Гоблени 64

• 87 956
  • 729
  •   1
Отговори
# 60
Захарче, видях че ти си шила този гоблен http://3axap.multiply.com/photos/album/3/3#photo=25 . С какви конци го ши? Аз мисля да го започвам след бебето с конци ариадна, с гобленов бод. Моля, който го е шил по тоя начин, какъвто искам аз да покаже снимка да видя как седи  Praynig

Ших го с Ариадна. Тогава още не знаех за съществуването на форуми и схеми от интернет   Whistling , та затова следвах ключа от списанието на Милена стил... Много приятно се шие гобленът, схемата ми е цветна, ако я нямаш, свиркай. Резултатът от конци Ариадна и гобленов бод 1:1 е точно този, който е на снимката в галерията Simple Smile

# 61
  • в моя гьол
Захар, може ли да те помоля за схемата и ключа на тоя гоблен с Ариадна конци. Аз го изтеглих от нета с ДМЦ. Прекарах ги през конвертор и ших с Ариадна, но някои цветове хич не ми харесват. А твоят е чуден. Ще го шия още веднъж за подарък и искам да е перфектен.

# 62
Добро утро на всички   bouquet   Благодаря на всички, всички за комплиментите  Hug  Hug

От нетърпение започнах риболова на Дименшънс  Blush  Така че сега момичето с кучето ще почакат.... така или иначе те са свикнали. За съжаление тях ги шия май между другото, затова и бавно става. Пък сега майка ми реши, че ще е добре да довърша един нейн гоблен (тя горката, да ми е жива и здрава, има проблем с пръстите - нещо като артрит, и хич не иска да шие). Та сега довършвам фона на един вилеров гоблен - Денят, от големите. Можете ли да си представите, че ме чака този гоблен около, има няма 20 години  Crazy  Shocked Освен това си поръчах на Герика и два гоблена за бъдещата стая на децата ми (ако е рекъл Господ да имам свои деца Praynig ), ето кои:
  http://www.dimensions-crafts.com/productcart/pc/viewPrd.asp?idcategory=0&idproduct=2457
  http://www.dimensions-crafts.com/productcart/pc/viewPrd.asp?idcategory=0&idproduct=2660

Та доста шиене ме чака  Party  Но съм се зарекла, че след като завърша фона на вилеровия, риболова (за подарък на баща ми) , момичето с кучето, чак тогава ще започна далматинците.
Момичета аз утре ще ви напусна за около седмица, а после докато си купя нов комютър едва ли ще посещавам форума често, но като се върна се надявам да имам напредък с гоблените и да ви се похваля. Мислите ли че мога да шия в автобус? Имам в предвид фон само и то гобленов, вилеров бод? Защото ще пътувам тези дни и си мисля вместо книга да взема да довърша този фон, ама се чудя дали ще стане .... Thinking  

Извинявам се за дългия пост, сега ви пожелавам усмихнат и спорен ден  Heart Eyes    

# 63
Захарче, видях че ти си шила този гоблен http://3axap.multiply.com/photos/album/3/3#photo=25 . С какви конци го ши? Аз мисля да го започвам след бебето с конци ариадна, с гобленов бод. Моля, който го е шил по тоя начин, какъвто искам аз да покаже снимка да видя как седи  Praynig

Ших го с Ариадна. Тогава още не знаех за съществуването на форуми и схеми от интернет   Whistling , та затова следвах ключа от списанието на Милена стил... Много приятно се шие гобленът, схемата ми е цветна, ако я нямаш, свиркай. Резултатът от конци Ариадна и гобленов бод 1:1 е точно този, който е на снимката в галерията Simple Smile
Благодаря ти за отговора  Hug
Тъй като никой не ми отговори по-рано и аз реших, качих се в колата и отидох до Варна и си купих конци на DMC. Но нищо, и така ще стане. И моята схема е от списанието на Милена стил  Peace. И както казах, и аз ще го шия 1:1. А на кое викате ключ Blush , на легендата ли?

