МAРТенче-диваче за купони плаче!

• 11 345
  • 289
  •   1
Отговори
# 150
Добър ден и от нас.

Тази нощ поне поспахме малко... от 21:30 до 2 часа Рая си спа в кревата, та и аз живнах малко, после я гушнах при нас и до 4:30 си спа почти без да се прибуди, а после сука "само" 3-4 пъти до 7. Ама лошото беше, че първото напишкване в 7 го изпуснах, щото бях толкова сънена, че прорязах контейнерчето за урина. Shocked Ама на второто събуждане в 9:30 успяхме, та ходихме до лабораторията и дадохме и кръв. Рая изобщо не плака този път и флиртуваше през цялото време с лекарката. Joy Сега ще си видим резултатите в интернет след 16 ч. и се моля всички показатели да са в нормата. Praynig

И Мира всеки път, като я сложав леглото, си заклещва поне единия крак  Laughing
Вече започвам да си мисля, че преносимата кошара беше по-добрия вариант  newsm78 Ама няма тепърва да сменям леглото. И без това си седи почти, като паметник  Laughing
Веси, Рая спи по-добре в преносимата кошара. Снощи и я разгънахме в другата спалня и си спа детето 3-4 часа без да се прибуди и да мрънка, та май от всички "екстри" дето накупихме тази е най-добрата. Peace

Вили_ст, при нас този гадният период с буденето и плакането на сън още не е минал, но нощес беше поносимо - от сърце ви желая и Алек да е по-спокоен. Peace

Elg, ми айде... щото после ще си дойдем май чак за Коледа или през март, за на Рая следващият пентаксим. Много ще е хубаво да се съберем повече хора на следващата среща.

kikoikris, честита ви количка! Със здраве да си я ползвате.

Честито и второ зъбче на Радослав. Нинче, дано и другите изникнат лесно. Hug

Танче, ние имаме много хубава база на Златни пясъци и ще сме там за седмица от 20 до 28 септември. До сега всяка година ходим в началото на юли, че август има много хора, но тази година заради Рая оставихме за края на септември. Peace

Спирам да пиша, че пускам този пост от половин час и все нов отговор и докато го прегледам... ooooh!

# 151
  • София
Танче, ние имаме много хубава база на Златни пясъци и ще сме там за седмица от 20 до 28 септември. До сега всяка година ходим в началото на юли, че август има много хора, но тази година заради Рая оставихме за края на септември. Peace

Ние сме се наканили предната седмица от 12 до 22.09... а имали свободен достъп за външни. Ако искаш дай подробности на ЛС. И благодаря  Hug

Нашата чуденка е от Св. Константин и Елена, Созопол, Лозенец, Св. Влас.... ама още се чудим дали да сме в голям хотел или нещо по-малко....all inclusive или просто нощувка....

# 152
Здравейте и от мен!
TaniaR, мерси, мерси. newsm51
Аз не съм била в БГ от пет години. EmbarassedА много ми се идва, но това е живота. Нашите идват да ме виждат, така е по-лесно за всички. Дори не бихме се събрали в апартамента, ще трябва да съм на хотел в родния си град. ooooh!

Ние днес заминаваме на море, така че ще ме хване липсата. Ще сме в Италия, нали ни е най-близо.

Честито ново зъбче на Радослав, хубаво да си починете на село!
Kikoikris, честита количка! Добре да ви служи, и да не забравиш да се похвалиш със снимков материал.
Мelinda, и при нас е хладно от днес. Навреме офейкваме. Sunglasses
За силикона, и аз бях много навита, докато приятелка не ми разказа за нечовешките болки които е търпяла 20 дни след това, и сега ме е шубе. Rolling Eyes
Vili_st, какво решихте за столчето за кола? Аз започнах да навлизам в чуденка дали да не взема да купя и за Тоби Maxi-Cosi Priori, Риша е с такова, а не мога да му го взема. Той е 13кг, докато стане 18кг ще е на 4г. Много съм доволна от него, особено от наклонените позиции за сън. Peace

# 153
TaniaR, ако искате можете вместо Влас, да разгледате нещо за Слънчев бряг, най-вече заради разходките. Влас е прекалено много застроен и общо взето не знам къде може да се разхожда човек. Докато инфраструктурата на Слънчев бряг е много по-хубава, а Влас, Сл. бряг и Несебър са почти едно цяло вече.
В комплексите до Варна също е много хубаво и по зелено Wink

