За нашия режим хич няма да ви пиша, ядем всичко, без риба и свинско, всички видове каши, и от вчера и попара, а от др.сед.сме на кухня.
фокси ще взема и аз да пробвам Зрънчото, баща й й даде снакс и нещо се мусеше.
Отивам да си видя фермата.

Това лято имаме и друг "удар"-по една хапка пъпеш и диня...
Все едно се закача,но все пак с няколко идеи по-интензивно..Не че можете да я преслушате вместо педито(т.е. маман 
само ние ли папкаме на 4-часа
това важи и за нас. На кухня мисля да се запишем към началато на октомври или към средата зависи какво ще ми скимне до тогава.
И Хилендара така "кашляше", когато искаше да привлече внимание, ама като видя, че не лови декиш и престана. Дано това да е и при вас, а не нещо хремаво 
Силно се надявам тази кашлица да е "камуфлажна" !
, подрепям с 2 ръце. Тея снаксове, зрънчовци са пълни химии и страшно неподходящи за бебета. Не че не се изкушавам
Аз ям от тях понякога, но да дам на бебето ни абсурд 
, после и давам да посуче и се опитваме да се преспим 

. Аз Ачо една вечер без да искам го научих да кашля за 15 мин. Закачах го и не знам и аз защо му кашлях а той се смееше и след малко почна да ме имитира и така вече почти месец. Е напоследак му мина модата на това. Сега се залива от смях ако някой му киха
драма
Има случаи, в които определено се закашля, за да го погледна и да видя как ми се хили 
Дарко от тази година прояде чушка 
welcome to the jungle
и аз съм имала такива дни с преспиването и днешния е такъв, току що ги приспах
за тиквата и морковът, аз ги водя сладки зеленчуци и още от захранването на Дарко спрях да се питам какво животно точно са, само се успокоявам, че хората патица с портокали ядат, пиле с аннанас и тн. пък аз съм седнала да умувам