Отговори
# 120
Здравейте , момичета!!!!   bouquet
Искам да ви почертя - днес (09.09.2009г) Мишенце става на цели 6години и понеже незнам как да сложа тук една сладка, вкусна, калорича торта ....ето какво намерих   party023  Laughing.

Синеоч аз си бях купувала арония на плод ( на малки черни звънца) слагах е една тенджерка около 1 супена лъжица и го варях. После всеки ден пиех по една две чашки  Mr. Green Разбрах че има и сок, но както винаги с моят късмет.......................беше му изтекъл срока и не го взех.

# 121
  • София
 Simple Smile   Реа  Нора , да ти е жив и здрав рожденника , много да те слуша и много щастие и радостни мигове да имате !!!!    Весело изкарване на празника!!!

Hug Hug Hug Hug Hug

newsm59  bigdance2  Gift

# 122
Ехееее, Реа, честит ти рожденик!!! Simple Smile Много здрав и послушен да е!!! Simple Smile

Таласъмче, мисля че най-щадящо е третирането със солкожин. Учудвам се, че тук масово се споделя за "горене" на жени, които смятат да раждат още.  Confused
Peace Peace Абсолютно съгласна съм ...

Кюбит, страхотна тема, за пореден път! Simple Smile   bouquet

# 123
Таласъмче, мисля че най-щадящо е третирането със солкожин. Учудвам се, че тук масово се споделя за "горене" на жени, които смятат да раждат още.  Confused

Ако под тук имаш впредвид тази тема, нормално е да не се споменава Солкожина при условие, че масово сме /били сме/ с ПАП 3.  Peace Солкожина е киселина, която гори само повърхностно.
  Това знам аз, но все пак не съм специалист 

Реа, честит празник! Жив, здрав и късметлив да е рожденика   bouquet

# 124
Buni, желая ти хубави резултати!

РЕа, хубава дата си му избрала на твоето Мишенце. Да ти е жив и здрав!  bouquet

Аз вече съм в играта. Екстра съм , с малки изключения. По  "Фиеста ТВ" има йога зона и се кикеря из къщи, действа ми чудесно. Трябва да ходя до онкото за преглед, но силно се надявам да не ме преглеждат. Притеснявам се, не знам защо.

АлфаБета, смятам и аз да си взема сусамов тахан, чувала съм, че с мед е много вкусен.
Момичета, от подсилващите добавки съм много доволна от Герисан Peace

# 125
Реаааааааа, честит рожден ден на твоето Мишенце!   bouquet
Да ви е жив и здрав, желая му щастливо детство и нека само радост да ви носи!  Hug Heart Eyes

Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 126
  • София
Момичета, да се похваля, че на колпоскопският преглед всичко е наред, резултатите от цитонамазката, след 10 дни, дано и там да нямам проблем  Praynig.
Много ви благодаря за стиснатите палци, страхотни сте. По темата, аз пия сок от цвекло и моркови и три месеца пих цвят от невен -  пие се три пъти на ден по 100 грама преди хранене. Ефект от нещо не зная дали има, но така за лично успокояване, че правим нещо за себе си, действа.

ReaNora, да ти е и живо и здраво Мишенцето, много усмивки и щастие   bouquet   bouquet   bouquet

# 127
браво Бъни, резултатите и те ще са добри  Hug Heart Eyes

аз съм другият месец в началото на 2-ра цитонамазка след конизацията.

имам въпрос: трябва ли да му казвам на доктора като отида за цитото, че съм била и на друг преглед и то в Онкото? сори за тъпия въпрос, ама много се чудя, а и да му казвам ли че ми е приложила лечение?  newsm78 Rolling Eyes Embarassed

# 128
  • София
Синеоч, казвай всичко и изобщо не се притеснявай, а за приложеното лечение направо си е наложително да го уведомиш.

# 129
  • София
     БЪНИ, браво много се радвам че при колпоскопията всичко е наред !!!! newsm10

Синеоч,  от  собствен опит ще ти кажа само ,че съм останала с впечатление ,че лекарите се дразнят  от това да казваш - къде на друго място си ходила, а камо ли и да обсъждаш какво ти е казал или назначил като лечение другият лекар - може би го считат за некоректно????
 Разбира се , аз съм стигнала до това становище от личен опит и не ангажирам никого с мнението си.

Успех ти желая!!!

Hug Hug Hug

# 130
аз просто отидох в Онкото за косулт, не че не му вярвам на човека, аз се изплаших от резултата оа първото цито

# 131
  • София
       Ами точно за това ми се струва ,че може би е по-добре да не коментираш - другия преглед в Онкото с него -  сравненията са си за твое успокоение - нали така???   А и по този начин си имала възможност да сондираш мнения.

# 132
       Ами точно за това ми се струва ,че може би е по-добре да не коментираш - другия преглед в Онкото с него -  сравненията са си за твое успокоение - нали така???   А и по този начин си имала възможност да сондираш мнения.

Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 133
  • София
       И аз така правя - ходя на няколко места за цито , за микробиология и после сравнявам резултатите и становищата на различните лекари.  Абе малко съм на принципа : " Съмнявай се във всичко!!!"   Ама какво да се прави като  -  "парен каша духа!".............

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 134
Rea, да ти е живо и здраво детенцето. Покрай него и цялото Ви семейство.
И аз да почерпя, днес моят мъж е рожденник:

Общи условия

Активация на акаунт