Нали, ако искаш дай имейл или скайп и да ти пратя схемата  Peace Според схемата можеш да си избереш с какви конци да го шиеш. Има с ариадна, DMC и анхор  Peace
Между другото, влизам снощи в магазина и показвам кой гоблен ще шия и искам конци и продавачките се усмихват и викат, че една жена я търсела схемата. Дала си телефона. Поисках го, звъннах и, пратих и схемата  Grinning. Ако е някоя от вас, веднага да си признава коя е  Mr. Green

luizi, лек път ти желая   Hug. Много хубави гоблени си избрала. Дано господ те дари с две прекрасни дечица  Praynig В автобус още не съм шила  Crazy, пробвай, като не става си чети книгата  Peace

Анонимка,  Hug

# 64

Захарче, видях че ти си шила този гоблен http://3axap.multiply.com/photos/album/3/3#photo=25 . С какви конци го ши? Аз мисля да го започвам след бебето с конци ариадна, с гобленов бод. Моля, който го е шил по тоя начин, какъвто искам аз да покаже снимка да видя как седи  Praynig
Дианжели, дано бързо оздравее дъщеричката ти  Praynig
Привет,момичета.
Захар,котешките сезони много ме впечатлиха.А сега да отговоря на тебAynur.Този гоблен който искаш да шиеш,аз го уших с конци на ариадна.Получи се,стана поне за мен,много хубав.Ще намеря снимката и после ще го пусна да го видиш.Момичета,пак много красоти кте показали.Браво на вас,кога успявате не знам.

# 65

всичко е великолепно, няма как да не те поздравя  bouquet
а калиите, нали и аз си ги имам, погледнах моите и за момент си ги представих в твоята рамка Embarassedмного са ти красиви  bouquet
а как ги рамкира, откъде рамки взе...
слънчев ден  ви желая Hug

Последна редакция: чт, 03 сеп 2009, 08:25 от dianjeli3

# 66
Освен това си поръчах на Герика и два гоблена за бъдещата стая на децата ми (ако е рекъл Господ да имам свои деца Praynig ), ето кои:
http://www.dimensions-crafts.com/productcart/pc/viewPrd.asp?idca … mp;idproduct=2457
http://www.dimensions-crafts.com/productcart/pc/viewPrd.asp?idca … mp;idproduct=2660

....риболова (за подарък на баща ми)

Аз вече казах колко ми харесват гоблените ти, но и за тези не мога да се въздържа- страхотни са (особено този, втория далматинец)! Вкъщи към темата с кучетата имаме голяяяяма слабост, и за мен беше много трудно да избера гоблен с кучета; искам всичките хубави гоблени с кучета да ушия Laughing А на теб от сърце пожелавам да се сдобиеш с  две прекрасни дечица Hug
Аз се затруднявам с пазаруването с е-bay, a към Герика имам резерви, та в крайна сметка си взех от Аксиома тези кученца:
И между другото- и това мишле:
http://www.axioma.3clab.com/gobleni/lanarte/liato09/29834A.jpg
И риболовния ти ще следя с интерес, той пак ли е от Герика?
Еминав, браво!
Сисак, това момиче от кого е купило комплектовката? Силно се надявам да е от теб, стига вече сте работили за нищо някои хора Hug

# 67
Ето и моят напредък

# 68

Между другото, влизам снощи в магазина и показвам кой гоблен ще шия и искам конци и продавачките се усмихват и викат, че една жена я търсела схемата. Дала си телефона. Поисках го, звъннах и, пратих и схемата  Grinning. Ако е някоя от вас, веднага да си признава коя е  Mr. Green

Здравейте, аз никога не съм писала в подфорума за гоблени, но ви чета от време на време. Не съм и шила много защото не съм имала много време (имам само 2 ушити гоблена, общо 4 започнати и недовършени). Но много ми хареса гоблена "За твоя рожден ден" и реших да намеря схемата. И съответно жените в магазина където го търсех казаха да си оставя телефона и ако някой има схемата може да се свърже с мен.   Grinning

Aynur благодаря ти. Днес сутринта принтирах схемите и легендата излязоха много добре и отивам в обедната почивка да купувам панама и конци.

