Гери.Да не е на моренце?

Гери
, писа май оня ден, че се е завърнала от Ст.Загора в Добрич и ще се мъчи да отбива Гогито Flutter Сигурно още вкарва къщата в ред Flutter

Лара и аз гледам тука в сайта на НОИ, че имам преводче newsm68 newsm68 newsm68

Последна редакция: чт, 03 сеп 2009, 10:27 от kamelllia19

# 137
Ками,  мерси. Оправих нещата с компа. Добре, че ми подсказа за лупичката, че и на мен ми мина през ума, но при нас я няма на екрана, та я търсих в менюто.

# 138
  • в сърцето на един мъж...
Ето да видите и нас Sunglasses

- тук батко се забавлява Mr. Green
- на тати принцесата
- а това е мястото, на което е снимано Grinning

# 139
Здравейте   bouquet

Ние днес ще ходим на ортопед, дано всичко ни е наред  Praynig

Цвети за класацията може да се гласува само веднъж от един компютър. За всеки етап може да се гласува по веднъж  Peace Най-отдолу пише от кога до кога продължава всеки от етапите  Grinning

Като говорим за конкурса се сетих Сребърна какво стана с предишния конкурс , Вики спечели ли ?

# 140
Добро утро или по-скоро добър ден! Честита месечинка на бебока на Рени! Радвам се,че всичко се е разминало с катастрофата - боже да караш кола стана много опасно начинание Shocked
Ние след малко тръгваме с бебока на откриването на веригата дрогерии "DM" във Враца! Гледам НОИ са помислили и за мен и са ми пратили парички - ще потрошим малко! Има 15% намаление на всичко! И бебока ще намаже, че има пюренца и други глезотийки за бебоци!
Дорабела, тя боята на Лореал е хубава като качество (в сранение с други прехвалени марки), но от личен опит ти казвам винаги си вземай една идея по-светло, независимо каква е боята!
Относно темата за съня  - моя дрислъо спеше по 8-9 часа като пън, но последните няколко седмици се буди по 5-6 пъти (зъбчетата ни мъчат)! Но наистина, трябва ЙоЙо да се опиташ да го приспиваш по-късно (и моя хубосник ако заспи в 20,00 - после ми гледайте сеира - съобужда се в 4,00 и трябва да си играем 1-2 часа докато го омаломощя Mr. Green)!
Това е от нас засега, после ще се похваля с покупките си

# 141
Благодаря ви за милите пожелания  bouquet

Гея, големи сладури са Алекс и Мила Heart Eyes а къде е това красиво място? В България ли е? И да те питам кога мислиш да въвеждаш второ хранене? Аз в момента редувам каша с пюре на  обяд, но се чудя дали да започна да давам пюрена обяд и каша вечер към 6 примерно? Бебка си ляга към 9 newsm78 мисля да започна да давам и пиле тия дни.

Аз ще бягам да чистя, защото ни предстои местене, връщаме се обратно в САЩ. Напускаме къщата на 11-ти и дотогава всичко трябва да блести Tired до седмица ще дойдат да ни вземат мебелите вкл. и компа така, че ще се изгубя за неопределено време вероятно поне за месец, ако не и повече Hug но още 5 дни ще съм тук Wink

# 142
Ех, Рени и ти ли заминаваш!?  Sad Ще чакаме с нетърпение да пишеш от новото място!
Какво ли се чудя......., то и моя мъж все говори за връщане в Англия, но аз се опъвам. Една непоправима патриотка съм ( или може би будала  hahaha) Там все ми беше мъчно за България, за роднините, приятелите.... Но не знам, може и да заминем пак след време. То човек като види как живеят хората в белите страни и после трудно се примирява с родната действителност!

Гея, много сте хубави! Алекс ми прилича на жив Карлсон, а мъжа ти - на порастнал Карлсон! Много симпатично семейство имаш!  Heart Eyes

# 143
  • sofia
Теди, Вики не спечели ,ама важно е участието,здраве да е .

# 144
Зравейте!
Десика,радвам се,че сте се разминали само с малкия дявол  Peace

Ганич,прекрасни снимки!Имаш чудесно семейство  Hug

Честито на всички празнуващи днес дечица!

Бяхме вчера на консултация и мерките са ни 7.500 гр и 70 см.  Wink Сега известно време ще си отдъхнем от ваксини Simple Smile Казаха ни да почваме попарата сутрин.

# 145
  • в сърцето на един мъж...
Рени, в Австрия е, на път за Германия. Казва се Лунното езеро и е ужасно красиво. Ние всяка година като се прибираме и се снимаме там. Винаги е много красиво и спокойно. За храненето - ние не сме мерило, защото съм много назад. Мила не иска пюрета, яде по около 80 грама и само ябълка, круша и морков съм въвела. Тя с такова нежелание яде, че всяко хранене е борба Sad  Не знам изобщо кога и как ще напреднем.
Червеношийка, определението ти е изключително точно Mr. Green Карлсон може само да диша праха на Алекс Joy А за живеенето навън - и аз бях патриотка докато не поживях малко извън България и сега всяко връщане там ми е много трудно Sad
Ето това е мястото Simple Smile

# 146
Добър ви ден  Hug
Честита месечинка на днешните порастващи

Гея страхотни снимки- мястото е невероятно, а и дечицата са такива бонбони  Heart Eyes
За захранването и аз да кажа... много зле работата  ooooh! в началото изяждаше по 190 гр от зеленчуково пюре, а сега едвам успявам да и дам 5-6 лъжички, а за сметка на това плодовото не го отказва. Как да я лъжа и аз не знам вече- докато се храним и изнасям цяло цирково представление та белким си отвори устенцата. Ама не не, та не като ги стисне като кокошо дупе немо'й и топлийка да вкараш  ooooh!
А и да се похваля втора вечер малката се буди само по един път  Party
И друго щях да пиша ама ... Rolling Eyes

# 147

Като стана  дума за Мондзее ето още 1 снимка. 2007 често бях наблизо в командировка и винаги отскачахме. Любимо ми е.

# 148
Леле каква красота! Simple Smile

Червеношийке, аз напуснах България преди 5 години и оттогава постоянно се местим, заради работата на мъжът ми. Честно казано не ми е мъчно. Даже и за приятелите, защото повечето от тях също отидоха в чужбина. Общо взето всички се разпръснахме така, че и да си бях останала пак щяхме да се разделим Sad

# 149
Ох, красоти, красоти. И на мен ми се е приходило някъде, за предпочитане в чужбина. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ние също понякога имаме проблем с храненията с пюре. Тогава започвам да пея. Малко е тъпо, защото пея ужасно фалшиво, но...помага. Смешничко е, когато сме навънка и се наложи да пея, тогава гледам да няма хора наоколо и пея много тихичко. Grinning

Толо, на нас ни се размина спирането на топлата вода в Младост, заради някакъв ремонт, който правеха. Много се бях наплашила, че 10 дни няма да имаме вода. Уж имаме бойлер, ама кой знае дали работи още.
 Не мога да си представя как ще се оправяте, дано да имате бойлер, че с двете деца ще е сложничко иначе.
Доволни ли сте от Катарино, виждам че често ходите. Мисля октомври да направим една малка почивка някъде, но се колебая още къде.

Мен нещо ми писна да упорствам по 6 дни да захранвам с нова храна и днес/4-ти ден/смятам да въведа още някакъв зеленчук, че детето иначе само картофи, тикви и моркови яде.

Пари от НОИ още няма по картата, в очакване съм до довечера.

Общи условия

Активация на акаунт