Отговори
# 105
  • София
Кюбит благодаря ти за съвета и мисля 4е си права но 4есно казано не мога да се зарадвам на този резултат от ПАП2 защото 02 мес. бях ПАП 3д и сега се хвърлям в някакви филми #Crazy затова мислех да отида 10.мес при д-р Карагьозов в Токуда за трето мнение/но без цито само за преглед/ newsm78

Привет на вси4ки завърнали се от по4ивка Hug

# 106
Здравейте момичета,
Днес бях на първият си преглед месец и 1 ден след конизацията. В онкодиспансера е голяма лудница. Чаках 2 часа за да вляза. Там ще се науча да бъда търпелива. Самият преглед не беше по-болезнен от всеки друг. Доктора нищо не каза. Само като му казах за течението (което значително намаля), каза че е нормално и е от конците, ще намалее и ще спре. Другият месец пак на преглед.
Това е от мен за сега. Отивам да си подам документи за работа. Стискайте  палци.
Лек и успешен ден. Hug

# 107
             Здравейте, момичета! Бях ви обещала рецептата с алое, ето я:

chef   250 гр. смлени листа от алое, 250гр. чист мед, 250мл. чисто червено вино (чисто, да не съдържа вода и захар), трите равни части се смесват, получената течност се налива в стъклена бутилка, затваря се добре и се оставя на тъмно и хладно място да престои 3 дни. Пие се 3 пъти на ден, сутрин, обяд и вечер 15 минути преди хранене по една голама супена лъжица. Да се съхранява на тъмно и хладно място, не в хладилник!

# 108
maria_ilieva   стискам палци, успех!!!!

Гугутка   голяма вкусотия си ни приготвила  Laughing, благодаря за рецептата  Hug

# 109
Гугутка, моята рецепта е по друга, имам предвид пропорцийте.

Реаааааааааа, добре си ни дошла  Hug Heart Eyes, аз съм тук, понаминавам  Wink

# 110
  • София
Момичета, днес съм на преглед - колпоскоп и цитонамазка -10 месеца след конизацията, стиснете ми едни палци, че ми е много притеснено.

# 111
Момичета, днес съм на преглед - колпоскоп и цитонамазка -10 месеца след конизацията, стиснете ми едни палци, че ми е много притеснено.

Бъни, стискаме и после да пишеш.  Peace Hug Heart Eyes

# 112
buni стискам палци - пиши  Hug

# 113
  • София
Цвекло, алое......  #Silly

Аз пък съм се чалнала към пектин, рибено масло и сусамен тахан......

# 114
Цвекло, алое......  #Silly

Аз пък съм се чалнала към пектин, рибено масло и сусамен тахан......

а как ме подсети за рибеното масло, а то как действа, на какво, аз днес си купих концентрат сироп от Арония

Реааааа ти Аронията как я пиеш и какво е в смисъл сок, концентрат...абе обясни

# 115
  • София

а как ме подсети за рибеното масло, а то как действа, на какво, ........

Виж тази тема,
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=422612.0
не искам да се изказвам, защото няма да съм точна....трудно смилам биохимията.

# 116

а как ме подсети за рибеното масло, а то как действа, на какво, ........

Виж тази тема,
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=422612.0
не искам да се изказвам, защото няма да съм точна....трудно смилам биохимията.

ок, ще прочета и аз съм като теб трудно смилам  Hug Heart Eyes

# 117
За вегетарианците само да отбележа, че рибеното масло може много успешно да бъде заменено с масло от ленено семе.  Peace

# 118
Здравейте момичета,
става въпрос за горене на раничка, тук във форума всички ми казват че горенето с лазер било по прецизно и по добро от това с ток, оказа се обаче че горенето с ток е по повърхностно и по за предпочитане при леки случаи и за жени които не са раждали, горенето с лазер било за ПАП 3 група и било в по голяма дълбочина и за по тежки случаи.....Оказа се горенето с ток е по леката процедура дори пред тази от замръзяването.....
Някой има ли повече инфо

# 119
Таласъмче, мисля че най-щадящо е третирането със солкожин. Учудвам се, че тук масово се споделя за "горене" на жени, които смятат да раждат още.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт