Анатомията на Грей - 8

• 59 934
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
Анси, ББ абе аз мисля, че е и затова не се появи на химиотерапията. И затова се стресна преподавателя й като го каза пред Мер.
Geia, ББ: аз доколкото разбрах не е бременна, учителят си мислеше, че е все още на 15 в гимназията, явно тогава е била

За Изи без да съм гледала серията още - ББ - наистина тя е била бременна в гимназията. Ако си спомняте още май във втори сезон имаше епизод с това, че стана донор за дъщеричката си, която беше болна. Момиченцето беше осиновено от едно семейство и случайно или не, не помня, се озоваха в СГ. Та може и за онази бременност да е ставало дума.

Да във втори сезон беше това и не беше случайно озоваването им в СГ, момиченцето имаше нужда от костен мозък, който Изи му даде, но дъщеричката и не искаше да я вижда  Cry Wink

# 436
# 437
  • София
Да се запиша и аз в темичката. Изтеглих си новите серийки и тази нощ ще си ги изгледам.

# 438
Desert Rose, при мен излизат йероглифи от тези субтитри. При теб нормално ли вървят?

# 439
Desert Rose, при мен излизат йероглифи от тези субтитри. При теб нормално ли вървят?

при мен се получава същото Peace, излизат на йероглифи...

# 440
На мен на Mplayer изобщо не ми тръгнаха, но на VideoLAN вървят перфектно. Довечера ще си я гледам и аз.
  bouquet

# 441
и при мен  е така Sad, аз гледам с ГОМ плеяр, иначе като отворя файла са си добре  newsm78

# 442
С KMplayer се виждат както трябва, само дето трябва да се заредят ръчно.

# 443
  • Варна
"Срокът за доунлоад на файла е изтекъл."  Confused

# 444
  • София / Пловдив
А пък аз чакам поне 10 епизода, свалям ги всичките и ги гледам за една - две вечери. По един само ми идва малко, предишния сезон го изгледах за три дни  Laughing

Така че мнооооого се радвам на "белите редове", не губя интерес после като гледам сериите.
Който има време, нека драсва какво се случва  Hug

# 445
  • На морето!
А пък аз чакам поне 10 епизода, свалям ги всичките и ги гледам за една - две вечери. По един само ми идва малко, предишния сезон го изгледах за три дни  Laughing

Така че мнооооого се радвам на "белите редове", не губя интерес после като гледам сериите.
Който има време, нека драсва какво се случва  Hug
И аз така правя, но по 3-4 епизода, като гледам края на последния да не е твърде драматичен. Mr. Green

# 446
  • Пловдив
http://tranz.it/load.php?id=vKuoW3rKeieWfQS9417027
я вижте тук стават  ли субтитрите

# 447
Пак ми излизат като йероглифи. newsm78 Гледам с GUM плеар.

# 448
Пак ми излизат като йероглифи. newsm78 Гледам с GUM плеар.
Това ми помогна на мен, да го гледам с BS Player:
Отваряте Notepad (съответно нов документ), копирате си субтитрите (тези, които не тръгват), давате SAVE AS, File name: greys.anatomy.s06e09.hdtv.xvid-fqm.srt, Save as type: Text document и за Encoding избирате ANSI. Надявам се да съм била полезна.
Това е от коментарите в Замунда, но върши работа.

# 449
  • Plovdiv
При мен тръгват веднага с BS Player, без никакви настройки.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт