МAРТенче-диваче за купони плаче!

• 11 315
  • 289
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте.
Денис днес става на половин годинка!
Черпя виртуално по този поводSimple Smile

Честито и на другите бебоци !

# 196

Добро утро,тез дето не са на диета да нападат,че потече шоколада..

Tози сенник добре изглежда,но май не прави плътна сянка.. в смисъл нещо като вградения комарник на мойта количка(мрежа с дупчици). Thinking

Тони първите бисквити от линка(в кутията) също са безглутенови,аз по-често ги намирам от тези на прах,само дето са по-малък грамаж. Peace
И аз съм направила отделна папка със снимките,сега оставя да се наканя да ги пратя..

Писах вчера,че ще взимам това пюре тиквички и царевица на Бебевита,а снощи видях че вече съм го взела. Crazy Дано да и хареса,засега всичко което е оптала си го яде с кеф,и каката не е била злояда никога,ама знам ли.. Rolling Eyes

*Nikita* за кои памперси става дума? Аз взех 4-ка на Хъджис,до сега бях доволна от тях до 3-ката,но тези нещо много твърди ми стоят,а нямаше в Кауфланд 4-ка Памперс та ще карам с тия.Премиум кеър са по-малко бройки а са по-скъпи,тъй че се отказах да взимам от тях.

КаЯна много се смях на този асансиор  Laughing (бяга ми р-малък Mr. Green)   Успех днес със задачите!

Стягаме се за разходко-покупки,хубав ден.А да не забравя и

Честита половин годинка на бебешоците! Hug
Светле,с този Бейлис дето го разливаш,току-виж съм продължила по магистралата за Пловдив..! Sunglasses

# 197
Хайде де- тъкмо си търсим компания  Grinning

# 198
 Hug
Честито на ставащите на половин годинка бебоци   bouquet,много да са усмихнати и да слушкат майките им  Wink
Вес,това е супер,жалко че нямат доставка в момента,а на мен ми трябва до 1 седмица,че заминаваме  newsm12,иначе много удобно ми се вижда,аз ги намразих тия чадърчета,само се килват,абе неудобна работа са си  Tired,ако намериш някое друго такова и не е от чужбинско давай насам  Peace
И аз ползвам бисквитките на Плазмон-безглутеновите,слагам няколко в плодовото следобед  Peace,пробвах вечер в млякото ,но нямаше ефект,пак си се будеше  Tired

Вес,сега гледам и в касида го има тоя сеник http://www.kasidabg.com/product_info_products_id-11996.html
ти виждала ли си го на живо,как се сгъва,като другите ли  newsm78,че ако трябва да се сваля постоянно,много място ще заема  Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 05 сеп 2009, 10:56 от kikoikris

# 199
  • София
Привет!
Честити месечинки на порастващите днес!  Hug Heart Eyes Страхотни почерпки  Crazy
Маймунке, добре дошли!  Simple Smile
Никита, честито ви зъбче! Hug И нашето първо зъбче излезе по-лесно от очакваното  Rolling Eyes , да видим другите как ще са  Rolling Eyes
Слънце, хич и не се оплаквай от недоспиване  Naughty 5-6ч са си супер много сън, мога да си мечтая за толкова.  Crazy А и кой те кара да гледаш акули  Naughty Laughing Hug
Има безглутенови Плазмоки, да. И аз взех онзи ден една кутия. Само чакам ред да ги включа  Crazy Simple Smile
Дайте идея кой зеленчук да дам следващ - досега Алекс е ял тиква, морков и картоф.  Thinking От пловодите - ябълка и круша. Чудя се с какво да продължа. Купила съм царевица, броколи, тиквички, ама още умувам.  Crazy

# 200
  • Стара Загора
Elwing  аз постоянно гледам нещо свързано с акъли. От месец и половина по Animal Planet дават само за акулите  и аз постоянно гледам. Интересно ми е много.

# 201
  • София
Elwing  аз постоянно гледам нещо свързано с акъли. От месец и половина по Animal Planet дават само за акулите  и аз постоянно гледам. Интересно ми е много.
ти като мъж ми със змиите - види ли нещо, свързано с тях - като препариран гледа  ooooh! Естествено, в зоологическата градина най-много виси в терариума  Crazy Laughing

# 202
Русана, аз звънях в Малечко да питам. Те са вносителите и щом при тях го няма в момента, предполагам и на другите места е така  Rolling Eyes
А иначе не съм го виждала на живо. Но сигурно се сгъва, като нормален сенник.

