Анатомията на Грей - 8

• 59 860
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Хаус бейби, ние сме на 6-ти сезон вече. То трябва да ти преразкажем 10 епизода Rolling Eyes
Арабеск, не си само ти вързаната Joy
Хаха, знам че сте на 6ти сезон, ама съм нетърпелива, а все нямам  време да ги изгледам новите серийки  Peace

# 526
  • Plovdiv
Само аз ли не се вързах,щото няколко пъти пращах линк да се види,че януари продължават?

Laughing Абе, и ние четохме, и твоя линк четохме...... и пак. Laughing Иска ни се. Joy

# 527
Здравейте, много се извинявам, че се намесвам ненавреме в темата. Просто гледам пети сезон на Анатомията и не ми отговарят субтитрите след осми епизод някъде.
Много ви моля, кажете ми откъде да изтегля сезона с читави субтитри - да си отговарят?
Много, много благодаря!!!!!!!  Hug Hug Hug

# 528
Здравейте, много се извинявам, че се намесвам ненавреме в темата. Просто гледам пети сезон на Анатомията и не ми отговарят субтитрите след осми епизод някъде.
Много ви моля, кажете ми откъде да изтегля сезона с читави субтитри - да си отговарят?
Много, много благодаря!!!!!!!  Hug Hug Hug
http://DMCA-removal-from-Google/index.php?s=7b91d35c6fc28fd95a119e92ac1ae2b6&    Ето линкче, но пробвай първо да уеднаквиш името на файла със субтитрите с името на филма, ако не си го пробвала вече  Peace Wink

Последна редакция: нд, 13 дек 2009, 00:06 от H0uSse_Baby

# 529
  • София / Пловдив
Хаус бейби, ние сме на 6-ти сезон вече. То трябва да ти преразкажем 10 епизода Rolling Eyes
Хаха, знам че сте на 6ти сезон, ама съм нетърпелива, а все нямам  време да ги изгледам новите серийки  Peace

Просто се върни назад в темата и прочети редовете в бяло.

# 530

Просто се върни назад в темата и прочети редовете в бяло.
Хаха, вярно, не се сетих за това, но още по-добре ще е да ги изгледам ей сега през дългата почивка  Rolling Eyes Peace

# 531
Много, много благодаря!!!!!!!  Hug Hug Hug
http://DMCA-removal-from-Google/index.php?s=7b91d35c6fc28fd95a119e92ac1ae2b6&    Ето линкче, но пробвай първо да уеднаквиш името на файла със субтитрите с името на филма, ако не си го пробвала в вече  Peace Wink

Благодаря много! И аз от там ги бях взела, а и имената, разбира се, бях уеднаквила, но този път стана, не зная как и дано не е само за един епизод Simple Smile   bouquet

# 532
Изгледах най-сетне всички сезони и новите серийки и съм мн очарована от филма, определено надмина очакванията ми. Много съм доволна от формиралите се двойки, гадно ми е за Алекс само, че Изи така го изостави, а той така и се беше отдал.. И малко Оуен - Кристина ме притесняват и това с Теди ми беше мн тъпо   Tired Много се радвам, че не разводниха връзката на Дерек и Меридит, спряха да ги размотават точно там, където трябваше. Много ме радва Марк  Heart Eyes ама с тази дъщеря сега.. Шефът и той взе да не ми харесва.. Мъчно ми е за Джордж Cry   Peace

# 533
http://www.youtube.com/watch?v=2LTMR35OPFg

http://www.youtube.com/watch?v=DIESwAD0bM4&feature=related

Хайде изплакнете очетата,преди следващият епизод...

# 534
Уаууу... Слоун... Heart Eyes

# 535
  • в сърцето на един мъж...
Уаууууу

Явно почваме новата година с кръстосан епизод...

# 536

не е честно да го дават толкова гол... ами нашите сърца!

# 537

не е честно да го дават толкова гол... ами нашите сърца!

Особено при липсата на готин кардио-бог от мъжки пол Simple Smile

# 538
и кардио-бог не може да поправи това! Wink

# 539
  • София /Абсурдистан
Мамма миа .. #Crazy Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт