Отговори
# 300
Кюбит благодаря ти за мнението ти и впечатленията. Hug За съжаление няма да мога да прочета (преведа) статиите.............
Стигам до единственията извод, че сме обречени ние и нашите деца. Мъжете ще са донори, жените ако се преборят с вируса  - преборят, ако ли не.......квото е дал господ...............

villi1966 аз от една такава диета януари ми падна страшно мн имунитета и започнаха да се обаждат куп болести..............ама то  това е за др. тема Mr. Green

# 301
РеаНора, нямам време, иначе бих ти превела статиите. С две думи, ако се колебае човек, след като ги прочете, съвсем няма да е навит за ваксинация.

villi1966, според мен най-лошото нещо, което може да си причини един човек е да е на диета и да има съзнанието, че се храни по часовник и с определени храни. По-голям ежедневен стрес за дълъг период трудно може да си причиниш сам.
Малко по-назад в темата бях дала линк към една тема-указател. В нея наред с всички линкове, има и такива за хранене.
Накратко - подсилване може да се направи с ядки, зърнени, мед, много зеленчуци, пиене на много вода, умерено млечни и никакво месо (това знам, че не е постижимо за много хора, но поне може да се намали или да се яде не-тлъсто и прочие). Кафе, газирани, полу-готови храни, т.н. в България натурални сокове, които нямат нищо натурално в тях е добре да си ги спестява човек. И нещо много важно - да се намери начин да се постигне душевен баланс и равновесие - йога, медитация, колоездене, разходки из природата, кой каквото предпочита.

# 302
Благодаря ти Кюбит наистина си страхотна знам, че не обичаш да те хвалим много но е неизбежно, наистина вдъхваш някак си увереност решена съм да се оправям някакси и вие много ми помагате

# 303
Кюбит, толкова хубаво и лесно е на думи...

# 304
Димана, с правилната нагласа е лесно и иначе, повярвай ми. Само трябва да се кара стъпка по стъпка, по-малко, но сигурно в правилната посока.  Peace

# 305
моля ви кажете ми от приемането на амикацин възможно ли е да ми закъснее цикъла.моля ви кажете ми много съм притеснена smile3518 smile3514 благодаря предварително newsm20

# 306
Здравейте момичета! Искам да ви кажа - много се радвам че ви има!!! Благодаря ви за съветите и разбирането. Наистина много съм доволна че се регистрирах тук. А за ваксината се разколебах / поне засега. Мисля първо да си направя ДНК теста за ЧПВ и пак ще помисля , ще почета и ще се посъветвам. Благодаря много на всички ви, наистина.

# 307
Когато се откри проблема при мен бях доста шокирана, защото цитонамазката беше само 5 месеца след последната контролна. Искахме да правим бебе, започнахме изследванията и... резултата беше кофти! След като премина първоначалния шок се замислих - как може изобщо да се шокирам, след като последните месеци се бях подложила на какво ли не - яко друсане от нерви покрай преместването в новия апартамент, нередовно хранене (47-48 кг/168 !!), цигари, алкохол, всеки ден блъскане и нерви в софийския трафик, проблеми и съкращения в работата, намаляване на заплати... Та аз неволно си го бях причинила сама!
Тогава седнах и седмици наред четох темата. Почти няма пост, който не съм прочела. Благодарение на момичетата тук останах с ясното съзнание, че повечето от резултатите от лечението трябва да постигна сама. Промених коренно начина си на живот. На следващия ден след колпоскопията вече не пушех, алкохол почти никакъв, сутрин не излизам без да съм закусила, колата само, когато малката е първа смяна, пеша 45-50 мин до работата, йога и гимнастика, мед, пчелен клей и т.н.... И най-важното - вече не се паля и афектирам така както преди, станах много по-спокойна.
И както каза Кюбит - с правилната нагласа! С правилната нагласа е ужасно лесно и приятно.

# 308
Mirania    202uu  /аз само тютюна нещо не мога да спра  Embarassed /

# 309
Когато се откри проблема при мен бях доста шокирана, защото цитонамазката беше само 5 месеца след последната контролна. Искахме да правим бебе, започнахме изследванията и... резултата беше кофти! След като премина първоначалния шок се замислих - как може изобщо да се шокирам, след като последните месеци се бях подложила на какво ли не - яко друсане от нерви покрай преместването в новия апартамент, нередовно хранене (47-48 кг/168 !!), цигари, алкохол, всеки ден блъскане и нерви в софийския трафик, проблеми и съкращения в работата, намаляване на заплати... Та аз неволно си го бях причинила сама!
Тогава седнах и седмици наред четох темата. Почти няма пост, който не съм прочела. Благодарение на момичетата тук останах с ясното съзнание, че повечето от резултатите от лечението трябва да постигна сама. Промених коренно начина си на живот. На следващия ден след колпоскопията вече не пушех, алкохол почти никакъв, сутрин не излизам без да съм закусила, колата само, когато малката е първа смяна, пеша 45-50 мин до работата, йога и гимнастика, мед, пчелен клей и т.н.... И най-важното - вече не се паля и афектирам така както преди, станах много по-спокойна.
И както каза Кюбит - с правилната нагласа! С правилната нагласа е ужасно лесно и приятно.

Peace

# 310
тук съъъъъъъъъмммммм Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

ооооооооо на всички   bouquet Hug Heart Eyes

Мирания  Hug много съжалявам  Confused

Реааааа подсети ме и ти сега с тоя равнец  Laughing, отивам да варя  Whistling

# 311
момичета, довечера съм на контролен преглед / минаха три години от конизациото / стискайте палци  Laughing

# 312
Кюбит, сега видях линка, който си дала към еко-темите. Много благодаря, има много интересни неща   bouquet

# 313
момичета, довечера съм на контролен преглед / минаха три години от конизациото / стискайте палци  Laughing
Стискам. Praynig

# 314

е как няма да стискаме  Hug

Дескааа ти как си? Още малко остана, вижда му се края  Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт