Калинче то ....такова и аз нищо не виждам

Чао от нас ние заминаваме за Пазарджик на "по-хладно"

аз знам, че се захранва с оризова каша (безмлечна, безглутенова) даже някои педиатри я препоръчват от 4 мес. а от 6-ти пюрета. Аз я дадох на шест месеца. Гея, кои каши имаш предвид и откога са? А глутена как го въведе? Със синът ми го въведох на 7 месеца с овесена каша, по погрешка, щото не знаех, че има глутен вътре, после разбрах и ми идеше да се гръмна
добре, че му понесе без проблем.
ако искате да предлагате по-твърда храна можете да пробвате с много малки парченца суров банан

Опитайте да отврите в нов прозорец с копи и пейст на снимката- Калинче, отива ти новата прическа.
.
Заместила съм й 2 хранения - на обяд зеленчуково пюре с жълтък или месно пюре и следобяд - каша. Глутенови каши още не съм й давала, а от пюренцата определено предпочита на мама бърканиците

Е, още не съм свалила последните 3-4 кг., ама се чувствам по-добре и се харесвам

А бисквитки с калций давам по няколко малки парченца на ден, но си мисля че за зрънчото е още раничко
Иначе вече лазим и по паркета го оставям да си щъка с играчките около него. Зъбки още си нямаме, ама явно ще е като тати - на годинка всички наведнъж 
)))))))))))))
честно казано мога да сравня прекарването с първата бременлийкска среща във Виктория
че нея не я бях виждала от болницата...

)
само ние ли папкаме на 4-часа
това важи и за нас. На кухня мисля да се запишем към началато на октомври или към средата зависи какво ще ми скимне до тогава.
А вие кухня вече...