Ако решите да идвате към Сл. бряг, се обадете, да се запознаем:hug:

Deziderata, приятно изкарване в Италия Flutter

# 154
  • Стара Загора
За силикона, и аз бях много навита, докато приятелка не ми разказа за нечовешките болки които е търпяла 20 дни след това, и сега ме е шубе. Rolling Eyes
Абсолютно е права приятелката ти. Но приказката "Трай бабо за хубост" тук важи с пълна сила.
Весело изкарване на морето. Да не се засечете с ЛЮБИМА само някъде.
Вероники благодаря за хубавите думи
Ние днес си направихме с децата една дълга разходка - ходихме пеша до Мола. Водих Митко и на МакДоналд и останах без крака. Сега ще си почина малко.

# 155

Ние сме се наканили предната седмица от 12 до 22.09... а имали свободен достъп за външни. Ако искаш дай подробности на ЛС. И благодаря  Hug

Нашата чуденка е от Св. Константин и Елена, Созопол, Лозенец, Св. Влас.... ама още се чудим дали да сме в голям хотел или нещо по-малко....all inclusive или просто нощувка....

Съобщението не може да бъде изпратено. 'TaniaR' е изчерпал лимита си и е запълнил кутията си за входящи съобщения.
Исках да ти пратя и сайта им.

Дез, приятно ви и на вас на морето.

Слънце, страшна си. Благодаря ти!

# 156
Здравейте!Ние се врърнахме от изписването на племенника,толкова е мъничъъък!Не мога да повярвам,че само преди 6 месеца и Алекс е бил такъв,ще каже човек,че не съм виждала новородено. Shocked
А моят дивак се държа просто невероятно! Shocked Не му се чу гласа,а доста време почакахме.То едни усмивки раздаваше на познати и непознати,то едно чудо!Ако не го знаят близките ми,ще си рекат,че съм или побъркана да говоря,че реве,или че нещо се правя на интересна. Crazy
Такава гордост ми беше да се държи като човек. Laughing
А иначе на изписването не дойде нито един човек от страната на таткото. Tired Понеже детенце го кръстиха на баща му,а не на свекървата...Тя нахъсала всички да не дойдат,а сина си (таткото на бебчо) го изгонила от тях  и вече е на квартира сам в някакъв друг град на Германия. Rolling Eyes
Хора всякакви,ама туй пък... Stop
Кикоикрис,а честита придобивка!!!Най-важното е,че Криси я е одобрил! newsm44 със здраве да си я ползвате!!! Heart Eyes Hug
Нинче,честито второ зъбче на малкия пич! Sunglasses Да ти е жив и здрав! Hug tooth
За силикона-и аз бих дошла в групата! Laughing Амаааа...не шЪ да е май.Че безпаричие ме гони. Money

Последна редакция: пт, 04 сеп 2009, 15:05 от АлЕкС-мама

# 157
За силикона, и аз бях много навита, докато приятелка не ми разказа за нечовешките болки които е търпяла 20 дни след това, и сега ме е шубе. :roll:javascript:void(0);

Deziderata, а резултатът струвал ли си е? Аз нямам познати, които са се подложили. Гледах едно френско тв шоу и там момичето си направи операция. Като излезе от упойката каза,че има усещането,че някой яко я е ритал в гръдния кош.  #Crazy

За силикона-и аз бих дошла в групата! Laughing Амаааа...не шЪ да е май.Че безпаричие ме гони. Money
Алекс-мама, ние не бързаме! Сега ще пестим от майчинските и скоро ще съберем сумите  Joy

smile3558 Лек уикенд на всички, ако не се "чуем" междувременно!