Мислех да ти пиша е-майл но реших, че и форума върши работа.  Hug

Имате много хубави неща момичета и мисля да ви посещавам по-често и да показвам докъде съм стигнала.  thumbsup

# 69
  • София
Ейййй, много сте ранобудни Simple Smile))
Поне едно кафе да бяхте сложили, че някой страдат от хронична сънливост

Daniela_ch добре напредваш  Peace

# 70
Daniela_ch добре напредваш  Peace

Заслуга има и мъжлето, понеже се занимава с малката когато си е у дома и аз имам възможност да шия  Mr. Green

# 71
привет и от мен....отдавна, ама много отдавна /близо 2 години / не съм писала в темата....а и нямах време за хобито си
сега се очертава, че ще имам повече свободно такова и с удоволствие ще започна да шия пак...
Преди около 2 години започнах "Воденицата на Буше", но нещо не ми е "интересна", прекалено ми е тъмна и мрачна...шие ми се нещо по-весело и свежо. Харесва ми "За твоя рожден ден", така че ако може да помоля за схемата и аз - ще съм благодарна....Но на първо време сигурно ще започна с "Кафеджииката", която преди година  инещо ших за подарък и много ми хареса как се получи WinkА да не пропусна  и да се оплача, преди си бях запаметила доста сайтове от пикасата с гоблени и сега за жалост откривам, че не са активни или са изтрити... Sad

Последна редакция: чт, 03 сеп 2009, 10:00 от tuly

# 72

Здравейте, аз никога не съм писала в подфорума за гоблени, но ви чета от време на време. Не съм и шила много защото не съм имала много време (имам само 2 ушити гоблена, общо 4 започнати и недовършени). Но много ми хареса гоблена "За твоя рожден ден" и реших да намеря схемата. И съответно жените в магазина където го търсех казаха да си оставя телефона и ако някой има схемата може да се свърже с мен.   Grinning

Aynur благодаря ти. Днес сутринта принтирах схемите и легендата излязоха много добре и отивам в обедната почивка да купувам панама и конци.

Мислех да ти пиша е-майл но реших, че и форума върши работа.  Hug
Така си и помислих..., че е някой тайно четящ и непишещ  Laughing
Добре дошла при нас (макар че и аз съм нова още) Hug
Радвам се, че всичко е наред със схемата и легандата  Peace

tuly, ако искаш да имейл и ти пращам схемата  Peace

Иваничка, благодаря за кафето, грабвам едно и изчезвам  Hug

mimi72, благодаря ти  Hug. Купих вече конците на DMC, така ще го шия  Peace
Аз пак на обратно върша всичко  Mr. Green, с бебето..., сега и с този гоблен...  hahaha

# 73
  • Пловдив
Момичета, сега и аз да покажа моята Венецийка, собственоръчно  Mr. Green рамкирана с рамка от всичко за левче - тези чушки от дясно бяха в рамката, която толкова си харесах... Струваше 3лв, лошото е, че не съобразих, че няма да има стъкло, след като чушките са релефни  ooooh! Умна съм  Laughing Това от мен  Peace

http://unchita.multiply.com/photos/album/4/4#photo=18

# 74
Дъмпер , благодаря от сърце .  smile3525 smile3525  опитах се да ти пиша на лични  , но не се получи.   Исках да те попитам  дали ти дължа  някакви парички .smile3525       Да се похваля вече свърших Св. Иван Рилски , но сега нямам възможност да снимам .  Заемам се със   следващия оставен наполовина.

Общи условия

Активация на акаунт