Гоблени 64

• 88 054
  • 729
  •   1
Отговори
# 360
  • пак там
Пепен, огромно благодаря! Ооох, някой да ми направи денонощието по-голямо поне с два-три часа, че покрай тази темичка съм събрала схеми за поне два живота напред...

# 361
  • София
Честит първи учебен ден и от мен на всички ученици Simple Smile
Тъкмо вчера спорих с едни майки, че ако има възможност, предпочитам да пусна малкия с предния набор - той е роден на 10.01 - съвсем в началото на годината. Tа сега ще бъде на 4 години и 9 месеца, а тепърва започва втора група. Всики около мен скочиха, че като тръгвали децата по-рано им се губло детството.... Аз съм тръгнала а 6 години - бях най-малката в класа и си ми беше супер... Аз ли съм нещо крива  newsm78
А сега ще ви се обидя - никой не ми прие предизвикателството за игра "Познай какво шия в момента" Simple Smile)))))))))

# 362

кирааа - да ви носи щастие, здраве и мир  Praynig

Много благодаря    bouquet       Ivanichka  аз да си призная , не съм видяла  играта          Embarassed          Какво се изисква ?

# 363
Аз да си призная, идея нямам какво е.   Embarassed Чакам с нетърпение правилния отговор.  Grinning

# 364
На бръмбар ми прилича  Crazy
Дай жокер де  Wink

# 365
...А сега ще ви се обидя - никой не ми прие предизвикателството за игра "Познай какво шия в момента" Simple Smile)))))))))

Thinking        Hug

Didkin, много добре се е получило,
pepen,зори   bouquet

# 366
Ааааа  схванах , трябва да познаем какъв гоблен шие  момичето което  е сложило снимка , така ли ?  Да си призная  , нямам никаква идея  .

Последна редакция: вт, 15 сеп 2009, 18:34 от kiraa

# 367
  • Плевен
Момичета -Благодаря  Embarassed GrinningИ аз съм доволна от себе си  Mr. Green
Иваничка -   Naughty ти като в "Малкия Принц" !Присвивах очи,гледах отгоре ,отдолу,отсрани ? Thinking WhistlingПрилича ми на шапка килната на една страна  Joy Дай жокер-каза някой?Не е честно поне малко подскажи - на каква тема или от кого е?  newsm78
 ShockedАз се предавам  Cry

# 368
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Blush анонимка е отговорила   bouquet и според мен е познала какво шие иваничка  Wink

иваничке, слънце, всички сме криви  Confused
и аз още не мога да разбера как може да изпратиш детето си с грозде пред блока, то да го покаже на всички (демонстративно) и след това да бяга, да се свива и гърчи докато успее да натъпче всичко в устата си, само и само да не даде на никого. и това под благия взор на мамКата.  Tired явно съм дърта и глупава, но едно време такива неща не правехме.  Naughty
а малчо ако е готов, да тръгва  Peace 

# 369
Здравейте и от мен,жалко че нямам време да бъда във вашата компания често,но като открадна време гледам вашите страхотни гоблени .Тази Ева я уших и стана много сполучлива /да не повярваш ,всички знаем за грозотиите на Милена  стил/   bash   а тази зима е страшно красива                                                                                             

# 370
  • София
Анонимка, браво   bouquet  bouquet  bouquet
По някое време може да получиш и почерпка, че сега се пече във фурната Simple Smile
Goody, то си е рано още, все пак ама незнам даже дали има и някаква възможност изобщо. Щото ако е така, трябва да пропусне 3-та група в градината, за да кара догодина например предучилищна и после в 1-ви клас. То честно още не съм го споделяла даже с мъжа ми вкъщи, все пак тея неща не мисля, че се вземат еднолично.
Иначе с цифрите е много напред, брои до над 1000 - просто на нас ни се надуват главите да го слушаме, а и на него му омръзва... Буквите повечето ги познава ако са по една - не може да ги свързва в дума да чете. Пише по малко на клавиатура  Embarassed така си комуникираме сега, като не е при нас ( съответно му диктуват де). А за пращане на емотикони и т.н. да не говорим, дори сменя кю и скайп, че нали са различни  hahaha
А това с гроздето - аз не го разбирам, ако самото дете не иска да дава - майката да му го даде да си го изяде вкъщи, защо трябва да е навън  newsm78

# 371
на първа страница на темата има линк към полезни съвети, там можеш да видиш как се шие, така че гърбът на гоблена да е почти като лицето му, бодът се казва (доколкото знам, може и да греша) - вилеров.

Благодаря за отговора, но не ми стана ясно - това с какво се различава от обикновения начин на шиене? Мислех, че е нещо по-специално. Да не е някаква тайна, която се предава само от човек на човек  Mr. Green

# 372
 Зори , чудесно се получава и малко остава.
Някой искаше зайче , това много ми е сладко.

# 373
  • Плевен

Еho82 - опитай и този вариант
<a href="http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2222/981533716174573937312530 … 4eYTc7GHjNrpe.JPG">photo_1</a>

# 374

Общи условия

Активация на акаунт