, но и аз неисках.
Лека нощ и сладки сънища.
Меко казано днес ми се **а м****а. пояснявам защо: вчера сутринта видях в окото на Венци нещо като мнооого малка пъпчица. Естествено си изкарах акъла, но големия Венци ме убеди, че той от време на време има такива и че е нещо замърсено, а на мен ми върви в главата един рефрен "хееерпееес, хеееерпееес...." и направо ми се смръзява кръвта. Обаче в името на мира и спокойствието решавам да си натисна парцалите и да не вдигам джабала, че направо ще ме пратят в лудницата без право на обжалване. Тази сутрин обаче, виждам в същото око още една такава точка
Веднага си помислих как се юрвам към София. Обадих се на брат ми с надеждата да е някъде наблизо и да ме прибере и да не разкарвам Венци и той ми даде идеята да отидем до Варна, защото там имало една страхотна клиника и сме щели да свършим работа. ОК, кандисах на този вариант. В този момент звънят децата от тяхната стая, за да кажат, че всичките са супер зле, цяла нощ са повръщали и не могат да станат от леглата. Ееееее, направо ми идваше да се гръмна! Купихме лекарства за децата, солети и сухари и отпрашихме към Варна. Чакахме 2 часа в клиниката, слава Богу оказа се алергичен конюнктивит. Не е херпес и не било страшно. Дадоха ни капки и сега чакаме да видим дали ще се повлияе. Направо в момента не знам къде се намирам, уморихме се здраво 

от нас и доскоро!

не знам какво се предлага в България, аз лично много харесвам бисквитките на гербер:
, ми тогава вкъщи като почнем да я експлоатираме, какво ли ще се случи. Та си купихме на БЕртони, ама с много музикални отпред. Аз сега малкия само го слагам да стои без да опира крачета в земята, но едва ли ще е задълго. Това бебе просто иска да ходи. Айде лека от мен.
Почвам да си мисля, че не уцелвам температурата...

които си хрупаше с удоволствие. Сега мисля и ники да пробвам, страх ме е че е малка все още, но пък нали уж има доста зъбки, би трябвало да свиква да ги ползва, а не само да ги чеше
Приятна вечер и усмихнати сънища 

а тези Cheerios моят синковец започна да ги хапва на 9 месеца и оттогава досега не е спрял да ги яде 

Препоръчани теми