МAРТенче-диваче за купони плаче!

• 11 319
  • 289
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Да ви питам за пустите " снимкитеви.ком" - днес 2 часа ги избирах и качвах, че доста се бяха насъбрали и накрая, като натиснах "продължи", започна да ги качва, показа оставащо време и т.н./ около 10-15 мин./ и като се върнах след малко да видя какво е станало и....нищо, няма снимки, няма дявол, върна ме в изходно положение.Направо побеснях, загубих си целия следобяд...случвало ли се е на някого това? Сега направо се чудя как да започна отначалокато може пак да си загубя времето...не може ли някакак да се запаметят  
На мен няколко пъти ми ги загуби, защото реших да се ровя в сайта им, докато се качваха снимките. Иначе качих близо 600 снимки, отне 6-7 часа по изчисление на системата (аз не съм ги засичала). Аз ги пуснах и направо забравих за тях. Като проверих по-късно си ги имаше снимките. Но по никакъв начин не можах да го накарам да разбере, че искам всички снимки да са еднакъв размер, само "по опис" ми ги прие.

# 181
Русана, в Кикиморското има доста видове чадърчета. И цените на повечето са, като по магазините. Само дето, като си сложиш и доставка 7лв ставаа  Money Много ме е яд на нашите нет-магазини с тези цени  Close
И моето чадърче ми одраска рамта на Бъгстъра  Tired То е със същата закопчалка, като това на АВС. От едната страна падна гумата, която покрива метала и там започна да се търка  Rolling Eyes
Аз да ти кажа, съм решила ад си реша кардинално проблема  Laughing Ще си купя ето това
http://www.malechkobaby.com/index.php?m=320&prodid=6371&lang=1
Много хубав ми изглежда. Гледах и още един в Амазон. Четох доста мами, които ас си го взели. Но не ми харесва това, че се скрива целия сенник към количката  Rolling Eyes А този се слага само, като продължение  Peace Така ще ми остане открито прозорчето за наблюдение на малката  Grinning

# 182
  • София
 Леле-е-е, какви сте приказливи! ОставИх ви за 1 седмица без контрол и сега три часа чета, хем по диагонал.
 Ние се убихме от път. Ако някой мисли да се връща от морето по Подбалканската, да се откаже овреме. Ремонтите са на всеки километър. Е, не стрелят иззад крайпътните камъни, ама... Grinning Иначе, изкарахме много шантаво море. Сега се сетих що не съм ходила с каката и баткото на море на тази възраст. Добре че Дъртия маймун не обича да плажува, та като нададеше вой борчонаследникът, бързо-бързо го прибираше в апартамента. Бяхме без количка, че нямаше място в Дрисантото и слагахме Човека в един басейн без вода, уж да го опазим от пясъка. Ще го опазим, трънки. Той стоеше вътре таман около 15 секунди и 36 стотни и после забиваше ръце и глава в пясъка. Що пясък изяде... Докторката не ни беше препоръчвала баш такова захранване, ама на, захранихме го. Laughing И със сладолед го захранихме. Ми, който е против да беше дошъл да го успокои като вземем да ядем сладолед.  Laughing Освен това яде и нектарина алангле, демек непасирана. Яде е силно казано, ама я джвакаше усърдно. И те така...
 На срещата в Несебър искрено се забавлявах. Влади, на Елле беше традиционно кротко-сладък и добричък. Борката, на Васида възвърна вярата ми, че не съм изтеглила най-късата клечка с Илийката. Laughing Laughing Много див! Не можа да ме уплаши, щото съм с тренинг, но определено си го бива. Grinning А Тия, на Мечо пух е един образец на бебе от Ренесанса- пухкава, усмихната, кротка и с дантелите, с които мама и я беше нагиздила, беше точно като от картина. Simple Smile Ние опущихме половината среща, щото Илийчо реши баш тогава да поставя рекорди със спането, но...
 Другото ще го пиша утре, че трябва да лягам.

# 183
Ха здравейте и от мен. Днес голям ден голямо нещо.

Нинче честито зъбче, аиде сега дано му се махне хремата на сладура.
Дез весело на морето, и добре да си починеш. Представям со как си натъпкала колата, аз със двамата едвам събирам всичко пък си представям с багаж за 3 хлапета.
Русана честита ти количка.

Тиквичките и Яна хич не ги тачи.