# 158
  • София
Хм, че ние раждане сме преживели - нормално или секцио, един силикон ще ни уплаши  Wink Майтап де, но си мисля че е до човек. Не че съм се засилила и аз, не сме опрели баш до това  Rolling Eyes  Money
Алекс-мама, няма да й е лесно на сестра ти  Rolling Eyes , с такива роднини по мъж  Thinking
Дез, приятно изкарване  Hug

# 159
Ей, ние сега ес връщаме от разходка из центъра. Малко и аз да видя нещо различно от мами с колички и бебета  Crazy  Mr. Green
Харесах си сумати неща от разпродажбите. Ама нали пусто имам да свалям кила, та отложих пазаруването за догодина  Tired

Русана, честита количка  Grinning Да пишеш отзиви как е. Защото аз, като четох за нея по английските сайтове, имаше доста оплаквания от проблеми с предното колело и шнурчето за смяна на позициите  Rolling Eyes
А бяло чадърче съм виждала на Бугабу примерно  Rolling Eyes Това си е доста "гъзарски" цвят за количка и аксесоари и ги има само по скъпите марки  Laughing

Гледах за морето си говорите. Ние много искаме да отидем до Албена. Казват, че е много хубаво там и си седи както е застроено от преди 10год примерно  Rolling Eyes

Алекс мама, да си гледате бебчето със здраве  Hug Пък на онея луди хора, майната им с извинение  Close Егати темерутите! Според мен по-добре, че не са дошли. Такива хора по-добре да стоят надалеч. Въобще не ви трябват да се бутат само и да ви тровят живота  ooooh!

Дез, а вашето Макси Кози Приори може ли да се обръща отбратон на посоката на движение  Rolling Eyes На мен много ми харесва това столче. Но някой спомена, че го има и не може да се завърти наобратно. Пък аз искам и този вариант да го има по възможност  Rolling Eyes

# 160
Мерси за пожеланията, момичета! Hug Hug Hug
Аз все още съм тук. Мъжа ми уж щеше да се върне в два часа от работа... Rolling EyesЧак сега си дойде. Много работа, много нещо!
Натъпках колата до пръсване. Ако пукнем гума, не знам как ще изкараме резервната. Praynig

Мелинда, резултата на познатата ми е перфектен! Показа ми го. Каза, че на допир са като естествени.
Тя има ниска граница на болката, може би, но е раждала два пъти и има база за сравнение. Естествено първия път, а после секцио.
Проблема е и този, че след пластична операция не ти се полагат болнични, а ако не ти дадат отпуска си ходиш на работа като поп.
Ами аз на пролет ще се разДюканствам, и ако заслужа награда...Ще искам същия доктор.

Алекс-мама, добре са се отървали! Честно, на кого му трябват такива роднини, да те манипулират после цял живот!
Ох, на таз тема цял роман мога да напиша.
Надявам се сестра ти добре да понася поредното усложнение. Hug

Веси, според мен не става. Единственият начин за обратната посока е в кола с допълнителни седалки, при които седиш в "багажника" на комбито.

# 161
  • София

Аз все се каня да питам дали биха направили с калинка лигавник  Embarassed Embarassed Embarassed и ако да, дали е късно да си поръчам  Embarassed

# 162
Гледах за морето си говорите. Ние много искаме да отидем до Албена. Казват, че е много хубаво там и си седи както е застроено от преди 10год примерно  Rolling Eyes
Mr. Greenако трябва да сме по-точни, си седи както е застроено отпреди 30-35 години Confused, има два три нови хотела, които са хубави. Отдавна не бях ходила и определено се разочаровах, но ако търсите спокойствие, става.(сега някой да не ме нападне Mr. Green или да се обиди Laughing). Няма забавления, ресторанти. Много по-хубаво е на Златни пясъци,а и Варна е близо, мое мнение разбира се Peace

Днес моето дете категорично отказа пюрето тиквички с картофи на Хип, голям рев му дръпна двата пъти като й предлагах, ама то си е гадно де...Вашите деца ядат ли го? Може и да сте коментирали, но сега ми дойде и на мен на главата

Ами Слънце, дай да си поръчаме лигавници всички, че да си направим колаж както предложихте, но Naughty да искаш процент Joy

# 163
Мечо пух и моето дете не го хареса това пюре.Има на Бебевита "Тиквички с царевица" изяде го цялото и да не ти разправям как напълни памперса после  Laughing Shocked Shocked А пък на Сънвал "Крехки градински зеленчуци" обираме бурканчето:))) И на мен ми харесват.Малко има вкус на лютеница  Laughing

# 164
  • София
И баткото ни не харесваше тиквичките на Хип, те са си и гаднички. Сега още не съм ги въвела, но съм купила и чакам подобна реакция и аз.  Rolling Eyes Не знаех, че има на Бебивита, трябва да проуча по-добре пазара  Crazy Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт