Отговори
# 150
  • в моя свят
Момичета от скоро ви чета,но обсъждате само горене на раничка с ток и с лазер.Не се ли препоръчва и криотерапия наричано още замразяване на раничка.Аз съм минала едно горене с ток(след раждане се появи раничката).Много скоро тя се появи отново т.е. казаха,че част от нея се е възстановила.Тогава се подложих на криотерапия и 5г. вече не съм имала подобен проблем.

При последния ми преглед при гинеколог не ми взеха цитонамазка макар,че нееднократно настоявах.Лекарката ми каза,че за жени под 30г. ако няма нищо обезпокояващо от прегледа и ехографа нямало нужда от цитонамазка.Но аз се притеснявам,защото не съм си правила от 3г.,а и имам гинекологичен проблем макар и от друго естество.Който проблем впрочем гинеколога не можа да реши и дори не знаеше от какво и какво е.

# 151
е тая глупост коЙ лекар ти каза?  ooooh!

# 152
При последния ми преглед при гинеколог не ми взеха цитонамазка макар,че нееднократно настоявах.Лекарката ми каза,че за жени под 30г. ако няма нищо обезпокояващо от прегледа и ехографа нямало нужда от цитонамазка.Но аз се притеснявам,защото не съм си правила от 3г.,а и имам гинекологичен проблем макар и от друго естество.Който проблем впрочем гинеколога не можа да реши и дори не знаеше от какво и какво е.

Смени си лекарката!  Peace

Криотерапията сме я обсъждали на няколко пъти в предните теми. Не подробно, но се е подхвърляло по нещо. В България не е много "на мода". Там си умират да "горят", не да замразяват.  Mr. Green

# 153
Добро утро МОМИЧЕТА КОКИЧЕТА:)))) ми аз незнам беееееееее как да си сложа тук снимки хахахах, ще помисля и ще измисля нещо:))))) тази сутрин се прибрах в 5 сутринта от диско и малко ми е мътна главата:)))) АЗ пък хич не мога да си представя кой как изглежда:))))))Синеочке теб те знам  Mr. Green

# 154
да Gesika,
щях да ходя при карагьозов, но преди него ходих при Узунов във Варна na колпоскопия, той каза раничката да не се пипиа по никакъв начин повече това зачервяване било нормално за нераждали жени, незнам на какво казвате рецидитив но не са ми казвали да имам такова....от биопсия нямало нужда и не ми пусна....понеже лекаря беше много категоричен че раничката не трябва да се обработва по никакъв начин, дори със солкожин, аз отмених часа при карагьозов, гинеколожката ми обаче не е съгласна тази раничка да стои така.....най- малко трябва да се обработи със солкожин, аз самата виждам че раничката ми прави проблеми....
Сега ще ходя на друх колпоскоп, при друг лекар....но ако се стигне до горене с ток или лазер искам да знам кой е по щадящият метод...

# 155
daindi   Идеята ти е блестяща:)))))) аз къде да видя iveto и Gesika  Shocked....................а другите виртуални съфорумки?????
Такааааааааааа аз измислих и в снимка.бг се ТУРИХ  Grinning задължително сложих от преди една година и сега, нали направих пълна промяна хахахахахах с косата си Mr. Green Децата няма как да да не познаете че са мой Joy АААААААА сложих и от на Мишо РД-то
Та така http://www.snimka.bg потребителя е reanora2,  паролата е 1111
Чакам и аз да гледам ...................  bouquet

# 156
  • София
      ReaNoraq  ;много си готина !!!!   Но май нещо не можах да разгледам всичко - децата не ги видях ????   Аз не знам как да сложа снимка тук , Дианди ме е виждала на снимка на скайпа,който иска можем да си говорим по скайп ще ми бъде приятно    скайпа ми е      stani-68   ( това са името и набора на мъжа ми , не моите) Wink   

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 157
Реааааа, с тая прическа си убиец, баси яката мадама си така

сори за спама, ама не се стърпях

# 158
Синеоч мани мани нема кво Embarassed
с новата ли коса по ме аресваш?????? Joy Joy Joy

# 159
Здравейте,
Аз също си имах изградена представа за Вас в главата си. В действителност сте по-различни. Дори сънувах една нощ, че си правим среща, но видях ясно само Синеоч. Беше в съня ми с гарваново черна коса, вързана на опашка и голеееми сини очи Laughing .Ето и мои снимки:
http://mariail.snimka.bg/family/moeto-semeyistvo.202168.
Потребителско име mariail, password: 0000
Rea, на мен ми харесваш повече с новата коса. Имаш много модерна визия.

# 160
Gesika намерих те Simple Smile

# 161
Еххх тази Синеоч беееее все нея сънувате  Mr. Green  Hug Laughing ще почна да ревнувам  newsm48 . Синеоч хич не ти бачка скайпа да знаеш newsm78
maria_ilieva много сте готини.  bouquet
Айде момичета къде сте? То на кафе няма да може да се видим, ама поне тук - смятам , че ДА Simple Smile

# 162
Eто го и моя скайп: diliana_j_s. Можем там да си пишем повече, че оспамихме темата май.

# 163
еееееееее айде веднъж да я омажем......... Mr. Green Hug Joy

# 164
Мария, рускокоска съм.

Реа, естествено че те харесвам повече с новата коса, страшно си Убава с нея, а и ти отива. А скайпа, направооооо...абе бъгав е нета и затова.

айде няма ме излизам...оспамихме темата, мани

Общи условия

Активация на акаунт