Гоблени 64

• 87 970
  • 729
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте на вси4ки !!! Чета ви и ви разглеждам от много дълго време и наистина се възхищавам на творенията ви   bouquet   bouquet   bouquet  и аз  шия ,но в "историята " на моето твор4ество има едва 5 гоблена и все още съм аматъор в занаята  Laughing  .В момента шия Възкресението -и тъй като нямам работа напревдам зна4ително бързо - надявам се 4е  до края на зимата ще мога да го ока4а на стената  newsm78  Laughing ...
Докато разглеждах темите попаднах на една друга красота но сега ве4е трети ден не мога да се сетя нито името на жената която го бе6е показала нито темата в която беше публикуван-името на самия гоблен също не запомних  Sad  Cry знам само 4е и той е с големи размери -продълговат и от единия и другия му край се протягаха две ръце  на хора -дали бяха ангели -не се сещам -изпрерових де що има сайтове и схеми -но сякаш наро4но не го откривам....Много ви моля ако някоя от вас се подсеща за нещо от този род пратете ми линка  -много ми се иска след Възкресението да запо4на него....
пожелавам леко и приятно шиене на вси4ки   bouquet

# 76
Страхотни неща показвате, няма да изреждам поименно, да не пропусна някой. Аз все не мога да стигна да снимам тигъра, а и напредвам много бавно, защото шия само събота и неделя. Вечер пошивам по малко, но на черна панама само на дневна светлина мога. Надявам се, че до две съботи и недели ще го завърша, и ще успея да се похваля с първия си Дим.
Унчита  bouquet, искам и аз такъв магазин за левче с такива рамки, в нашия квартал в левчето такива хубавини няма!

# 77
 Здравейте момичета , много хубави неща сте показали  #Crazy
unchita , много е хубава Венецията , а и рамката също.
прасчо , много са сладки кученцата , чудесен избор
miss piss , добре дошла , така по описанието мисля , че става въпрос за гоблена Сътворението , скорпиончето го ши последно , тя сигурно ще се включи скоро.
Аз напоследък имам повече свободно време и имам значитлен напредък с мечетата , но нямам фото , като снимам ще покажа.

venipuh , ЧРД  , много здраве , щастие , късмет и да имаш повече време за любимото си хоби.

Последна редакция: чт, 03 сеп 2009, 11:07 от Yolinka

# 78
...името на самия гоблен също не запомних  знам само 4е и той е с големи размери -продълговат и от единия и другия му край се протягаха две ръце  на хора -дали бяха ангели -не се сещам ...

25.422.rar  това ли е

и моето скромно етапче

Последна редакция: чт, 03 сеп 2009, 13:14 от anonimka

# 79
  • Бургас
 Ivanichka  благодаря за кафето Simple Smile
unchita  няма как да не спомена колко е красива твоята Венеция Heart Eyes и тя е във плановете ми
Зори много е красив този гоблен, това е  следващият, който ще си купя от Ибей, отдавна се каня Heart Eyes
Сисаче поздравления Париж е страхотен Heart Eyes Heart Eyes

# 80
  • Плевен
Ей големи красоти,голямо чудо ! ShockedНе знам коя да похваля по-напред  newsm78За това на всички в купом  smile3501 smile3501 smile3501 smile3525 smile3525 smile3525Радвам се на новичките и те голяма сила и добре дошли   bouquet LaughingАз преминах на второто столче ,но спрямо вас съм охлювче WinkСъбирам схемки за картички и в най-скоро време ще ви информирам/доста са сполучливи и разнообразни/!Все пак идват празници и някой може да пожелае да направи подаръче на свой близък Thinking PeaceМомичета какво стана с робиновците -похвалете се де! Grinning
Сисак и аз искам тези красавици  Mr. Green
Ще си правим ли подаръчета-разменки за НГ Rolling Eyes Praynig
Гууди къде си бре душа нали щяхме да се състезаваме  Mr. Greenне че съм приготвила материалите ,но ти само кажи че си готова и щрак- всичко ще е ок  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 03 сеп 2009, 11:31 от pepen

# 81
Унчита, хубав е станал , рамката също. Аз на морето виждах такива рамки с някакви кораби на картина,  не съм обърнала внимание дали имат стъкло, обаче бяха около 14 лв с този размер горе-долу.
Стъклото в някое ателие могат да ти го сложат , все пак няма да е толкова скъпо.
Даниела ч , браво, ще успееш за сватбата.

# 82
  • Севлиево
Хвалим се че имаме един завършен Робин, но притежателката му да се похвали със снимки  Wink Mr. Green
Аз май от време на време си зарязвам всичката работа и пошивам малко от дървото. Дано само работата да не ме зареже Crazy

# 83
unchita, аз си мисля, че трябва да е по-светла рамката, защото тази като е тъмна, и гобленчето също, и някак си се сливат нещата.... Peace

# 84
Момичето, отпускарския сезон поприключва и вие се разбоцкахте   bouquet , много красиви гобленчета показвате. Аз нещо напоследък не намирам време, но се надявам това да се промени.  Фактът, че не шия, обаче по никакъв начин не влияе на факта, че продължавам да събирам схемки  Wink . Сега искам да си намеря всички от серията графики с мъж и жена в черно (изхождайки от линка на художника би трябвало да има още http://www.tywilson.com/htmls/PosterGallery/postergall.html). Това са 3-те които имам и ще съм ви МНОГО благодарна ако ми дадете линкчета към други.

http://img199.yfrog.com/i/celebrationyhg.jpg/

http://yfrog.com/5ifirstdatecj

http://yfrog.com/5isecretsaj

Редакция: Анонимка, благодаря ти много, свалих си всички предложени.  Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 03 сеп 2009, 14:58 от samokovi

# 85
# 86
...името на самия гоблен също не запомних  знам само 4е и той е с големи размери -продълговат и от единия и другия му край се протягаха две ръце  на хора -дали бяха ангели -не се сещам ...

25.422.rar  това ли е

и моето скромно етапче

не не е този но пък ти благодаря за отзив4ивостта  Hug

# 87
Здравейте момичета , много хубави неща сте показали  #Crazy
unchita , много е хубава Венецията , а и рамката също.
прасчо , много са сладки кученцата , чудесен избор
miss piss , добре дошла , така по описанието мисля , че става въпрос за гоблена Сътворението , скорпиончето го ши последно , тя сигурно ще се включи скоро.
Аз напоследък имам повече свободно време и имам значитлен напредък с мечетата , но нямам фото , като снимам ще покажа.

venipuh , ЧРД  , много здраве , щастие , късмет и да имаш повече време за любимото си хоби.

Да !!!! Сътворението е бил ! благодаря и на теб    bouquet  .Мисля 4е това ще е следващия гоблен който ще подхвана 

# 88
Здравейте и от мен в новата темичка.

Не мога да се нагледам на красотите,които творите.

И аз да ви се похваля в новата тема до къде съм стигнала с моя "Африкански ден".

а ето какво трябва да стнае:

много лесно и приятно се шие.

# 89
Aynur, Прасчо благодаря за пожеланията  Hug

Прасчо, риболова го взех от магазина DMC  в София на бул. Стефан Стамболов 8. И аз имам подобна слабост към кучетата(както се забелязва от гоблените ми), особено към далматинците...  Sad ,както и да е...избраните от теб кученца са страхотни  Flutter Защо имаш нещо срещу Герика (можеш да отговориш и на лични, ако желаеш, просто съм любопитна). Аз също не съм много щастлива от цените им например, но не виждам друг начин да поръчам това което ми харесва на Дименшънс.

Общи условия

Активация на акаунт