Анатомията на Грей - 8

• 59 871
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
  • в сърцето на един мъж...
Много хубава серия! Жалко за шефа Confused
Уу, какво е станало с шефа, малко в бяло ако може  Flutter Blush

ББЗа съжаление започна да пие и Мер го разкри, а той не иска да признае, че има проблем.

Може ли, някой, който има предишните субтитри на еп. 9 да ги пусне пак? Турецки нещо забрави да превежда Sad Много благодаря!

# 466
Малко съм нетърпелива ама..  Whistling А каква е причината да започне пак да пие  newsm78

# 467
Малко съм нетърпелива ама..  Whistling А каква е причината да започне пак да пие  newsm78

Ами поне до сега не е имало обяснение. В предишната серия той оставаше в болницата да спи и не се беше прибирал, но не казаха на какво се дължи това. Дали на сливането или нещо друго.

# 468
Мхм, мерси  Peace

# 469
 И аз ще съм страшно признателна ако някой сложи субтитрите на 9ти епизод...търсих ги къде ли не и не ги откривам Confused  Мерси!

# 470
  • Plovdiv
Ето, качих ги тук, но ще са активни само няколко дни. Субтитри за 9 епизод.
http://tranz.it/load.php?id=kdv1JGHLGLyfEBax422571

# 471
Niya, мерси  bouquet

# 472
Ето и субтитри за 10 епизод http://tranz.it/load.php?id=qmT61kyRAF4IYLL6422535  Peace

# 473
Niya, супер си!!!   bouquet

# 474
  • София
Според мен причината е сливането, пренапъването да се докаже, че още става за шеф, преумората...Когато човек надхвърли ресурсите си от прекалена амбиция, избива я на пиене, я на наркотици, я на психични проблеми...

# 475
  • София /Абсурдистан
Жалко за шефа ...

# 476

Да, въпреки че не ми е от любимите персонажи, но все пак жалко  Confused

# 477
Извинявам се, че влизам така ни в клин ни в ръкав, но имам въпросче. Не съм гледала последните два сезона, можете ли да ми кажете какво прави Дени отново в сериала? Аз помня, че почина..

# 478
  • София
Извинявам се, че влизам така ни в клин ни в ръкав, но имам въпросче. Не съм гледала последните два сезона, можете ли да ми кажете какво прави Дени отново в сериала? Аз помня, че почина..
Появи се като халюцинация на Изи. Язък, че го гътнаха толкова рано, сгрешиха сценаристите.

# 479
Изгледах последната серия....ама нещо много бързо свърши сякаш.....)))) интересно ми е какво ще стане с шефа после....както започна да пие, хич не е добре работата...

Общи условия

Активация на акаунт