Хайде сега да се отчета за днес. Сутринта рано рано се цопнахме в училището на Баткото, че имахме среща с директора. Хубаво училище, разходи ни човека, запознахме се с учителката и тн.
От там бегом до гарата, за влакчето към центъра, че таткото на работа да отиде, а аз да търся пустата болница.
Стоварихме се в центъра и всеки тръгна по пътя ти. Само дето аз 3 пъти се обърквах и се налагаше да се връщам. И реших че като реша да завия на някъде първо ще питам  и тогава. Боян милия и той душата ходи. Накрая след като щурмувахме един почти отвесен баир, който се наложи да спуснем по съседната улица, открих болницата. Е това се казва детска болница, шарено, весело, Боян си отигра даже не искаше да си ходим. А на асансьорите нали има един глас дето ти казва, когато се затварят вратите и т.н., та тоя глас такива глупости говореше, много се смях. Говори неща от сорта " Тръгваме на горе дръжте си гащите" Joy Та намерих аз ренгена и почна един спор с ренгенолога. Аз казвам как искам да я снима, той вика не може. 3 пъти се връща и звъня по телефони, ама ме пребори накрая, оказа че както казва ортопеда само така, нищо че съм отишла на частно. Ядосаха ме ама... Абе доктора ще каже като види снимките, дали друго му трябва.
Накрая отидохме да вземем таткото от работа и пак бегом по влаковете. Толкова ми се искаше  да се разходя по магазините, ама пусто като се губих 100 пъти и не ми остана време.
 Крака не ми останаха, ходили сме 9 мили, как издържа Боян не знам, душичката ми, да ми е жив и здрав.
Е това е от мен, отивам да пийна един Бриизер и се трупясвам, че утре пак ще се обикаля.

Последна редакция: сб, 05 сеп 2009, 00:25 от КаЯна

# 184
  • Варна
Бухта, съвсем сериозно се замислям като въведа повечето храни да минем на педагогическо захранване с микродозите - днес ние с баща и ядем пица, тя ми следи вилицата от масата до устата и издава едни звуци... ooooh!

Давай Тони, вие сте доста напред, аз все още удържам само на кърма, с 1-2 додавания АМ. Но определено смятам да вмъкна някои методи още от начало.  А иначе мога да започна и от сега, но ще е със сладолед  Mr. Green  Така му се облизваааа Simple Smile Не знам дали ще се размина с микродози, ако започна  Mr. Green

Веси,
непременно сподели за сенника, моля. Аз съм се наточила на един Кидопотамус от Амазон, да го поръчам заедно със столчето за хранене. Ти за него ли си чела отзиви? Ако да, може ли линк?

Варненската среща днес мина изключително приятно, трябва по-честичко да се организираме. Момичета, много драго ми беше  Hug

# 185
  • Стара Загора
Добро утро. Много ми се спи тази сутрин. Не можах да се наспя снощи

# 186
Никита, честито ви зъбче! Дано и другите да излязат така безпроблемно!

За снимкитеви.ком - след като и на мен сайта ми врътна първият път подобен номер, си направих директория на десктопа, в която слагам всичките отбрани снимки и ги качвам от там. Така дори и да ми се прецака нещо, просто ги зареждам втори път и много по-лесно ми става обработката после в сайта. Peace

Мънки, вие сте доста напред с материала в захранването... Joy На Рая татко и и даее да си близне биричка, та май и ние ще се захранваме все по-педагогически май... Rolling Eyes

КаЯна, ти си оправна, знаем ние. Дано и днес всичко мине леко с ходенето насам-натам. Hug

Мацки, я да ви питам и аз... Тези бисквитки на Плазмон само с глутен ли са, или има и безглутенови? Вчера взех един пакет с тайната мисъл да слагам по една в плодовото пюре на Рая, ама като прочетох видях, че съдържат глутен, пък на пакета пише от 4-ти месец, та съм в една чуденка сега?!?! newsm78 Май ще ги давам, след като въведем глутена.

Слънце, що така не можа да спиш? newsm12

Аз пък тази нощ дремнах нормално. newsm68 Рая се буди "само" 3 пъти, но пък цока веднъж и то в 6:30 сутринта. newsm44

# 187
  • Стара Загора
Слънце, що така не можа да спиш? newsm12
Гледах един филм по бтв за акулите и си легнах късно. Спала съм 5-6 часа само

# 188
Мацки, я да ви питам и аз... Тези бисквитки на Плазмон само с глутен ли са, или има и безглутенови? Вчера взех един пакет с тайната мисъл да слагам по една в плодовото пюре на Рая, ама като прочетох видях, че съдържат глутен, пък на пакета пише от 4-ти месец, та съм в една чуденка сега?!?! newsm78 Май ще ги давам, след като въведем глутена.

