Анатомията на Грей - 8

• 59 933
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
  • у нас
поредната страхотна серия. абе тоя доктор синеокия, дето нацелува Кристина в предната серия много готин Heart Eyes Blush

# 421
  • Be realistic - plan for a miracle.
Изи...  bambam  doh

# 422
Някоя от мамите ако намери филма в друг торент моля да даде линк, защото както Гея е казала е спрян целия чужбински трафик на Замунда. Пък аз едно развлечение на седмица си имам......... Sad

# 423
# 424
 Hug Мерси Дезидерата  Hug

# 425
http://www.tvsubtitles.net/subtitle-94244.html
Английкски субтитри, ама има го в Замунда. Thinking

# 426
Серията беше отново чудесна.
За другата седмица:
http://www.youtube.com/watch?v=yk-kubQTtU8

# 427
И на мен ми хареса  Simple Smile

# 428
Може ли малко в бяло?   Party

# 429
  • в сърцето на един мъж...
Интересна серия Mr. Green
ББ: Мер се върна, прави тренировки на сухо, за да възвърне форма. Оуен доведе кардио бог на Кристина. Изи се върна с някакъв нейн преподавател, за да го лекуват и не пожела да говори с Алекс, въпреки че е бременна. Адел, жената на шефа, обвини Бейли, че има връзка с него, а той се отказва от оперативна работа.

# 430
Лелее, наистина мн интересно, аз съм по средата на 4ти сезон, имам още мн за гледане  Crazy Flutter Peace

# 431
Geia, ББ: аз доколкото разбрах не е бременна, учителят си мислеше, че е все още на 15 в гимназията, явно тогава е била

# 432
О...  Crazy

Сега последно Изи бременна ли е или не е?  Laughing

И нещо не ми тръгват английските субтитри...

# 433
  • в сърцето на един мъж...
Арабеск, не става ясно Mr. Green Ще разберем явно по-нататък.
Анси, ББ абе аз мисля, че е и затова не се появи на химиотерапията. И затова се стресна преподавателя й като го каза пред Мер.

# 434
Анси, ББ абе аз мисля, че е и затова не се появи на химиотерапията. И затова се стресна преподавателя й като го каза пред Мер.
Geia, ББ: аз доколкото разбрах не е бременна, учителят си мислеше, че е все още на 15 в гимназията, явно тогава е била

За Изи без да съм гледала серията още - ББ - наистина тя е била бременна в гимназията. Ако си спомняте още май във втори сезон имаше епизод с това, че стана донор за дъщеричката си, която беше болна. Момиченцето беше осиновено от едно семейство и случайно или не, не помня, се озоваха в СГ. Та може и за онази бременност да е ставало дума.

Общи условия

Активация на акаунт