МAРТенче-диваче за купони плаче!

• 11 303
  • 289
  •   1
Отговори
# 210
Мда, аз пък въведох тиквата първа и сега не срещам радушно отношение към по-безвуксните зеленчуци  Mr. Green.

# 211
Здравейте момичета!!!
Апък аз днес ставам на 26 годинки Mr. Green
Много ,много ме няма по картинките,ама вие се почерпете по едно парче торта и нещо за пиене от мен Embarassed  party023 newsm38  party023 newsm38  party023

Хайде аз отивам да се приготвям за довечера,че ще имаме гостииииии......  chef

Честито на днешните месечинковци от мен и моя сладък бебок  bouquet

# 212
Привет,мами.Днес имам повод за празнуване.На днешната дата преди 4 години правихме сватба.Тази вечер ще ходим на ресторант за да празнуваме годишнината си. 1datingСутринта получих огромен букет от червени рози  bouquet с една красива картичка и с много хубаво послание.Приятен ден на всички.  love001

# 213
  • Стара Загора
Еее много поводи днес бе. Браво. Честит рожден ден nani_v.Много здраве, щастие, любов и пари ти желая.
Честита годишнина от сватбата и на vesi_petrovska . Винаги бъдете влюбени един във друг  и се уважавайте докато сте живи.
Честити есечинки на всички пораснали сладури.
Русана видях я вече.  Peace
Аз имам един дерт. Вчера слетобед докато давах кисел-а на Симона и точно накрая вече тя повърна зверски на фонтан всичко. От кисела, от обяд пюрето и от сутринта сирене от попарата. Дадох и малко водаю и след 1 час и дадох млечна каша да яде. Изяде си го без проблем. Днес на обяд и давам пюрето със червеното цвекло - ядеше си го мнмого добре и на последната лъжичка - пак повърна като вчера. И вече взе да ме притеснява това. Дали и идва много ( но пък друг път винаги по толкова си яде - 1 бурканче от 190гр.) или е някакъв вирус и повръща.
Вчера си купих един тоалет. Моята свекърва този месец става на 50 и ще си празнува юбилея на заведение, та за там си го харесах. Какво ще кажете - харесва ли ви?

http://img200.imageshack.us/i/p9053525.jpg/
http://img7.imageshack.us/i/p9053526.jpg/

# 214
Здравейте!Не мога да ви изчета,доста време ми отне. Crazy
Първо ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА БЕБОЦИТЕ НИ СЛАДКИ!!!ЧЕСТИТО ЗЪБЧЕ НА ПРИНЦЕСАТА НА НИКИТА!!! Tada Да са ни веселички и здрави всичките дребчовци!
ЧРД,NANI_V!Много щастие и любов ти пожелавам! bouquet
 Mr. Green Много поводи!!!Веси,честита годишнина!Да се обичате и уважавате още 100 години! Two Hearts

Ние от днес започнахме с месцето.Пуешко,добавих малко към зеленчуковото,взела съм от тези най-мъничките бурканчета за захранване на Сънвал,по 80 гр май бяха.
Хапна си детето без чумерене,дали щото гладен беше,дали му хареса,незнам.Дано да е хищник и той като майка си. Mr. Green Ама много вкусно пюренцето,аз като го опитах,чак ми се прияде. Blush Crazy
И ние сме по схемата-целия 4 месец хапвахме плодови пюренца,5 месец-зеленчукови въведох на обяд,сега 6 ще ядем месцето.
И аз преди много се циганях и се притеснявх и чудих на захранването,ама вече сме спецове. Laughing Почти всички плодове и зеленчуци сме опитали,само за по-горните месеци не,естествено.
Глутена го въведох преди няколко дни с бисквитки.И така.
А като чета,че не обичат някои бебета плодове,направо не мога да повярвам.Алекс откача за сладко,особено за банан. Crazy А сурово бананче намачкано с виличка как яде...Вчера му намачках  за следобед с бисквитки и 2 м.л.АМ...Е не мога да свАря да гребна с лъжичката.Ама страшно вкусно,и за мен малко остана. Flutter Mr. Green
Светлето,плодовото го давам за следобедна закуска.Понякога с 1-2 м.л.АМ,понякога с бисквитки.А понякога и с двете.Забелязала съм,че най-големите бъркочи,най-се ядат.Слагала съм и кашичка в пюренцето. Peace

И ако редактирам още веднъж ще се  #Sniper tooth
Слънце,супер е тоалета! Whistling

Последна редакция: сб, 05 сеп 2009, 16:04 от АлЕкС-мама

# 215
Слънце, много е гот тоалетът!  Peace Чудно ти седи !

Аз да ви питам сега за пустия му кисел, реших, че може да и направя на София по рецептата на Нинчето, ама нещо не мога да разбера какво точно трябва да е нишестето - гледах в Кауфланд, то на всичките нишестета пише, че са царевични, ама от тия, където са с различни вкусове, за кремчета.Такова ли да е  newsm78 Че нещо хич не ми вдъхнаха доверие, с разни Е-та, оцветители... Там има ли глутен?Трябва ли да съм го въвела, за да и дам това? В крайна сметка взех от тези на Др.Йоткер, ако не става, ще направя на каката кремче.  И с какво всъщност се въвежда тоя глутен  newsm78

Иначе София си яде тиквички с картоф на Хип, но тя по принцип нищо не яде, ако няма мляко вътре.А като сложих и малко тиква, да видите кво става.Днес направо ми скри шапката - за 1-ви път отваря широко уста на всяка лъжичка, това дори с кашите и плодовите не го е правилаИ то беше точно тиквичка с картоф и тиква, с 30мл. АМ.Обаче бяха минали повече от 4 часа, че ходихме по пазари и беше изгладняла като вълк  Crazy, всичко си изяде, после доста сука. Май номерът е да е доста гладна, а аз по навик с кърменето давам най-много на 3 часа и то детето не е гладно явно.И да има мляко вътре.

# 216
Е няма да редактирам повече. Crossing Arms Laughing
Никита,доколкото знам,можеш да въведеш глутен с бисквити или бишкоти (като мен),с кашичка,съдържаща го (пшенична,овесена),някои въвеждат направо с попарка...за по-сигурно постепенно. Peace

# 217
  • София
 Привет и от мен. Айде първо да почна с честитките, че са доста

Честито на месечинковците днес - живи и здрави да са и много радост да носят на близките си

Честита годишнина на vesi_petrovska - с всяка изминала година да се обичате все по-силно

nbirthday nani_v желая ти много любов, щастие, пари и сбъднати мечти

Почти си качих снимките, но имам и малко клипчета да качвам. А като се сетя, колко снимки имам да вадя  ooooh! направо лошо ми става. Дано не ме стига кофти късмета на *Nikita* и да ми изчезнат качените файлове, защото от опит знам колко е неприятно.

Tony_st, вие кога ще заминавате? Дайте да се организираме по-бързо за среща, че да се видим преди и вие да зачезнете като КаЯна

*Nikita*, мисля, че ако нишестето е царевичнно не би трябвало да има глутен, а Е-тата, оцветителите и ароматите ги има във всички подобни кремчета и тези на доктор Йоткер не са изключение. Честито зъбче на малката принцеса и все така леко да ви минава зъбоникненето.

slancetoo, много добре изглеждаш. А за повръщането на Симонка не мисля, че е вирус щом се случва само веднъж дневно. Ники ми е правил така, но когато му дойде в повече. Най-често се случваше с кус-кус. Пробвай да и даваш по-малко, знам ли  newsm78

Все забравям да кажа, че много ме впечатли косата на Ангела на kikoimery - страхотна прическа вади

Аз Тео го подстригах миналата неделя и се държа много мъжки. Очаквах да се стресне от машинката, но той стоя и кротува сякаш всеки ден му се случва. И да питам тази снимка става ли за колажа или да го снимам с нещо по-светло синьо?

# 218
Не мога да не се похваля ,че проядохме каша  newsm44,одеве му направих на слънчо-оризова с круша,ей не мога да смогна да му давам,зее като шаран,такова чудо и с пюрето не се беше случвало  Laughing
Нани_ив,честит рожден ден мила   bouquet,бъди много щастлива и обичана
Веси,честита ви годишнина  Hug

# 219
  • София
Нани, честит рожден ден! Бъди здрава и обичана!   bouquet  bouquet  bouquet
Веси Петровска, честита годишнина! Още много да отброите заедно в дом пълен с любов, разбирателство и много деца!  Simple Smile Hug  bouquet
Никита, и аз ще ти отговоря като Алекс-мама и Вероники по темата за глутена и киселите.  Simple Smile
Слънце, много добре изглеждаш!  Peace
Къде ги намирате тези пюрета на Сънвал  Rolling Eyes Аз едно време само в едно магазинче на Кооперативния пазар ги откривах, но скоро не съм имала път натам. Даже не знаех, че имало и малки Embarassed
Честито месце на Алекс и честита каша на Крис  Hug Все така успешно да се приемат  Simple Smile
Аз днес за сефте дадох супа с моркови и ориз на Хип. Хареса му, дано и не го запече.  Thinking И да питам само Алекс ли "суче" от лъжичката. Не знам дали го обясних правилно, но ми се стурва, че просто изцоква от лъжичката, това което е в нея.  newsm78 А някои мадами пък от чаша пият  ooooh! Кога ще ги стигнем, не знам  Laughing Hug

# 220
  • Варна
Здравейте  Hug Първо да кажа и аз че съм много доволна от варненската среща вчера, много добре си изкарахме, а Вики беше ....  Rolling Eyes  да неможе да я познае човек, усмивки, говори нещо на Бухта и искаше да прегърне всички бебета  Hug  Наистина по-честичко трябва да се събираме. Много жалко, че Галето я пропусна, но здравето на Ивко е по-важно  Hug
Нани, честит рожден ден, да си жива и здрава и много любов и щастие ти желая   bouquet
Веси, честита ви годишнина, още много пъти по толкова да я празнувате   bouquet
Слънце, страхотно изглеждаш бе жена, даже Пламен вика: А, че тя много отслабнала, браво  Peace
Честито на всички бебета които днес стават на половин годинка, а ние ставаме днес на 5 месеца   Mr. Green
Вероники, Тео е станал толкова голям и хубав малък мъж, пу пу  Hug
И последно един въпрос, може би от раздел глупави: Още не захранвам с нищо и незнам кога ще започна, но чета и попивам всичко за да не питам после, та като пишете че прибавяте примерно 2 лъжички АМ, какво ще рече - че ги слагате така на прах 2 лъжички, или ги разтваряте във вода тези 2 лъжички и тогава ги прибавяте  newsm78

# 221
  • Стара Загора
Деси на Пацо специални поздрави от мен  Hug

# 222
Днес много лош ден се оказа, мъчно ми е хорицата.

Нани- ЧРД, да си много здрава, много щастлива и много обичана.
Веси Петровска, честита ви годишнина.

Слънце- харесва ми как те седи тоалета, но десена не ми е при сърце. Ама аз по принцип не обичам черно и бяло. Със здраве да си го носиш.
Вчера Елия също повърна след кашата и то на фонтанче. Но ние май леко сме изстинали. Дадох панадол, сутринта и мама е дала и каза, че и няма нищо. Дано не е нищо сериозно, а да и е дошло множко.

за колажа- бебоците са страхотни. Но според мен ще стане една прекрасна цапаница, най-вече заради фона. Но пък никой не се е родил научен и за следващия ще си знаем.Аз ще снимам Елия тези дни.

Аз цял ден  wash hang 1dishes Мъжо пусна  newsm79, ходихме на пазар за пюрета, сега ще правим салата и пили на бутилка и чакаме кумовете. Ще си пийна винце днес

# 223
  • София
Десис, аз лично го разтварям първо  Peace Но засега слагам само в кашата, та всъщност си я правя с него. В пюре още не съм добавяла. Мисля, че е редно да е разтворено, а не суха субстанция.
Да, Елг, тъжно за хората наистина  Cry Flowers Rose Flowers Rose

# 224
  • Варна
Сори за спама ама...  Embarassed
Elwing , мерси за отговора. И аз си мисля че ако правя каша с АМ ще се разтвори както си е дозата и ще се сложи вместо вода  Peace , но се зачудих примерно за рецептата на Белла за кисела или някои казват че слагат в пюрето  newsm78  Защото ако го разторя както си е дадено 2 лъжички в 60 мл вода, то това пюре ще стане за пиене, а на прах не ми е ясно ще се разтвори ли изобщо, а и редно ли е така да се слага  newsm78   Rolling Eyes  Само питам, да не ми скочи някой  Whistling
Слънце, поздрави и от него  Hug
Сега чух и аз за трагедията, наистина адски тъжно  Flowers Rose  Flowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт