Анатомията на Грей - 8

• 59 619
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Аз пък си мисля, че ще реабилитират шефа.
Прекаленият светец и Богу не е драг. Затова в този толкова положителен образ има нужда от време на време да се вкара "цвят".
Поне се надявам да е така, защото харесвам хора със силни характери, пък били те и герои от филми.

# 556
  • в сърцето на един мъж...
За Шефа - показаха един нормален човек с власт как се държи, общо взето нещата от живота - това че имаше връзка с майката на Мер, че работи много, че иска да има цялата власт и се скара с Дерек, това, че пие... Все човешки неща, които се правят под напрежение или на висок пост. Не знам, за мен образите са доста добре изградени и е удоволствие да гледаш.

# 557
Ха,сега да видим как ще си го поделим Слоунчо тук,а?

Що да го делим.... той ще се справи с всички ни .... Twisted Evil

# 558
..... Затова в този толкова положителен образ има нужда от време на време да се вкара "цвят".

Е те бая "цвят" му вкараха така или иначе, като го направиха "лош"- в смисъл, че спря да е съпричастен с личните драми и започна да мисли само като шеф.

# 559
Както и Geia каза, съвсем нормално, човещинка. Ако реално вникваше в драмите на всички... сигурно щяхме да обсъждаме колко ни липсва, откакто е влязъл в лудницата.  Laughing

# 560
# 561
И много кратко резюме на 12ти епизод:

Дерек конфронтира Шефа относно проблема му с пиенето, триъгълника между Оуен, Теди и Кристина се утежнява. Изи се връща за да се събере с Алекс.

# 562
Ако искам да гледам сериала от самото начало, от къде мога да го дръпна? В Арена виждам само 5ти и 6ти сезон, другите ги няма  Thinking  Гледах няколко серии от първи сезон в Youtube, но повечето ги няма. Благодаря предварително.

# 563
В замунда имаше всичко, но не мога да помогна с линк, понеже нямам достъп до там Confused

# 564
Аз имам достъп до замунда, но и там ги няма. Или поне аз не ги откривам, излиза ми само последния епизод от 6ти сезон.  Confused

# 565
Пробвай да ги търсиш като Greys Anatomy - мисля че така ги бяха пускали. Аз когато търсих, всичко имаше.Даже от там ги свалях преди време. Иначе аз ги имам, но на дискове.

# 566
Поправка, намерих ги. Грешката ми е била, че изписвам в търсачката на английски Crazy  А те са ги преименували на български.

# 567
 Grinning Мда, и този момент го има

# 568

Изи се връща за да се събере с Алекс.

Това ми звучи добре  Party
Малко остана до новата серия  Flutter

# 569
Извинете, но отскоро ви чета, понеже едва преди няколко дена изгледах всичко.
Искам да попитам след излизане на епизод колко време отнема да излязат и субтитри?
Благодаря ви!

Общи условия

Активация на акаунт