Гоблени 64

• 87 958
  • 729
  •   1
Отговори
# 30
Благодаря ви на всички за милите думи  Flowers Bouquet
Хипатия, схемите са много хубави направени. Въпреки че има много единични бодове, всеки от тях си струва. Поне според мен де. Зимната котка специално е с над 20 зелени нюанса, но ако беше с по-малко цветове вероятно нямаше да изглежда точно така резултатът. Може и да се заблуждавам де, изобщо не съм специалист Simple Smile

http://3axap.multiply.com/photos/album/3/3 - ето тук са останалите ми неща, който има желание, може да разглежда.

# 31
Нямам какво да покажа,но влизам редовно да разглеждам вашите красоти.
Марулка скоро не се е появявала ми се струва-дали няма време или ще изскочи с нещо готово пак newsm78

# 32
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
привет и от мен  Hug
има с какво да се похваля (почти) но ще почака време и фотограф  Blush

Heart Eyes

# 33
 Hug добро утро на всички от мен

aynur, към теб специално (ти си знаеш защо) - скри ми шапката и на мен колко бързо шиеш #Crazy, харесва ми Peace

на всички останали   bouquet за всичко, което видях

а аз исках да ви кажа, че вчера за пръв път правих френски възел на розите ми, толкова ми хареса как се прави, че се замислих дали да не си сложа и по други рози, ей така, от мен Thinking

дъщеря ми е с температура, но ако успея ще снимам днес

хубав ден Hug

# 34
  • Севлиево
...
Имам питане към вас обаче. Знаете ли кои фирми зареждат в България по- голямо разнообразие от щампи?
...

Само цитирам се и  Praynig да ми отговорите, ако знаете разбира се  Hug

# 35

Страхотни първи страници   bouquet
Хубав ден на всички!

# 36
Добро утро  Hug
Иваничка, Здравче, Дуданка, doci, Дианжели3 (знам, знам  Wink Hug), благодаря ви момичета  Hug Hug Hug
Дуданка, есенния букет е страхотен  Hug
Иваничка, напредваш  Peace А този "Marzipan kartofeln" е просто ммммммм  Crazy
Хипатия, много са хубави гоблените, които си поръчала, но кога ще ги ушиеш  Shocked, много са  Crazy
Малко сладко коте, много нещо си ушила за една седмица, браво  Hug
Захарче, видях че ти си шила този гоблен http://3axap.multiply.com/photos/album/3/3#photo=25 . С какви конци го ши? Аз мисля да го започвам след бебето с конци ариадна, с гобленов бод. Моля, който го е шил по тоя начин, какъвто искам аз да покаже снимка да видя как седи  Praynig
Дианжели, дано бързо оздравее дъщеричката ти  Praynig

# 37
  • Пловдив
Добро утро и от мен  Hug Този път не само красоти, ами и вкусотийки ми се мернаха  Laughing Аз не шия нищо в момента, че се занимаваме с домашни дейности... събирам енергия за гобленчета  Flutter
В миналата темичка един господин поиска схема на Плачещата Мадона, дано я е намерил  Peace
Хипатия, дано си си изкарала весело вчера, желая ти много здраве, късмет и любов   bouquet
Хубав и спорен ден на всички  Peace

# 38
Здравейте и от мен!
Luizi, много са хубави гоблените ти!
Aynur, бебето наистина се получава много добре!
Захар, котешката серия е уникална!
Що се отнася до мен- освен африканката, бистрото, родословното дърво, гръцкия пейзаж..., които съм ви показвала, преди няколко дни започнах и тази миниатюрка:
http://www.permin.dk/Default.aspx?ID=38&M=Shop&PID=146&ProductID=2790
Хубав ден на всички Hug

# 39
  • Бургас
Здравейте morning

Виждам, че доста момичета вече почнаха след летните жеги да шият по активно и темата се напълни със красоти Hug
Белс, къде са хубавите ти кафенца сутрин Whistling HugЛИПСВАТ МИ!
Лек и слънчев ден на всички!

# 40
  • София

Oххх и на мен ми липсват  Hug
Особено в последно време нещо ми е много трудно ставането сутрин Sad
И по цял ден се прозявам само Sad

# 41
  • sf
dianjeli3 , намини към нас за няколко френски възли  Joy
ако има и някйо доброволец за лейзи дейзи-то ще съм късметлия  Mr. Green

# 42
Здравейте!
ето и ключът и гобленът за който питах /с/у един цвят стоят два знака/  newsm78 #Crazy

Дано сега съм станала по-ясна и да можете да ми помогнете  Hug Peace

# 43
  • София
Понеже моделите на Дим. са "букет" от бодове, срещу един цвят обикновено има няколко знака - за кръстат бод, за гобленов бод, с 2, 3, 4 нишки и т.н. Не е сложно изобщо.

# 44
Тед ,Cross stitch e кръстчето, а Half cross stitch - половин кръстче- демек гобленов бод, трябва да има картинка отзад на схемата с какъв наклон да са.
А това в скобите е колко ката конец да сложиш от този цвят.
Намотай си конците под номерата на дименшън и тогава си взимай от цвета по колкото ти трябват.
Дано да обясних както трябва.

Ето и  инструкцията на Марулка на български

http://ivanichka.wordpress.com/2009/07/14/инструкция-за-dimensions/

Общи условия

Активация на акаунт