Гоблени 64

• 87 987
  • 729
  •   1
Отговори
# 345
И на мен антивирусната забранява дъмпа, и...просто я изключвам докато го изтегля.

# 346
привет, искам да попитам може ли да ми дадете схема на гоблена "Ева" от сп. Галерия бродерия - в кафявата гама тъй като си комплектовах конците, така както  е по списанието и сега не мога да си открия схемата Sad. Благодаря предварително...

Ето ти я

# 347
  • пак там
И на мен антивирусната забранява дъмпа, и...просто я изключвам докато го изтегля.

То ясно, че така ще стане, ама... аз съм малко боса в компютрите, но вероятно антивирусът си има причина да забранява... така че доколко е оправдан този риск при лЮзър като мен...  newsm78

# 348
Много моля newsm17, ако някой има схема на малко сладко зайче да прати насам. Искам да изненадам едно момиче със закачливо гобленче. Днес тя е много тъжна защото е загубила Бапси- едно много сладко черно-бяло зайче и бих желала да я развеселя малко.

# 349
Зори покажи да се порадваме на  Викторианската зима Embarassed До къде стигна?Whistling

Ето я, снимката е от вчера :

От днес дребното е на детска, та мисля бързо да и видя сметката (ако не ми мине котка път).

# 350
  • Плевен
Честит първи учебен ден на всички учителки - гобленарки и на дечицата им, които днес тръгват на училище ! baloni smile3525

Ето и моят завършен гоблен  Laughing Уж малък,но си беше врътня  Mr. GreenРезултата обаче си струваше  PeaceВ действителност е по красив  BlushСнимах си го сама и малко е размазана снимката,но след като го изпера и сложа в рамка/задължително зелена/трябва да е ок Wink

Наистина конците на Дим са по тънки ,но това не е проблем !Даже ми останаха за още един да ушия, но на по ситна панама/тази беше 16/,е и няма да има напечатано!

Рися сега ще го сваля и кача  Peace
Заповядай  Laughing

Скрежанка   -  Simple Smile  А зайчета и други подобни Wink търси тука ,с малко повече търпение #Crazy можеш да си откриеш и други красоти 

http://handmade.idvz.ru/forum/forum_posts.asp?TID=1236&PN=2&TPN=1

Последна редакция: вт, 15 сеп 2009, 14:25 от pepen

# 351
Аз имам едно въпросче. По-рано някоя от вас беше споменала, че някой я е научил как да шие гоблена така, че да става еднакъв и от двете страни. Сега не мога да намеря кой го писа това, но и друг път се е споменавал този начин на шиене. Може ли който го владее да обясни за какво става въпрос и как се прави?

на първа страница на темата има линк към полезни съвети, там можеш да видиш как се шие, така че гърбът на гоблена да е почти като лицето му, бодът се казва (доколкото знам, може и да греша) - вилеров.

# 352
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Много моля newsm17, ако някой има схема на малко сладко зайче да прати насам. Искам да изненадам едно момиче със закачливо гобленче. Днес тя е много тъжна защото е загубила Бапси- едно много сладко черно-бяло зайче и бих желала да я развеселя малко.

не е малко, но е сладко  Wink и е тук

# 353
Най -накрая  снимах Св. Иван Рилски .   Снимките не са качествени защото ги снимах  с камерата на компа .   Снимките са  в албумчето  в подписа ми .  Следва Йори  -шия го 3 пъти един за мен и два за подарък.   По нататък ще показвам .   Приятен ден на всички     bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: вт, 15 сеп 2009, 14:59 от kiraa

# 354
Pepen, бързо го избоде този гоблен.Хубав е.

# 355
Тези дни не мога да се добера до компютъра.  Crazy
Пепен, аз нищо не направих със схемите.  Embarassed Изобщо не мога да ги отворя. Последно като пробвах даваше, че зарежда изображенията, но така и не ги зареди. Може и моя компютър да е причината, но явно така няма да успея. Ще може ли да ми пратиш схемата на мейл? nina82bg@yahoo.com Благодаря предварително!
Връщам се да чета.  Grinning

Ох, сега видях, че си писала, че си изтрила схемата. Не се притеснявай. Ако ти попадне някой път я пусни във форума.  Grinning  Hug

Последна редакция: вт, 15 сеп 2009, 15:17 от eho82

# 356
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
пепен -   bouquet с тези шезлонзи ме теглиш към почивка

кирааа - да ви носи щастие, здраве и мир  Praynig

луизи - вилеров е 2:1  Wink номера май не е в бода, а в метода  Hug

Blush аз нямам търпение за подобен героизъм  Blush

# 357
Goody, благодаря за разяснението   bouquet  Исках само да ориентирам питащата, кой бод да гледа, а на схемата много добре е показано как се прави.

# 358
Poepie, тайната е всяка свободна мин. шиеш.  Grinning
Pepen, много е красив гоблена   smile3501

# 359
  • Плевен
eho82 - Grinning изтрила съм я в компа си Whistling  в галерито стои, дали ще се появи един господ знае  newsm78Когато я отключих и дадох паролата доста посещения имаше оттогава #Crazy и все някой може да я е свалил ! Rolling EyesПомоли се пак ! PraynigИначе я имам на хартия и утре ще излизам, ако искаш дай адрес на ЛС и ще ти я пратя! Peace

Общи условия

Активация на акаунт