Анатомията на Грей - 8

• 59 871
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Мисля,че лека полека започнаха да изкарват "кирливите ризи" на шефа:Сливането,отношението му към подчинените и накрая и алкохола.Скоро май неговия персонаж ще изчезне от екран newsm78

# 481
Извинявам се, че влизам така ни в клин ни в ръкав, но имам въпросче. Не съм гледала последните два сезона, можете ли да ми кажете какво прави Дени отново в сериала? Аз помня, че почина..
Появи се като халюцинация на Изи. Язък, че го гътнаха толкова рано, сгрешиха сценаристите.

Мерси Simple Smile

# 482
Ама не ме радва дъщерята на Слоун... ooooh!

# 483
  • в сърцето на един мъж...
Арабеск, че кой го радва Laughing А пък за него е потрес сигурно, нали ще става дядо Mr. Green

# 484
  • Plovdiv
Ето, това е най-отчайващото в цялата ситуация. Joy

И да попитам, колко голяма почивка си дават, Laughing защото не откривам следваща серия в програмата до 22 януари? newsm78

Последна редакция: чт, 26 ное 2009, 09:08 от N i y a

# 485
Хахах, да, не се бях сетила за това, че ще е дядо Joy

А? 22 януари?  Shocked Тц, тц...

# 486
Абе как 22 януари? Тея полудяха ли Shocked

# 487
  • Пловдив
Моля???????Търся аз,търся......ама нямааааа
Как до 22-ри?Сигурни ли сте?Че това са почти 2 месеца?Кой ще ражда пак...каква е причината....еееееее,много се ядосах...без серията в петък,изпадам в абстиненция   Mr. Green

# 488
Аууу, че неприятно! А от къде и информацията?
Аз всъщност подозирах, че ни готвят нещо такова, като ни сервираха последно тази 3-празнична серия.... ама чак пък края на януари е мнооооого чакане.....

П.П. В тоя ред на мисли.... тази година има ли субтитри за Практиката? Ще трябва да се запълва времето, няма как, освен и него да подхвана....

# 489
  • Plovdiv
Амии, дано да греша. newsm78
Ето, гледайте с мен. http://www.crew7.com/tv/
Дали не са объркали програмата. Grinning

За Практиката, няма да говоря, защото най-много да те излъжа. Laughing Някъде на втори сезон са.

# 490
Е, не, тея не са в ред - чак на 14 януари ще има нова серия Close

# 491
Ааааа, тази седмица ме оставиха на сухо откъм сериали....

# 492
Ами аз в промото,дето пуснах преди си казаха,че след Нова година,януари ще има следваща серия.

# 493
  • София
ehh, почва се сухяи период Simple Smile, ама така е то по празници, то не е Ден на благодарността, не е Блек Фрайдей... поне почваме да украсяваме елхите вече Simple Smile и да видим как ще празнуват в сериала / между другото беше много интересна вечерята им на Тенксгивин', визирам разговора за дебелото черво  Mr. Green

# 494
Ето за който не го е видял:
http://www.youtube.com/watch?v=PJJ6pb0h2Qk

Общи условия

Активация на акаунт