Срещата дойде и мина - хубава е ФЕВРУАРСКАТА дружина :)

• 12 822
  • 285
  •   1
Отговори
# 270
Ние проходилка няма да купуваме, и двамата  ортопеда казаха  Naughty, но и аз неисках.

Лека нощ и сладки сънища.

# 271
  • Sofia
Привет, бандаааа! Много ми липсвате! Нищо не съм чела назад, ще се опитам тази вечер да прочета.
Влизам само да кажа, че сме горе-долу добре и че почивка с деца не е никаква почивка  Crossing Arms Меко казано днес ми се **а м****а.  пояснявам защо: вчера сутринта видях в окото на Венци нещо като мнооого малка пъпчица. Естествено си изкарах акъла, но големия Венци ме убеди, че той от време на време има такива и че е нещо замърсено, а на мен ми върви в главата един рефрен "хееерпееес, хеееерпееес...." и направо ми се смръзява кръвта. Обаче в името на мира и спокойствието решавам да си натисна парцалите и да не вдигам джабала, че направо ще ме пратят в лудницата без право на обжалване. Тази сутрин обаче, виждам в същото око още една такава точка  Shocked Направо щях да  smile3544  Веднага си помислих как се юрвам към София. Обадих се на брат ми с надеждата да е някъде наблизо и да ме прибере и да не разкарвам Венци и той ми даде идеята да отидем до Варна, защото там имало една страхотна клиника и сме щели да свършим работа. ОК, кандисах на този вариант. В този момент звънят децата от тяхната стая, за да кажат, че всичките са супер зле, цяла нощ са повръщали и не могат да станат от леглата. Ееееее, направо ми идваше да се гръмна! Купихме лекарства за децата, солети и сухари и отпрашихме към Варна. Чакахме 2 часа в клиниката, слава Богу оказа се алергичен конюнктивит. Не е херпес и не било страшно. Дадоха ни капки и сега чакаме да видим дали ще се повлияе. Направо в момента не знам къде се намирам, уморихме се здраво  Tired
Добре че малкия е ок, весел е, не изглежда да има някакъв дискомфорт... Сега се моля само да не прихване и той и ние този вирус  Praynig
Единственото хубаво нещо днес беше разходката в морската градина. Ееееееееееееее, варненки, страхотно е във Варна! Толкова го обичам този град! Бих се преместила да живея там на мига!!!

И така при нас. Нямам търпение дасе прибирам вече  Embarassed

Сега отивам да чета и да се нагледам на сладки бебоци! Много  Heart Eyes от нас и доскоро! Hug

# 272
Зитке, много е красива малката Grinning

autumnsphere, какво си въвела дотук? Ако се е изринал от морков, значи трябва по-бавно. Не се притеснявай, има време, ще прояде всичко детето Wink

dorabella, потърси бисквити за бебета. Би трябвало да са с по-малко захар Peace не знам какво се предлага в България, аз лично много харесвам бисквитките на гербер:

И двете ги дават за след 10 месеца, но ти след като си въвела глутенът можеш да даваш. Първите са много меки и се топят в устата.

# 273
  • София
Ми, не знам дали беше морковът, ама ме е много шубе да дам пак.

Въвела съм всички плодове и зеленчуци, за които се сещам! Mr. Green Е, без разни алергични, де (домати, цитруси, горски плодове и т.н.). Аа, и елда и ориз.

Леле, Коте, направо ми се изправиха косите!!!! Не ми се мисли какво си преживяла! Cry Hug Hug Hug

# 274
Привет и от нас!

Добре дошла на новата мама!

Аз да си кажа за захранването. Мен още ме е страх да въвеждам гултена. Поне още 1 месец смятам да изчакам. Ние още жълтък и месо не сме яли. Всъщност съм въвела всички зеленчуци, оризова и безгултенови каши / главно на Хумана, сЛънчо, Милупа и НЕстле/ и пресни плодове / диня, пъпеш, синя сливка - бяхме запечени, грозде, праскова, ябълка и банан/ , а и плодови пюрето, но мн рядко ги хапваме. По скоро само като допълнение, ако не ни стигне някое от яденетата.

Гледам говорите за кухня, ама нали с промените в закона сега е от 10 месечна възраст, именно поради нарастващото късно захранване в България, а и с цел избягвайки натрупване на мастни клетки в бебешкия организъм. Това бяха  част от изтъкнатите мотиви към проекто- закона.

Коте, много кофти. Дано бандата се оправи, а най - важното ти да се държиш, че май всички във фемилито на нас жените разчитат. Поне при нас е така.

Доре, как беше неспането изминалата нощ. Ние пак се будихме нон - стоп. Сега му дадох 2 хапчета Дормикинд преди да заспи, та да видим.

Ние днес си купихме проходилка. Най- обикновена, на Бертони. Мислех да купя на Чико, но като го сложих в мострената и тя направо се срути на пода, та и детето падна заедно с нея. А от магазина ми викат - ми то щото много я пробват. Боже, БОЖе newsm17, ми тогава вкъщи като почнем да я експлоатираме, какво ли ще се случи. Та си купихме на БЕртони, ама с много музикални отпред. Аз сега малкия само го слагам да стои без да опира крачета в земята, но едва ли ще е задълго. Това бебе просто иска да ходи. Айде лека от мен.

А и последно - КОя мама прави колажчето на първа страничка? Питам защото нас ни няма, ако трябва да й пратя снимка и да ни включи.

# 275
  • Пловдив
bibi_iv ,и ние сме на кухня от 10 месечни,по-рано ми казаха,че не може.Аз мисля да я пусна на 12 м.Незнам как Зитка са ги записла на кухня.Може с връзки.

# 276
И в Бургас кухнята е от 10 навършени месеца  Peace

# 277
  • София
Абе, има частни и от 8 месеца.

Биби, дадох му АМ в 00.30 и спа до 5.00. После пак до 8.00. Което си беше ОК. Хм, този Дормикинд добре ми звучи! То има и Дентокинд за зъбки. Я кажи после как е подействал! Йойо днес заспа в 18.30 и очаквам екшън в ранни зори.

Пробвах пак да му дам АМ, отказва! Не го разбирам тва, един ден ще, друг не ще... newsm78 Почвам да си мисля, че не уцелвам температурата... newsm78

# 278
  • Пловдив
Доре,за частна не се бях сетила.В Пловдив имаме три частни кухни.То ако детето е захранено с всичко,кухнята е само облекчение за майката.Но късно захранващите,няма да могат и на 10 м да се класират

# 279
  • София
И нещо по темата уволнение в майчинство:

http://www.odit.info/?s=6&i=172110&f=668

# 280
Здравейте милички, това което смогнах да дочета едва ли е много, но на дневен ред е менюто май-май Simple Smile
Ние също сме на млечна кухня, а от понеделник до петък менюто е следното.

08:30-09:00 - АМ
12:00 - зеленчуково пюре + сок
15:00 - кисел или както се казва там - крем с настърган плод вътре (да отбележа, че кремчетата се правят с прясно мляко)
18:00 - АМ или каша с АМ
20:30-21:00 - АМ

СЪБОТА И НЕДЕЛЯ:
08:30-09:00 - АМ
12:00 - зеленчуково/месно пюре + сок
15:00 - АМ + плодово пюре или каша
18:00 - AM
20:30-21:00 - АМ

От няколко дни пробваме така:

08:30-09:00 - попара
12:00 - зеленчуково/месно пюре + сок + (мисля да започна да добавям по половин жълтък)
15:00 - кисел или каша+плодово пюре (или пък пасиран плод) или грис с АМ
18:00 - АМ или може да пробвам кисело, макар че ми се струва малко рано, та може да изчакам до следващия месец
20:30-21:00 - АМ + 4 плазмон (страхотни бисквитки)

Reni на каката съм вземала в щатите puffs на Gerber - страхотни са за разходка, също така и които си хрупаше с удоволствие. Сега мисля и ники да пробвам, страх ме е че е малка все още, но пък нали уж има доста зъбки, би трябвало да свиква да ги ползва, а не само да ги чеше Simple Smile
Ето ги и моите мишки

Сега бягам да простирам че ми излезе пералнята. Има ли други луди като мен - това е единственото време по което простирам, през деня много рядко мога да сколасам Simple Smile Приятна вечер и усмихнати сънища Simple Smile

# 281
 hahaha Хамелионче,не си сама! Току-що прострях...

Мамури,включвай се по-интензивно! И аз често нямам какво да кажа,ама ей ме на.... Laughing..пак съм тук! А "Магьосника"  след броени дни май ще е ученик,нали?

Фоксунке,да не ни се обидиш на цялата дружина за този ми ти Зрънчо....  bouquet

# 282
Здравейте, мами!

Отдавна не съм писала, а не съм и чела  Embarassed ! По цял ден сме навън!

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ПОРАСНАЛИТЕ ДЕЧИЦА! Да са живи и здрави!

Честито и на всички с повод за празнуване!   bouquet

Добре дошла на новата мама!  Hug

Коте,  spoko

Ние след малко тръгваме към морето и няма да имам интернет 10 дни! Ако някой идва към Царево и иска да се видим, нека ми се обади по телефона! Аз и беба няма да влизаме във водата (тя, защото е малка, а аз заради операцията) и ще миткаме по цял ден!   grinning039   Nature Sunny  photo  piasyk  travel  kiss

Чао и да не ме забравите!  newsm51  newsm51  newsm51

# 283
Тука за бебешки бисквитки май само за Чичи бебе знам. С Калина ги хапваме с удоволствие, ама не съм убедена, че са баш-полезни...
Ей, фермерстват всички, няма кой една тема да пусне!
Днес, 5 септември, е рождения ден на Фреди Меркюри. Един от тийн-идолите ми, песните му още стоплят сърцето ми, а минаха 18 години, откакто го няма- цяло едно поколение....  Sad

http://www.youtube.com/watch?v=aajVl6Myqm8

# 284
Хамелионче, и аз сега ще простирам Joy а тези Cheerios моят синковец започна да ги хапва на 9 месеца и оттогава досега не е спрял да ги яде Laughing и то по 2 пъти на ден за закуска и за вечеря Laughing имам 3 такива кутии вкъщи, ей чудни са Wink

Много хубави розови принцески си имаш пу пу Hug

Отивам да видя дали са узряли ягодите и лека нощ от мен Laughing

Общи условия

Активация на акаунт