Добро утро, Тони има и безглутенови, аз съм купила такива на прах, те са в кутия като АМ и слагам по 1 лъжица вечер в млякото, което додавам Peace

Никита, честито ви зъбче tooth

Тази нощ пък аз най-после се наспах - Алек като заспа в 12.00 и чак в 5.30 почна с мрънкането насън. Явно са зъби - вчера цял ден давах Дентокинд и понеже беше мнооого нервен преди лягане му дадох половин доза Панадол. По бързо да избиват, че милото ми се мъчи, пък и ние покрай него.

А сега се почерпете - Алек днес става на 6 месеца smile3521

Кога мина това време, като се сетя как март месец си мислех колко е далаче септември.....толкова бързо растат Heart Eyes Днес ще оползотворим един подарък от леля му за кръщенето - отпечатъци и ще увековечим ръчичка и краче на 6 месеца Simple Smile
Честито и на другите бебоци от днешната дата Hug

# 189
vily_st, честито ви 6-месечие! Голеееми да пораснете! Hug

А тези безглутеновите бисквити на прах пак ли са на Плазмон, или са друга марка?

# 190
А тези безглутеновите бисквити на прах пак ли са на Плазмон, или са друга марка?

Плазмон са Peace

Ето такива са http://papa-bebe.com/hrani_drugi.html - вторите  Simple Smile

# 191
Здравейте,

Честити месечинки на бебоците!!!

Русана, честита ви количка. Със здраве и кеф да я буташ.  Hug
Браво на Рая и на Мирето за чашките. Ние все още само ближем като куче.
Мънки, знам, че страхотна среща сте си направили.

Дребната е спала добре. А мен такова чистене и гладене ме чака, че не ми се става. Пък и ще ида на пазар за пюрета.
Като ви чета как не щат да ядат бебоците пюрета, чак мъчно ми става. Ние сме доста ящни, няма нещо дето не и харесва. Даже на село яде картоф и морков от градината.

Хайде от нас

# 192

Плазмон са Peace

Ето такива са http://papa-bebe.com/hrani_drugi.html - вторите  Simple Smile

Благодаря! Не съм ги видяла в магазина, щото ги е нямало... ще потърся значи. Hug

# 193
Благодаря ви за отговорите!
Тони, аз и да си направя отделна папка, те снимките са много и нали пак трябва да ги качвам еедна по една в техния сайт? Или може наведнъж?

За сенниците
- моята количка пристигна с подарък такъв сенник, на кидопотамус, но нещо не ми върши работа, 1-во, че, ако слънцето е по-надолу, пак си свети в количката, а и не ми харесва как седи, като черно покривало отгоре и детето нищо не вижда...с 2 думи изобщо не го ползвам, а преди това се бях навила да си го поръчвам даже и аз.

Видяхте ли, че са различни памперсите?  newsm78

# 194
Добро утро и от нас  Grinning

Мънки, явно е било забавно море  Mr. Green Аз точно заради това го пропуснах тази година, въпреки че много ми ес ходеше. Просто си знам какво ще е весело  Laughing
А Боби няма равен  Mr. Green Майка му не случайно отслабна набързо без особени диети  Crazy

Бухта, ще пиша за сенника, като го купя  Peace Те в момента го нямат. Казаха, че към средата на месеца ще зареждат.
Иначе гледах точно този, който ти казваш в Амазон.
Никита, аз точно заради това не искам точно този сенник. Стои ми много затворен и схлупен  Rolling Eyes А този на Сейфти фърст стои по-нагоре и не затваря толкова бебето. Път и не е толкова черен и плътен  Peace Абе ще го видя на място как е.

Нинче, честито ви второ зъбче  Peace

Снощи, като че ли Мира беше по-спокойна, като я дохраних с АМ. Буди се само 2 пъти за цокане  Crazy Но ще видим как ще е тези дни и тогава ще си правя изводи  Laughing

И аз съм решила да пробвам с бисквитите на Плазмон. Като вземем да заместим вечерното хранене с АМ, може да пробвам да й слагам малко  Peace

Хайде лек ден от нас  Hug

Общи условия

Активация на акаунт