Елвинг, аз като въвеждах зеленчуци, гледах първо да въведа по-блудкавите. Първо въведох картоф, морков, тиквички, броколи, карфиол и тогава тиквата  Peace
От плодовете след круша и ябълка, въведох сливи, после кайсии, праскови и боровинки. Банана го въведох покрай другите, че се оказа, че не обича чист банан  Rolling Eyes Сега съм купила пюре с малини и скоро мисля и тякива неща да дам  Peace

# 203
Аз сега направих запитване по скайп,но о6те не са ми отговорили  Rolling Eyes
Злати и аз много обичам да гледам такива неща,но сега не ми остава време  Simple Smile

# 204
  • Стара Загора
Злати и аз много обичам да гледам такива неща,но сега не ми остава време  Simple Smile
Аз най много гледам докато спи Симона.
Вчера ти писах да дадеш снимка на новата ви количка ама май си чела м/у редовете  Wink. Същото написах и на зелено-човече.

# 205
Аз най много гледам докато спи Симона.
Вчера ти писах да дадеш снимка на новата ви количка ама май си чела м/у редовете  Wink. Същото написах и на зелено-човече.
аа дадох,ама не си видяла  Wink
ето пак http://roxy22.snimka.bg/baby/5-meseca.409472.14630253 i http://roxy22.snimka.bg/baby/5-meseca.409472.14629843

# 206
Благодаря ви за отговорите!
Тони, аз и да си направя отделна папка, те снимките са много и нали пак трябва да ги качвам еедна по една в техния сайт? Или може наведнъж?

Може да се качват всичките на един път. Peace Аз така качих 261 на един път - бяха 6 страници, но си ги обрабатих всичките на куп /исках различни размери/ и поръчката ми беше супер. Peace

Svetleto_, честита месечинка и на вас - живи и здрави...

БОДЛИВКА, и аз разгледах добре вече сайта, та знам какво да търся. Peace

# 207
Момичета как точно давате плодово ?Веднага след млякото или изчаквате половин/един час? Намаляте ли обичайната доза АМ(тези които не кърмят) или не?
Аз два дена му правя следния бъркоч- каша с АМ и към нея прибавям плодовото-еми изяжда я всичката ,а хем много ми се вижда.
Аннабел(незнам дали си я спомняте) ми даде идея да разбърквам кашата с машинка за фрапе.Става супер лесно и гъстичка и не стои на буци. Купих си машинката за  6 лв с батерии еSimple Smile от китайски магазин (в тия магазини какво ли няма)  Laughing

А тези бисквитки къде ги продават и за какво се дават на бебока?Във Вис виталис дали ги има? В този сайт пише ,че са за да спят повече децата.

Малините кой месец се въвеждат,а глутена?

# 208
Здравейте, ние се изпоприбрахме в София вече, но съм изпуснала толкова много теми, че ще има дълго да наваксвам с четенето.

Честито на всички празнуващи от днес и от тези, които сме пропуснали Simple Smile.

Ако е спешно, може ли някой накратко да ми каже за снимките и колажите, какво е решено, за да качим снимка и ние?

Марти е добре, поовладяхме алергиите и атопичния дерматит  Sunglasses, кани се вече сериозно да пълзи и напоследък хич не спи през ноща. Лази из леглото, блъска се, хленчи и т.н. без изобщо да се събужда, а аз само скачам като луда  #Crazy. Съответно напоследък съм доста гроги  Sad, дано отмине този период!

Светле и аз така бъркам АМ с каша, а вчера добавих и крушата. Теоретично обаче би могла да правиш само каша с плодово (получава се един вид кисел).

# 209
  • София
Светлето, и аз давам кашата с пловодо пюре и АМ. Всъщност - от вчера пак я почнах  Crazy , нали го захраних с оризова каша. А бисквитките ги давах на баткото точно с идеята да го засища повече и да спи, да, ама не помогна Crazy Laughing Ако давам само плодово пюре, намалявам и дозата на АМ-то.
Веселина, тиквата я дадох първа, защото не исках да се събират много запичащи храни накуп - нали почнахме с ориз  Rolling Eyes Права си за блудкавостта, май ще е някое от тях  Sick

Общи условия

Активация на акаунт