Анатомията на Грей - 8

• 59 936
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
И аз съм почти сигурна , че Торес си живее с Кристина . Нямам спомен да е заживяла с Аризона , а доста внимателно гледам , защото нямам търпение да чакам субтитри  Peace

# 406
  • в сърцето на един мъж...
Може, за Кристина не споря, за останалите знам и написах.

# 407
  • Пловдив
Много ми хареса серията и адски ме разчувства...
Особено на моментите с недоносеното бебе така си поревах... Кали беше такова човече като се роди, бях чувала за метода кенгуру, но не ми дадоха да я гушна дълго време  Cry

# 408
Аз пък си мисля, че Торес си има свой апартамент- нали Слоун се нанесе срещу нея и Лекси ревнуваше, че постоянно ходи при него.

# 409
Не съм ги изгледала още всички сезони, но Слоун е с Лекси така ли? Някак си искам да е с Меридит  Whistling Wink

# 410
  • София
на Лекси й отиваше да си е с Джордж Mr. Green
на Мередит й отива да е лесбийка повече от Торес и гаджето й, мисля аз Simple Smile

Слоун го харесвах с Адисън, в началото като че ли подборът на довйките беше по-удачен.

# 411
Аз в началото харесвах Меридит и Дерек, ама вече не.
Харесвам Алекс и Изи, ама доколкото прочетох по-нагоре Изи я нямало в сериала за сега.
Искам Слоун и Меридит  Whistling

# 412
на Лекси й отиваше да си е с Джордж Mr. Green
на Мередит й отива да е лесбийка повече от Торес и гаджето й, мисля аз Simple Smile

Слоун го харесвах с Адисън, в началото като че ли подборът на довйките беше по-удачен.

Хехе, мисля точно по същия начин и аз! 
Бай дъ уей, не мога да изтегля субтитрите, дадени на предната страница. Ако някой може да ми ги изпрати, ще дам мейл.

# 413
# 414
# 415
Това е линк към по-малкия файл http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=196629&hit=1
Сигурно качеството е по-добро, ама в този случай и размерът има значение Wink

# 416
Това е линк към по-малкия файл http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=196629&hit=1
Сигурно качеството е по-добро, ама в този случай и размерът има значение Wink

Това серията ли е или е субтитри?

# 417
Серията, но в по-малкия размер. Нали обикновено предлагат два торента - с голям и малък размер. Единият е около 1 GB, а другият около 350 MB.

# 418
Нова ли има, т.е. 9 ли е излязла? Не мога да отварям замунда от тук, спрян е целия трафик за чужбина.

# 419
Да, Гея, новата девета серия коментирам, но аз тегля само от Замунда, нямам представа откъде другаде може да се изтегли.

Общи условия

Активация на акаунт