Анатомията на Грей - 8

• 59 876
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
Както винаги в последно време на мен се пада честта Wink. Моля, заповядайте! - Greys Anatomy S06E10

# 451
Както винаги в последно време на мен се пада честта Wink. Моля, заповядайте! - Greys Anatomy S06E10

Благодаря  Hug  bouquet

# 452
  • в сърцето на един мъж...
Мерси много  bouquet
Аз я потърсих, обаче не без апострофа, а както й е нормално заглавието и съответно не я намерих Confused

# 453
  • Plovdiv
Благодаря и аз. Hug И да кажа, че серията много ми хареса. С някои малки изключения. Имаше моменти, които ми бяха в повече. Simple Smile
Това за сега. Wink

# 454
Уау! Уау! Прегледах само малка част, но Марк има дъщеря?!?! Shocked  А Изи  май изобщо не се появи пак...

# 455
Уау! Уау! Прегледах само малка част, но Марк има дъщеря?!?! Shocked  А Изи  май изобщо не се появи пак...

Ooooo..., може ли още мъничко в бяло?

# 456
Аз не го гледах целия епизод, защото чакам надписите, но това, което видях - появи се някаква дъщеря на Слоун, която е на 18 години и изглежда доста добре... Лекси не беше много очарована май. Дойде бащата на Бейли. Оказа се, че родителите й не заят, че тя се е развела с мъжа си. Оуен и новата кардио докторка - Теди, се оказа, че преди години са се харесвали взаимно, но не са си казали и сега имаше драма помежду им, но нищо не стана.
Общо взето това видях само, някой ако го е гледал целия да пише  Mr. Green

# 457
AraBesqUe , благодаря ти!  Simple Smile
Очертава се интересна серия.

# 458
  • До морето
мн ми хареса серийката, но Изи-ту (вече го казвам с пренебрежение  Crossing Arms ) почва сериозно да ме дразни, като иска да снима разни игрални филмчета, да ни бяха оставили Джордж  Naughty
Изобщо прави ми впечатление, че повечето, да не кажа всички, актьори, които се снимат в сериали, дори и в хитови, страдат от някакъв комплекс за малоценност и все гледат да се набутат да се снимат в някоя велика кинопродукция и постоянно оставят на заден план сериала, който ги е направил известен, че някои като си повярват мн и дори напускат и в повечето случаи никой повече не чува за тях  Naughty

Иначе за серийката-мн ме изкефи Лекси как изохка 10 секунди след като си отряза пръстчето

# 459
  • в сърцето на един мъж...
Мдааа, за Слоун знаехме, че е палав, ама чак толкова Mr. Green Уау, и ще става дядо hahaha
idealno_loshata, не всички са го гледали все още, моля коментари в бяло Peace
Много ми хареса серията и в интерес на истината Изи хич не ми се губеше Joy

# 460
  • София
Ей, добре че влязох в темата. Още сутринта го търсих, но ми излизаха до девети епизод, заради пусти апостроф ooooh! hahaha Тегля Peace
Какво има да се дразните на актьорите, че участват и в други проекти, не разбирам...Всеки си гони кариерата, както намери за добре...Дали един сериал ще му даде старт или ще се окаже единственото му постижение, си зависи от актьора...Аз пък не мога да се начудя на тези от сериали тип "сапунка" как издържат по10-20 години всеки божи ден да играят едно и също ooooh! Справка - Дързост и красота...Като го засека сега случайно по някой канал, се втрещявам - ми те същите муцуни, дето играеха, когато бях в осми клас, това е преди...почти 20 години #Crazy

# 461

Ох мале  newsm09 newsm09 newsm53 smile3514 нямам търпение да го изгледам Още съм на 5ти сезон  Blush

# 462
  • София
Много хубава серия! Жалко за шефа Confused

# 463
Много хубава серия! Жалко за шефа Confused
Уу, какво е станало с шефа, малко в бяло ако може  Flutter Blush

# 464
Бяло: Стана алкохолик

Общи условия

Активация на акаунт